Сервиз за печки Webasto
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Re: Сервиз за печки Webasto
Да вдигнем малко темата ... В Ютюб има една презентация на е53 3л. дизел та човека от клипчето прави презентацията в София и идва един мобилен сервиз който му отремонтира печката webasto и монтира дистанционно. Та въпросът ми е някой има ли връзка или контакт с фирмата която извършва тоя ремонт имам нужда от дистанционно на е53 благодаря .
- St.Trinity
- Потребител
-
Беше редно да конкретизираш човека или презентацията за да не гадаем, но вероятно визираш клип на Georgi Mladenov отпреди 5г., и неговата X5-ца (E53). Практика е ютюбърите да слагат в описанието под видеото препращащи линкове към продуктите или услугите които се показват. Та оттам видях, че бизнесчето има фейсбук страница - codingbmwsofia и телефон - 0879923365. *Не знам къде им е адреса и не съм им ползвал услугите, но от последната качена снимка на кола която са правили ми се струва че е в кв.Младост. Успех! 

- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
St.Trinity написа:Беше редно да конкретизираш човека или презентацията за да не гадаем, но вероятно визираш клип на Georgi Mladenov отпреди 5г., и неговата X5-ца (E53). Практика е ютюбърите да слагат в описанието под видеото препращащи линкове към продуктите или услугите които се показват. Та оттам видях, че бизнесчето има фейсбук страница - codingbmwsofia и телефон - 0879923365. *Не знам къде им е адреса и не съм им ползвал услугите, но от последната качена снимка на кола която са правили ми се струва че е в кв.Младост. Успех!
Да наистина не конкретизирах за , което се извинявам . поздравления за светкавичното откриване .Много благодаря за съдействието и информацията , дано е полезна и на други колеги ! Поздрави !
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4