Сервиз за печки Webasto

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза

Re: Сервиз за печки Webasto

Мнение от RORO » 09 Фев 2025, 10:32

Да вдигнем малко темата ... В Ютюб има една презентация на е53 3л. дизел та човека от клипчето прави презентацията в София и идва един мобилен сервиз който му отремонтира печката webasto и монтира дистанционно. Та въпросът ми е някой има ли връзка или контакт с фирмата която извършва тоя ремонт имам нужда от дистанционно на е53 благодаря .

Потребител
Аватар

Мнение от St.Trinity » 09 Фев 2025, 12:10

Беше редно да конкретизираш човека или презентацията за да не гадаем, но вероятно визираш клип на Georgi Mladenov отпреди 5г., и неговата X5-ца (E53). Практика е ютюбърите да слагат в описанието под видеото препращащи линкове към продуктите или услугите които се показват. Та оттам видях, че бизнесчето има фейсбук страница - codingbmwsofia и телефон - 0879923365. *Не знам къде им е адреса и не съм им ползвал услугите, но от последната качена снимка на кола която са правили ми се струва че е в кв.Младост. Успех! ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза

Мнение от RORO » 09 Фев 2025, 13:53

St.Trinity написа:Беше редно да конкретизираш човека или презентацията за да не гадаем, но вероятно визираш клип на Georgi Mladenov отпреди 5г., и неговата X5-ца (E53). Практика е ютюбърите да слагат в описанието под видеото препращащи линкове към продуктите или услугите които се показват. Та оттам видях, че бизнесчето има фейсбук страница - codingbmwsofia и телефон - 0879923365. *Не знам къде им е адреса и не съм им ползвал услугите, но от последната качена снимка на кола която са правили ми се струва че е в кв.Младост. Успех! ;)

Да наистина не конкретизирах за , което се извинявам . поздравления за светкавичното откриване .Много благодаря за съдействието и информацията , дано е полезна и на други колеги ! Поздрави !

Предишна

Назад към Извън Темата