Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
- drifty
- кандидат ентусиаст
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: Мотористите във форума!
Не, никак дори.
Миналата година ходих да гледам ребел 250, класическия от 80те още, който е. Хареса ми като концепция, иначе бройката беше кофти. После се загледах и другите марки какво имат от тия години и в тази кубатура и има много красиви модели, класически както им викам - с много хром и много приятна форма на всичко - Ямаха Вираго, В-стар, Сузуки Интрудер. Ямаха още го продават техния V-star, но само в Америка, останалите производители са ги ликвидирали, а сякаш търсенето им расте, но може и да греша за последното.
Миналата година ходих да гледам ребел 250, класическия от 80те още, който е. Хареса ми като концепция, иначе бройката беше кофти. После се загледах и другите марки какво имат от тия години и в тази кубатура и има много красиви модели, класически както им викам - с много хром и много приятна форма на всичко - Ямаха Вираго, В-стар, Сузуки Интрудер. Ямаха още го продават техния V-star, но само в Америка, останалите производители са ги ликвидирали, а сякаш търсенето им расте, но може и да греша за последното.
Гледай новата хонда 350 от 25година дето ще излезе.
Така като гледам е твоя мотор.
Хем класик хем чисто ново.
Аз например много харесвам роял енфилд поради тази причина.
Вярно личи им че са индийски ама пък за парите са си ектра класика.
Така като гледам е твоя мотор.
Хем класик хем чисто ново.
Аз например много харесвам роял енфилд поради тази причина.
Вярно личи им че са индийски ама пък за парите са си ектра класика.
- drifty
- кандидат ентусиаст
Ако е тази, която видях, не е лоша!
Royal enfield 650 кубиковите и на мен много ми харесват, но като цяло едва ли ще мога да си позволя нова машина, не са много евтини.
Тази Хонда и тя сигурно ще е 10тина хиляди като я гледам.
Royal enfield 650 кубиковите и на мен много ми харесват, но като цяло едва ли ще мога да си позволя нова машина, не са много евтини.
Тази Хонда и тя сигурно ще е 10тина хиляди като я гледам.
То за 10К вече нищо не остана.
Тая хонда ще е там някъде ама с това повишаване като нищо ще е 13-15К.
И аз съм в размисли и страсти какво да е следващото,но ще видим.
Хем ми се ще да е удобно...хем онова горе вика търси VMAX...не е лесно...
- ildivvy
- старши ентусиаст
- Кара: Lexus GS430 07'
- Мечтае да кара: BMW M2
Ти, ако след последните си два мотора, вземеш В-Макс, ще те призная за най-инатливия и нелогичен човек сред мото-обществото !
Ex: 96' BMW318ti
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- drifty
- кандидат ентусиаст
slatanic написа:То за 10К вече нищо не остана.
Приеми го така, при теб мисълта е какво да е, при мен е - дали да е Ти си по-напред
10 палки са си цифра, нямам такива ресурси за мотоциклет. Отидоха доста по симсонката
ildivvy написа:Ти, ако след последните си два мотора, вземеш В-Макс, ще те призная за най-инатливия и нелогичен човек сред мото-обществото !
Логиката е че няма логика!!
Логично е да избера това дето ще ми понесе на задника,а дефакто съм пристрастен към въртящия момент…
Засега ако ми пропадне една инвестиция ще си остана на вариант тенере рали 2025…
Пък ако стане ще почакат моторите следващият сезон…
- NiksGS
- кандидат ентусиаст
- Кара: Е83 05, К25 06
Ще бъда оплют, че подхождам сектантски но варианта някой стар боксер с изправена стойка, няма ли да ти свърши работа? Имаш въртящ момент достатъчно, а цените са в голям диапазон.
Ultimate Riding Machine
- gromovich
- младши ентусиаст
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Зимнината е готова
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
NiksGS написа:Ще бъда оплют, че подхождам сектантски но варианта някой стар боксер с изправена стойка, няма ли да ти свърши работа? Имаш въртящ момент достатъчно, а цените са в голям диапазон.
Ще свърши ама масово са трупове за много пари…
Справка гс на 100к км 2014-15г за 20к+лв.
Колкото искаш има такива…
- Spit-Fire
- Scrapyard user
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Ще дойдеш на трасер 9 ти, щом въртящ момент искаш, ама да видим кога
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
А аз ходих и гледах в Ямаха...ама колегата там каза,че е бая твърд,а и е нормално с тези 17ки...просто си е пистов мотор с по-изправена позиция на седене.
Вярно има и активно окачване,но колко ще омекоти работата...ба ли го...
И не на последно място не са му малко паричките.
На мен и тенерето в рали вариант ми е малко изнанагорно финансово,но за втора ръка май май не виждам смисъл в предвид колко получаваш за цената му ново и в топ версията.
Както казах имам време за размисъл.
И без това от ямаха казаха,че първите ще дойдат май месец.
Сега ако поръчките са изчерпани тъй като имаха 12 броя за първа поръчка това отиде за втора...поне за юни...
Та каквото таковата...
През това време ще излязат други интересни при малките адвенчъри и ще ходя да пробвам.
Ще ми се да мога да го карам навсякъде този мотор без да страдам толкова много от херниите и бъбреците та избора е сложен.
Отделно кавазаки предложиха под мустак нов 500 кубиков адвенчър който очаквам да презентират през пролетта догодина.
Там цената ако е адекватна т.е. около 15-16к лв ще стане много интересно...освен ако не кютук над 200кила де.
А ако има някой с трейсър 9 там около 22/3 година да пробвам поне да седна няма да се разсърдя.
За каране предпочитам да не взимам чужди мотори,че стават грешки и не е приятно за никой.
Но поне позиция на седене и твърдост мога да придобия базова информация.
Вярно има и активно окачване,но колко ще омекоти работата...ба ли го...
И не на последно място не са му малко паричките.
На мен и тенерето в рали вариант ми е малко изнанагорно финансово,но за втора ръка май май не виждам смисъл в предвид колко получаваш за цената му ново и в топ версията.
Както казах имам време за размисъл.
И без това от ямаха казаха,че първите ще дойдат май месец.
Сега ако поръчките са изчерпани тъй като имаха 12 броя за първа поръчка това отиде за втора...поне за юни...
Та каквото таковата...
През това време ще излязат други интересни при малките адвенчъри и ще ходя да пробвам.
Ще ми се да мога да го карам навсякъде този мотор без да страдам толкова много от херниите и бъбреците та избора е сложен.
Отделно кавазаки предложиха под мустак нов 500 кубиков адвенчър който очаквам да презентират през пролетта догодина.
Там цената ако е адекватна т.е. около 15-16к лв ще стане много интересно...освен ако не кютук над 200кила де.
А ако има някой с трейсър 9 там около 22/3 година да пробвам поне да седна няма да се разсърдя.
За каране предпочитам да не взимам чужди мотори,че стават грешки и не е приятно за никой.
Но поне позиция на седене и твърдост мога да придобия базова информация.
- NiksGS
- кандидат ентусиаст
- Кара: Е83 05, К25 06
https://m.youtube.com/watch?v=FLHkr8g0kws
Попаднах на ревюто, като че ли самото представяне ми хареса повече. Подробно, описателно, някои неща даже ги е пробвал. Sena заедно с Саrdo, до колкото разбирам са двете най- добри марки на пазара за такъв тип устройства.
Попаднах на ревюто, като че ли самото представяне ми хареса повече. Подробно, описателно, някои неща даже ги е пробвал. Sena заедно с Саrdo, до колкото разбирам са двете най- добри марки на пазара за такъв тип устройства.
Ultimate Riding Machine
- frizzante
- младши ентусиаст
- Кара: му се на вода
Така е относно тези две марки, но и зависи за какво ще го ползваш. Ако караш сам и търсиш просто връзка с телефона за някой разговор има и разни бюджетни китайци които вършат идеална работа. В момента ползвам Кардо, заради навигацията и интеркома, но съм карал и с някакво китайче което ползвах само за разговори през телефона по блутут и си беше перфектен за 1/5 от цената на Кардото. Та въпрос на приоритети. Независимо какъв е интеркома много зависи как ще наредиш нещата вътре в каската (микрофон, слушалки, кабели) защото това има голямо отношение относно качеството на звука и комфорта. Много зависи и каква е самата каска. Обезшумена ли е достатъчно, предвидена ли е за интерком и тнт.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
KTM са заборчели с 3 милиарда , до края на годината трябва да погасят 250 милиона .... ти да видиш....
Los hombres no frenan
No discrimination! (unless you are russian)
Everything woke turns to shit!
No discrimination! (unless you are russian)
Everything woke turns to shit!