Gran Turismo 7
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Gran Turismo 7
Нямам време да играя и развивам и отключвам коли и т.н. Исках просто да си продължа в моментите, когато имам свободни 20мин да врътна няколко обиколки..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Kroki написа:Нямам време да играя и развивам и отключвам коли и т.н. Исках просто да си продължа в моментите, когато имам свободни 20мин да врътна няколко обиколки..
Много е зле 7цата от тази гледна точка, излезна без половината неща обещани и това с колите е много зле, като цяло изобщо не е consumer friendly.
nxn написа:Ако не беше PS5 only щях да я играя повече, но сега само в офиса на сетъпа със стола и волана...
Кое е само за пс5? Аз гт7 играя на пс4 все още.
А с какви обувки карате на тези сетъпи? На мен по джапанки вкъщи нещо не ми се получава за сериозно каране.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
enigma написа:Кое е само за пс5? Аз гт7 играя на пс4 все още.
А с какви обувки карате на тези сетъпи? На мен по джапанки вкъщи нещо не ми се получава за сериозно каране.
аз все се каня да си взема обувки, но така и не стигнах дотам, та... със ски чорапи

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Отскоро и аз я играя, но с контролер - нямам място или финансите, за да сглобя риг. Но все пак е забавно и играта е добре оптимизирана за контролер. Навъртял съм към 50тина часа, сега съм на една мисия на Ринга с Порше и това ще отнеме време
Лицензите ми късат нервите, но е удовлетворяващо като вземеш златото
Не съм играл нито една от другите игри в поредицата, но определено ми допада концепцията и управлението, според мен е 80-20 насочено към симулацията, но не е нещо невъзможно за свикване, особено ако познаваш колата и пистата. Единствено музиката не ми допада, твърде асансьорна ми идва... М3 Е46 пръска 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Няма нищо по-удовлетворяващо от това да вземеш бронза когато някой лиценз ти е давал зор. 
Особено когато няколко пъти ахааааа да го вземеш и някакви хилядни те прецакат.

Особено когато няколко пъти ахааааа да го вземеш и някакви хилядни те прецакат.

- vicho
- старши ентусиаст
-
тъкмо влязох да пробвам тайм атака, че съм назад с медалите...
много са трудни тия дни обаче
и трябва да излизам... все няма време, ей... аман
п.с. съветвам те да опиташ Direct Drive (Corsair са купили Fanatec) и ще намериш, и пари, и място за риг

и трябва да излизам... все няма време, ей... аман

п.с. съветвам те да опиташ Direct Drive (Corsair са купили Fanatec) и ще намериш, и пари, и място за риг

- alozavar
- Потребител
-
Под 0.1 сек и аз изпадам в тиха лудост и натам започва мъката с лицензите
Но открих, че камерата на предната броня май е най-бързата, досега карах с кокпита и имаше един на Лагуна Сека с Вайпър - мъчих го към 30 мин за злато, само смених камерата и го взех от първия път
Май ще мина на нея, макар да се губи малко от реализма и кефа да гледаш интериора на колите.
Иначе това на снимката изглежда брутално и съм сигурен, че е голям кеф за каране
Само как после се качваш на нормална кола и спираш с десния крак или първите 2-3 спирания с левия тестваш коланите
Мисля, че ако се кача да пробвам нещо подобно това ще ми е най-големия филм.
ПС - взех си М2ката и се оказва некараема, тунинговах я доста прилично, уж пипнах и настройките малко, но завива като лодка и при спиране е непредсказуема тотално. Явно не разбирам нищо от сетъпите още, но не ми се е случвало толкова зле да се държи друга кола

Иначе това на снимката изглежда брутално и съм сигурен, че е голям кеф за каране

ПС - взех си М2ката и се оказва некараема, тунинговах я доста прилично, уж пипнах и настройките малко, но завива като лодка и при спиране е непредсказуема тотално. Явно не разбирам нищо от сетъпите още, но не ми се е случвало толкова зле да се държи друга кола

- vicho
- старши ентусиаст
-
alozavar написа:Под 0.1 сек и аз изпадам в тиха лудост и натам започва мъката с лицензитеНо открих, че камерата на предната броня май е най-бързата, досега карах с кокпита и имаше един на Лагуна Сека с Вайпър - мъчих го към 30 мин за злато, само смених камерата и го взех от първия път
Май ще мина на нея, макар да се губи малко от реализма и кефа да гледаш интериора на колите.
интериорът и детайлите са мега добре направени на играта, звуците също като има разлика с коя камера караш и това много ме кефи
колкото до камерите, хората използват 2 - тази на бронята и тази на тавана... аз предпочитам втората, защото виждам по-добре

alozavar написа:Иначе това на снимката изглежда брутално и съм сигурен, че е голям кеф за каранеСамо как после се качваш на нормална кола и спираш с десния крак или първите 2-3 спирания с левия тестваш коланите
Мисля, че ако се кача да пробвам нещо подобно това ще ми е най-големия филм.
отсъства момента, карам на симулатор вече 4 години и никога не съм имал проблем с евридейката и пистовата кола (която също не карам "на ляв крак", въпреки, че съм чувал от "специалисти" които са далеч по-бавни от мен, че има резон) ... то е все едно да караш картинг всяка седмица и после да не можеш да си караш колата, абсолютно не е така, тествано!!!

alozavar написа:ПС - взех си М2ката и се оказва некараема, тунинговах я доста прилично, уж пипнах и настройките малко, но завива като лодка и при спиране е непредсказуема тотално. Явно не разбирам нищо от сетъпите още, но не ми се е случвало толкова зле да се държи друга кола
стрийт колите в играта са си стрийт... нищо не става от тях

както в живота, така и в играта... бавни, незавиващи, няма наклони, няма сцепление, няма гуми... няма нищо... вървят направо и толкоз което реално по пътната мрежа е достатъчно, не гоним скорост в завоя като ходим към Сандански

- alozavar
- Потребител
-
Странно е, защото още съм в този етап на играта, в който карам само street коли и нито една друга не се държи толкова отвратително
Явно е до настройки и не съм ги хванал, може и да си поиграя скоро. Вчера пуснаха нов ъпдейт, с 3 нови коли, включително някакъв ван
И ново Ево и GTR-35, малко разочароващо, вместо да пуснат някоя наистина нова кола...
Е ги две от моите:

Е ги две от моите:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2