Детско столче за кола

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Re: Детско столче за кола

Мнение от KPETEH » 16 Дек 2016, 12:48

bum_bum написа:Вярвам, че па е била по-добра от мойта. Е тоя модел. :mhihi:

https://www.olx.bg/ad/retro-kombinirana ... 685df4b9c1

И мойта е подобна, ма с по-големи гуми и без калници. Дедо ми още я пази. http://img08.staticclassifieds.com/imag ... sofiya.jpg
Ние имаме е такъв стол: http://www.sladkobebe.com/-/804-stolche ... -koja.html
Купувахме го 2010г. за 180 лева. Не е с кожа. Проблем е, че много се поти детето в него. Винаги го вадехме вир вода след по-дълъг път. Ползвахме го до миналата година когато синът стана на 6г. Он нема 36 кила ама не се събира вече. Стола има подплънки да уплътняват когато детето е съвсем малко. Съвсем лесно се разглобяват всички тапицерии и се пере успешно. Новото бебе е на 3 месеца и това ще му е стола за в бъдеще. Няма кво да му се счупи.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: "пъргава" 316-ка
Мечтае да кара: IS-ka

Мнение от 6per40 » 16 Дек 2016, 13:23

bioz написа:Аз за разлика от него не съм търговец и не гледам печалби, от гледна точка на сигурноста сигурно разбираме еднакво демек почти нищо. Само, че от адакс нито са чували за него нито за лорели и чуполино...

Може да му покажеш тук тестовете на адак(виж 1-12 години) обаче целия проблем, със столчетата дето според него са пълни боклуци, е че не се продават лесно поради цената си....

https://www.adac.de/infotestrat/tests/k ... fault.aspx - Забележи какви какъв тип са столчетата който са с +

От мен не спечели нищо, защото ми ги даде на доставна цена. Което и да бях взел пак щеше да е на 0 печалба.

Относно тестовете - не знам дали знаеш какво е зимна гума. Ако си виждал наживо примерно DEBICA. Аз с е30-ка без системи за сигурност съм качвал Бели Искър - Боровец и Самоков - Мальовица с по над 2 метра сняг отстрани и над 30 см по пътя. Ама по тестове я дават, че е пълен боклук. Та на реалността ли да вярвам или тестовете.

Също така тестовете дават че новите автомобили и особено ВАГ групата харчат 0.8 литра на 100, ама това се оказа сигурно масло в последствие, защото на реалност харчат по 2 даже по 3 данните от тестовете. Проверено лично от мен!

Предпочитам да не ми отговаряш! Весели празници и темата може да се заключи. Благодаря на колегите за съветите!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 11 Юни 2024, 8:51

Пичове дайте няква препоръка (актуална) за детско столче. Малкия е на 10 месеца. До сега беше в столчето което дойде 3в1 към количката, ама вече му е малко. Като цяло си е едричък. Нямаме бюджет (подарък от дядото ще е :mhihi: ) та може и по-скъпичко да е, ма все пак без да се изхвърляме
Последна промяна Jorixa на 11 Юни 2024, 8:53, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 11 Юни 2024, 8:53

viewtopic.php?f=4&t=440646&hilit=Cybex&start=120

Тази е по-актуалната тема. Аз ще следя дискусията :driving:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48

Мнение от Jorixa » 11 Юни 2024, 8:54

А да вярно, нея търсех, мерси. Някой модер може да изтрие горните 3 мнения.

Предишна

Назад към Извън Темата