Внос на кола от Германия... В Неделя потеглям...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 06 Фев 2007, 13:29

Penchev написа:Аз не признавам никакви Румънски пътища под никакъв предлог :!:

:OT: Баджанака преди няколко дена се мотал по Румъния и ми вика: "Човече, тия са години пред нас - пътищата им пътища, колко километри навъртях, една дупчица нямаше. И навсякъде яко нови коли". Само цитирам. Аз не съм ходил, нямам идея как е.
It's not who You are, it's who You know...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 06 Фев 2007, 13:34

Едната страна - Чегварата ти каза за немските временни табели :idea:

Другата страна - по-миналата седмица обиколихме половин стария контитнент във връзка с рали Монте Карло, със зелените карти,като и в двете посоки пътувахме през цяла бивша Югославия :idea:

нямахме абсолютно никакви проблеми по границите,даже да не кажа,че почти навсякъде навсякъде хората ни караха да минаваме,без да спираме за проверки :D

Абе все едно ,че всички държави сме в една общност :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: f31

Мнение от karaibrahim » 06 Фев 2007, 14:56

Ъ-ъ-ъ... :shock:

Теоритически, за Сърбия, Македония и т.н. страни НЕ членки на ЕС трябва да се закупи още една зелена карта, която при нас (Български Имоти) струва 40 лева. Важи за всички страни извън ЕС. Това е според застрахователния надзор.

Възможно ли е сърбите да са били ларж или просто има някаква допълнителна уговорка, която не е много ясна на застрахователния надзор? :roll:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 06 Фев 2007, 18:21

Е сега вече припадам :mhihi:

Скоро ще взема да сканирам зелената карта,ще снимам колата на ГКПП "Градина" и после на паркиннга от другата страна ,спряна до тоалетната и "Комercjalna banka" :idea:

Пътувахме по-миналата седмица ,както казах и пак ще кажа - не си усложнявайте живота в разсъждения излишни :lol: Факта е един - зелената карта е една,просто разликата е,че няма да плащаме по над 700 лв на година ами от 0 лв до 50 лв в зависимост от фирмата ,където е склюена гражданската отговорност :!:

Зелената карта е т.нар. застрахователен сертификат,за който се изписаха и изговориха толкова много празни приказки.Той е един,така както е бил винаги :!: Няма видове "зелени карти" ,момчета :!:

Просто ,набавете си картата и пътувайте когато имате възможност ,от където искате :D

Говорих с Роко,който се прибра преди обяд в БГ - абсолютно никакви такси ,за нищо в Сърбия,освен за аутобаните,които са си на стандартната цена :!: Отгоре на всичко немските застраховки са толкова пъти по-скъпи от нашите,че няма да се очудя ако с акава табела на бронята, може да вкарате и паркирате колата си до на папата леглото :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Фев 2007, 18:23

Въпроса е само един... :idea:
Ще мога ли да мина без задграничен паспорт през Сърбия срещу 50Е както говореха... :?:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 06 Фев 2007, 18:23

НЕ :!: Никога ... дори по ЕУ митниците искат червените ни паспорти :!: :confused:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Фев 2007, 18:43

Penchev написа:НЕ :!: Никога ... дори по ЕУ митниците искат червените ни паспорти :!: :confused:

Георги Пенчев

Ясно значи...Аз ще си набавя паспорта. ;)

Я кажи ти на ЛС какво стана... :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 06 Фев 2007, 19:36

На зелената карта ги има изброени съкращенията на всичките страни, тези за които не важи са зачертани. Ако това на сърбия не е зачертано, значи важи. Това си е безплатната зелена карта, и аз наскоро минавах с такава.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 07 Фев 2007, 1:36

Също така някой ако не може да си намери нещо по моргите тук, като темпоматче, воланчета, скоростни лостове, е такива дребни нещица няма проблеми да каже и ако му намерим нещо да го купя и да го донеса пък за количките ще се разберем... ;) :idea:

Дерзайте...

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 07 Фев 2007, 14:42

имам "багаж" :mhihi: за пращане в БГ, ако минеш през Мюнхен да се обадиш, пък в София все ще се намери някой да те почерпи после!

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 07 Фев 2007, 15:37

WilliamsF1Team написа:Също така някой ако не може да си намери нещо по моргите тук, като темпоматче, воланчета, скоростни лостове, е такива дребни нещица няма проблеми да каже и ако му намерим нещо да го купя и да го донеса пък за количките ще се разберем... ;) :idea:

Дерзайте...

Ти в кой град си? Или по-скоро трябва ми човек който да пътува на сам от Бремен - (Бремен-окръг) :roll:
Имам гуми и джанти за транспортиране :D

П.П. Сега виждам, че си писъл дребни неща тогава имам 3 комплекта стопове само да сте около Бремен, че иначе няма как :)
Изображение

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 07 Фев 2007, 16:12

Бремен му е далече :lol: пък и аз само мога да му напълня колата с мойте пратки :mhihi:
баси и там ли има българи :shock:

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 07 Фев 2007, 16:37

CheGevara написа:Бремен му е далече :lol: пък и аз само мога да му напълня колата с мойте пратки :mhihi:
баси и там ли има българи :shock:

Кое те учудва, че и в Бремен има българи :?: Даже и в Кускхафен има и в Бремерхафен и т.н. които са в пъти по малки от Бремен и Мюнхен :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 07 Фев 2007, 17:54

Колата, която щяхме да докарваме за .................... потребител на форума (ако иска сам да си каже кой е) е продадена.

Ако някой има кола за докарване или си хареса до утре някоя в мобилето или в скаута да казва и ще я докараме... ;)

Офертата е в сила... :idea:

Предишна

Назад към Извън Темата