Кой ще ми направи един печат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Кой ще ми направи един печат?

Мнение от CheGevara » 05 Фев 2007, 16:28

с произволен мой текст и една емблемка?

нещо от този род:
{емблемка} Име на фирма

адрес 1 ред
адрес 2 ред
адрес 3 ред
телефон: ...
факс: ...

правоъгълен размер 3х4 см и текста е на немски ... и въпроси не трябва да се задават ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 05 Фев 2007, 18:15

поръчват се, не са и скъпи ако не искаш нещо екзотично (обикновен е от сорта на 10тина лева май).
стандартно си се предлага при веригаат наречена 'регистрация на фирма' но незнам къде - адвокат ми го прави от-до, но вероятно покрай съда знаят :)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 05 Фев 2007, 18:48

Той Че май иска без въпросчета...! ;) Нема да стане с поръчка във фирма.
Искаш да е печат-или само да се направи да излиза на лист-в смисъл нещо от Фотошопа или Корелдроу през скенерче на файл?!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 05 Фев 2007, 18:57

не съм убеден че като отиде да плаща за печат, са много вързани с фирмени истории и ги проверяват. може да иска да си напарви резервен на чуждестранна фирма, щом дава кинти не мисля че ще е проблем - от питане не боли :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Фев 2007, 18:57

колко пъти искаш да го ползваш? ако е за 1-2 има елегантно решение без да се прави печат ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 05 Фев 2007, 19:12

[steeN] написа:колко пъти искаш да го ползваш? ако е за 1-2 има елегантно решение без да се прави печат ;)

Картофи ли ще режеш? :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 05 Фев 2007, 19:42

err0r написа:
[steeN] написа:колко пъти искаш да го ползваш? ако е за 1-2 има елегантно решение без да се прави печат ;)

Картофи ли ще режеш? :D
Един път пробвах,нещо не стаа. :mhihi: :mhihi:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 05 Фев 2007, 19:58

BMWACSCHNITZER написа:...

Не си бил достатъчно старателен. За няколко печата (докато мастилото от тампона не ускори процесите по овяхването на картофа) става. :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 05 Фев 2007, 20:24

Мммм... трудна работа май... Значи за издаване на фирмен печат искат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО съдебна регистрация на фирмата. Понеже съм вадил, та знам. Те са длъжни да предават после копие от печата някъде си, за да важи всичко и да е легално. Всяка фирма може да си вади колкото и каквито печати си пожелае (дано не се бъркам тука), обаче ме съмнява на частно лице да направи някой печат. Е, и аз знам, че за всичко си има начини ;) , но все пак...

П.П. Едно време един мой познат плати 100 марки някъде, за да му изработят печат на ***, та да подправи един документ :uups:, за да може да работи като TAXI. Човека има взимане-даване с разни индивиди, мога да попитам, ако е наложително... ама цената няма да е ниска...
It's not who You are, it's who You know...

Weißwurst-Fresser
Аватар

Мнение от CheGevara » 05 Фев 2007, 23:15

не говорим за фирма в българия ... не ми казвайте че тия дето прават печатите не могат да ми врътнат едно такова в свободното си време ... кой ще иска да го проверява? да не би да има качествен контрол от данъчното :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 05 Фев 2007, 23:59

CheGevara написа:не говорим за фирма в българия ... не ми казвайте че тия дето прават печатите не могат да ми врътнат едно такова в свободното си време ... кой ще иска да го проверява? да не би да има качествен контрол от данъчното :mhihi:

Може и така да е. Те всичко могат да ти врътнат, ама въпросът е дали искат. Утре имам работа по центъра, знам едно по-удобно местенце, където правят печати, и ако работят, ще попитам. Само кажи какво точно да им кажа, че това "без въпроси" малко ме притеснява :mhihi:
It's not who You are, it's who You know...

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 06 Фев 2007, 11:02

Правят се няма проблем, въпроса е да намериш някой, който се познава с подобни магазини или хора и ще ти направят без проблем струва към 20тина лв! Аз си правих преди време в Люлин, но не знам точния адрес и все пак бях с познат, който от мое име каза да направят печата и никой не зададе никакъв въпрос така, че има начин не е като да няма :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Фев 2007, 11:16

CheGevara написа:не говорим за фирма в българия ... не ми казвайте че тия дето прават печатите не могат да ми врътнат едно такова в свободното си време ... кой ще иска да го проверява? да не би да има качествен контрол от данъчното :mhihi:

Дядо ми се занимава с печати сигурно от 30 години, но печатите които прави са за дърво. Цената е по висока (около 60лв.) но това е защото гравират върху стомана. Ако искаш може да измислим нещо... ;)

Weißwurst-Fresser
Аватар

Мнение от CheGevara » 06 Фев 2007, 11:45

ок. Ще пратя мостра на тези които се отзовахте!

към модератор > темата я пишем завършена

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Фев 2007, 11:51

ок

Назад към Извън Темата