Крадливи бензинджии !!! Направо безсрамие !!!
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Кажи бре ще се заложа да го снимам с камерата,за да имам после оправдание като ме питат що съм му счупил ръцете
Не бе батко несериозно ти е поведението вместо да помагаш ти по този начин ставаш съучастник

Не бе батко несериозно ти е поведението вместо да помагаш ти по този начин ставаш съучастник

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Казаха ли ти го Pin2
После се наричаш БМВ ентусиаст и колега. Някъф прошляк си според мен.
Изтърбушен и спекъл. Продавай БМВ-то и се качвай на градския

Изтърбушен и спекъл. Продавай БМВ-то и се качвай на градския

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
pin2 - жалък си ,ти си от тоя тип хора дето ако им гепят халогените примерно отиват и си ги купуват ,ама същите техните - даже си ги разпознават ама по 30 лв бройката и се кефят че е евтиния вместо да счупят тиквата на продавача .. за станциите - управителя рядко е в играта обикновено взема достатъчно за да не си играе на дребно и оплакване към него няма да остане ненаказано стига да е подплатено с факти .. а за да няма измами - стойте на колонката колеги ,наливането на 50 литра трае минута и нещо ,според мен никой от вас не е толкова зает че да не може да отдели минутка от времето си веднъж на 2 дена да речем ... ако има нещо съм на линия 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Аз исках да поздравя Алекси, който в няколко поста в темата си, въпреки крайните изказвания - "всички са такива, нищо не може да се направи", и въпреки, че можеше да каже - "това са глупости, аз работя там", застана и продължава да казва - "кажете къде, аз ще действам".
Харесва ми, че има хора, които мислят така и продължават да убеждават не малко по численост хора, че има смисъл да се седи тук, в България, и че далеч не всички се числят към "масата".
Малко грандоманско звучи като изказване (не съм фен на обобщенията от типа - еди какви си, Бълария еди каква си), но това е, което мисля.
Поздрави
Ати
Харесва ми, че има хора, които мислят така и продължават да убеждават не малко по численост хора, че има смисъл да се седи тук, в България, и че далеч не всички се числят към "масата".
Малко грандоманско звучи като изказване (не съм фен на обобщенията от типа - еди какви си, Бълария еди каква си), но това е, което мисля.
Поздрави
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Действието се извърши на Шел-а в Надежда, а приятел ми каза за същото но на ОМВ в Надежда.
Отидете и им обяснете как седят нещата.
Следващият път когато се пполучи нещо подобно, без снимков материал няма да ви отварям очите. Много дупенца станахте и на мъже почнахте да се правите, та даже да обиждате. Как не си дадохте сметка, че имам желание да ви помогна на вас!!! На мен вече съм си помогнал по този случай, но вие много знаещите, ще бъдете винаги лъгани, защото така го искате.
Honzik, защо на мен за 3 години не са ми откраднали нито един халоген? Може би така искаш да стане. До сега никой не ми е пипнал спортната Е36-ца. Явно ти ги привличаш или си им станал редовен абонат. Нищо де, продължавай да грубееш, явно това ти е идеята, да си взимаш всяка седмица нови и нови халогени.
Отидете и им обяснете как седят нещата.
Следващият път когато се пполучи нещо подобно, без снимков материал няма да ви отварям очите. Много дупенца станахте и на мъже почнахте да се правите, та даже да обиждате. Как не си дадохте сметка, че имам желание да ви помогна на вас!!! На мен вече съм си помогнал по този случай, но вие много знаещите, ще бъдете винаги лъгани, защото така го искате.
Honzik, защо на мен за 3 години не са ми откраднали нито един халоген? Може би така искаш да стане. До сега никой не ми е пипнал спортната Е36-ца. Явно ти ги привличаш или си им станал редовен абонат. Нищо де, продължавай да грубееш, явно това ти е идеята, да си взимаш всяка седмица нови и нови халогени.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Пичове, айде да не се обиждаме.... са какъв е и какъв не е Pin2 е отделен въпрос... по-важното е да се уважаваме...
EDIT: Тц тц тц тц... тъкмо викам, че си човек, и ти реши да покажеш, че греша.... това с халогените беше просто пример, ако малко проявиш разум ще видиш, че говоря хипотетично... и без да обиждам никой, ма ако бях паралия нямаше да карам Е36... ми М6.... т'ва е.
А на тебе "спортната" кола, дето никой не я е пипал... никой не е застрахован, освен ако нямаш 24/7 охрана на автомобила... ма и тогава не е сигурно.... а само за протокола - аз дори халогени нямам...

EDIT: Тц тц тц тц... тъкмо викам, че си човек, и ти реши да покажеш, че греша.... това с халогените беше просто пример, ако малко проявиш разум ще видиш, че говоря хипотетично... и без да обиждам никой, ма ако бях паралия нямаше да карам Е36... ми М6.... т'ва е.
А на тебе "спортната" кола, дето никой не я е пипал... никой не е застрахован, освен ако нямаш 24/7 охрана на автомобила... ма и тогава не е сигурно.... а само за протокола - аз дори халогени нямам...
Доста убиден останах от няколко човека тук.
Някои хора много сгрешиха по това какъв човек съм в действителност, но нека така да си остане. Да, може би наистина съм "прошляк" или съм достатъчно "жалък" да се правя на "глупак" като "изтърбушен" БМВ ентусиаст.
Определено ще кажа: "Направи добро, да ядеш лайно". Моето добро беше това да ви кажа какво става по бензиностанциите, но явно вашата лакомия за доброта е да ходя и да извия врата на ония дето сипва бензина.
Съжалявам, но не съм агресивен. А може би трябва ?!?!
Във всичко негативно ли трябва да съм агресивен?!!?
Няма значение вече. Вие сте най-умните и мъдрите.
Боли ме фара какво мислите за мен, ще си остана до гроб с Марката, дори и някои да са разочаровани.
Някои хора много сгрешиха по това какъв човек съм в действителност, но нека така да си остане. Да, може би наистина съм "прошляк" или съм достатъчно "жалък" да се правя на "глупак" като "изтърбушен" БМВ ентусиаст.
Определено ще кажа: "Направи добро, да ядеш лайно". Моето добро беше това да ви кажа какво става по бензиностанциите, но явно вашата лакомия за доброта е да ходя и да извия врата на ония дето сипва бензина.
Съжалявам, но не съм агресивен. А може би трябва ?!?!
Във всичко негативно ли трябва да съм агресивен?!!?
Няма значение вече. Вие сте най-умните и мъдрите.
Боли ме фара какво мислите за мен, ще си остана до гроб с Марката, дори и някои да са разочаровани.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ами просто можеше да напишеш "На Шел-а в Надежда", а преди това да кажеш на човека, който е наливал бензина. Той като ощетен, ако иска ще вдига скандали, ще се оплаква, бие и така нататък. КОЛЕГИАЛНОСТ му се вика на това "колега"
Ама ти явно не може да го проумееш, защото нищо колегиално няма в теб. Явно така са те възпитали 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Темата хвана неприятен развой и се развихри скандал и нападки,което според мен е безсмислено..не съм съгласен,че не е предупредил ощетения колега веднага,но не мисля,че е редно да го нападате какъв е и какъв не,заради това че е премълчал на коя бензиностанция точно е станало...като сте толкова велики и напред с материала всички,подсигуряваите си се всеки път,защото не е единствената бензиностанция,на която се правят тия врътки,гаранция
И сега ако скочите и срещу мен с думите "ми ние всеки път си се подсигуряваме и т.н и т.н." ,ми тогава какъв е смисъла от спор в тази тема 

55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4