BMW E64 635Ci ???
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
BMW E64 635Ci ???
По същество с един пич спорим за съществуването на 6-та серия кабриолет с 3.3 литров двигател. Той твърди ,че е карал E64 635Ci 272 коня като по никакъв начин не оспорвам ,че е карал 6-та серия ,но чак пък 635...
Хванахме се на бас... ровихме се в официалните сайтове на БМВ и всички достоверни източници според които такъв модел няма и никога не е имало. Търсихме в авто оказионите Mobile.de и ebay.com където смятам ,че ако имаше такъв модел щеше да излезе поне една кола да се продава.
Също така отидохме във Варна Карс ,там също отрекоха съществуването на подобен автомобил допитах се и до Turturelo ,който потвърди моите твърдения.
Днес човека с който спорим ми показа в google.bg тези резултати... http://www.google.bg/search?hl=bg&q=bmw ... 0%B8&meta=
като те в никакъв случай не ми се струват достоверни ...
Та искам да попитам възможно ли е да има някаква лимитирана серия за която да не знам и ако не е така как да го убедя ,че не е прав ...
Хванахме се на бас... ровихме се в официалните сайтове на БМВ и всички достоверни източници според които такъв модел няма и никога не е имало. Търсихме в авто оказионите Mobile.de и ebay.com където смятам ,че ако имаше такъв модел щеше да излезе поне една кола да се продава.
Също така отидохме във Варна Карс ,там също отрекоха съществуването на подобен автомобил допитах се и до Turturelo ,който потвърди моите твърдения.
Днес човека с който спорим ми показа в google.bg тези резултати... http://www.google.bg/search?hl=bg&q=bmw ... 0%B8&meta=
като те в никакъв случай не ми се струват достоверни ...
Та искам да попитам възможно ли е да има някаква лимитирана серия за която да не знам и ако не е така как да го убедя ,че не е прав ...

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Тошко ще взема да се обидя след тая тема, ейй
!
Според мен твоя приятел просто не иска да признае загубата и да си плати облога

Според мен твоя приятел просто не иска да признае загубата и да си плати облога

погледнах в гугъл, първия саит които излиза е на украинския бмв клуб, и там пише следното:
Модели начального уровня будут оснащаться трехлитровым шестицилиндровым рядным двигателем мощностью 231 л.с. (индекс 635Ci). Также будут доступны 3,3-литровый 6-цилиндровый рядный двигатель (272 л.с.), 4,5 литровый V8 (333 л.с.).
интересно.
Модели начального уровня будут оснащаться трехлитровым шестицилиндровым рядным двигателем мощностью 231 л.с. (индекс 635Ci). Также будут доступны 3,3-литровый 6-цилиндровый рядный двигатель (272 л.с.), 4,5 литровый V8 (333 л.с.).
интересно.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
хората вече вярват много сляпо на интернета
Аз вчер разбрах, че "съществувал" модел на Алпина
"752" на базата на Е32 0т 1988 година с две турбини и 450 коня
хахахахахахаха
Ей хора , има печатни издания , в които много точно и ясно е упоменато всичко , тоя нет в общия случай е боза
Георги Пенчев

Аз вчер разбрах, че "съществувал" модел на Алпина

Ей хора , има печатни издания , в които много точно и ясно е упоменато всичко , тоя нет в общия случай е боза

Георги Пенчев
- Azrail
- UFO Pilot
-
635 аз лично съм виждал, а това, че не можеш да намериш инфо за него - в сайта на БМВ в момента мисля, че дори и за 645 не можеш инфо да намериш - нали го заместиха с 650...
Освен ако паметта ми не ми изневерява лошо...
Освен ако паметта ми не ми изневерява лошо...
MORE BEER!
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Най-лесно вижте му номера на шасито и на двигателя от документите и ги свери в някой от многобройните ВИН Декодери!
Другото което е че по номера на мотора може да се потвърди кубатурата!
Другото което е че по номера на мотора може да се потвърди кубатурата!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
на тези сайтове масово е
"преди много години... дълго време шеста серия... 635i... а днес е63 е ... 645 650..."
т.е. тези попадения са за историята на 6-цата, и колко са на брой не го гледай
що не пробваш такова търсене за "е63 635i" - т.е. да е конкретно този модел, а не на страницата да има НЯКЪДЕ си 635 и НЯКЪДЕ СИ е63 ->
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=bmw ... 0%B8&meta=
(1 намерено, да кажа, любителски сайт с глупости)
същите глупости излизат и при търсене - bmw "e63 635" без ci
"преди много години... дълго време шеста серия... 635i... а днес е63 е ... 645 650..."
т.е. тези попадения са за историята на 6-цата, и колко са на брой не го гледай
що не пробваш такова търсене за "е63 635i" - т.е. да е конкретно този модел, а не на страницата да има НЯКЪДЕ си 635 и НЯКЪДЕ СИ е63 ->
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=bmw ... 0%B8&meta=
(1 намерено, да кажа, любителски сайт с глупости)
същите глупости излизат и при търсене - bmw "e63 635" без ci
13 мнения
• Страница 1 от 1