SMS Помощ за Момиче!!!
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: SMS Помощ за Момиче!!!
smamf написа:.....
Аре измисли си някакъв текст и ми га напиши да го пусна , щото ми идват много неща на ъкъла да и пусна , ама после да не ти развала работата.
Re: SMS Помощ за Момиче!!!
smamf написа:Моля в СМСите да се споменава, че съжалявам, че съм се променил, че я моля да ми даде 2ри шанс
И само това става, колега

- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
Re: ......
euroto написа:До сега не ти ли даде вече отговорДа не и писне от тия СМС-и
?
Утре отивам да говоря с нея и ще пиша вечерта какво е станало

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Тука чета много противоречиви мнения и всеки си е прав до някъде, но най-важното е че има една приказка която е по-стара от света - а именно:
- Вълка козината си мени, но нрава - НИКОГА!
Така че последното нещо което би трябвало да правиш или да се опитваш да правиш е да промениш човека който е до теб! Всякакви опити се увенчават с неуспех и рано или късно водят до непоправими обрати!
Ако има нещо в теб което приятелката ти не може да понесе, то с тази "акция" работите ще се закърпят временно но след не много време ще има: "Старата песен на нов глас"! И тогава ще е още по трудно и за теб и за нея да го преживеете - и най-вероятно ще се обърнеш назад и ще си кажеш: "За какво съм се опитвал да правя нещо което е било обречено, и се минава времето в мъки, тревоги и неволи, вместо да си започнеш на чисто и постепенно да си стъпиш на краката!"
Друго желязно правило е че никога не трябва да се връщаш назад! Гледаш само напред и не мислиш за грешките който си направил ти или човека до теб! Минало е, свършено!
Винаги има и НО, в зависимост от ситуацията, но след като един път се разделите - рядко се получава пак
Най-интересното е че колкото повече се опитваш да оправиш нещата - толкова по зле стават
И другото което мога да ти кажа е че всеки един човек си има достойнство - не си подронвай твойто, освен в случайте когато найстина има защо и трябва да си понесеш вината! Може в твоя случай да е точно така, но това ти в момента много трудно можеш да го прецениш по простата причина че не си безпристрастен!
Помисли въпросната жена кога/дали някога го е правила и се замисли! Всяка една такава крайна постъпка е признак на слабост и може би е причина за пораждане на съжаление в срещуположния човек, много рядко на разбиране и откровенност!
И най-накрая но не на последно по важност место - това е да усещаш слабост в човека до теб! Дали си го осъзнал или не, това те кара да се чустваш несигурен - а сигурността е най-важното в една връзка! Всичко това може да важи за теб в момента от гледна точка на причтелката ти
Помисли добре - времето е пред вас! Ако държиш много на нея начини хиляди да и го покажеш и в тая работа времето е от най-малко значение! Бързите неща са кратки! Не става въпрос за дни или седмици!
Остави малко време да мине, помислете, преценете трезво и чак тогава пристъпвай към крайни методи
П.С. Може би е вече късно щото ви вече си се качил на котлона и в момента се вариш на бавен огън, но все още можеш да се отървеш леко опърлен...поне докато водата не е извряла
П.С.2. Туй е моето скромно мнение по въпроса
П.С.3. Всички приказки изказани до тук от мен а и не само, са без почти никаква стойност, поради простата причина че само ти си си наясно със положението. И все пак заслушай се във приказките на всички - може би са изпатили за да ти го казват, пък тогава тегли чертата и решавай какви ги вършиш! - Не питай старило, а патило!
И да напишеш каква си я свършил!
Поздрави!
- Вълка козината си мени, но нрава - НИКОГА!
Така че последното нещо което би трябвало да правиш или да се опитваш да правиш е да промениш човека който е до теб! Всякакви опити се увенчават с неуспех и рано или късно водят до непоправими обрати!
Ако има нещо в теб което приятелката ти не може да понесе, то с тази "акция" работите ще се закърпят временно но след не много време ще има: "Старата песен на нов глас"! И тогава ще е още по трудно и за теб и за нея да го преживеете - и най-вероятно ще се обърнеш назад и ще си кажеш: "За какво съм се опитвал да правя нещо което е било обречено, и се минава времето в мъки, тревоги и неволи, вместо да си започнеш на чисто и постепенно да си стъпиш на краката!"
Друго желязно правило е че никога не трябва да се връщаш назад! Гледаш само напред и не мислиш за грешките който си направил ти или човека до теб! Минало е, свършено!
Винаги има и НО, в зависимост от ситуацията, но след като един път се разделите - рядко се получава пак

Най-интересното е че колкото повече се опитваш да оправиш нещата - толкова по зле стават

И другото което мога да ти кажа е че всеки един човек си има достойнство - не си подронвай твойто, освен в случайте когато найстина има защо и трябва да си понесеш вината! Може в твоя случай да е точно така, но това ти в момента много трудно можеш да го прецениш по простата причина че не си безпристрастен!
Помисли въпросната жена кога/дали някога го е правила и се замисли! Всяка една такава крайна постъпка е признак на слабост и може би е причина за пораждане на съжаление в срещуположния човек, много рядко на разбиране и откровенност!
И най-накрая но не на последно по важност место - това е да усещаш слабост в човека до теб! Дали си го осъзнал или не, това те кара да се чустваш несигурен - а сигурността е най-важното в една връзка! Всичко това може да важи за теб в момента от гледна точка на причтелката ти

Помисли добре - времето е пред вас! Ако държиш много на нея начини хиляди да и го покажеш и в тая работа времето е от най-малко значение! Бързите неща са кратки! Не става въпрос за дни или седмици!
Остави малко време да мине, помислете, преценете трезво и чак тогава пристъпвай към крайни методи

П.С. Може би е вече късно щото ви вече си се качил на котлона и в момента се вариш на бавен огън, но все още можеш да се отървеш леко опърлен...поне докато водата не е извряла

П.С.2. Туй е моето скромно мнение по въпроса

П.С.3. Всички приказки изказани до тук от мен а и не само, са без почти никаква стойност, поради простата причина че само ти си си наясно със положението. И все пак заслушай се във приказките на всички - може би са изпатили за да ти го казват, пък тогава тегли чертата и решавай какви ги вършиш! - Не питай старило, а патило!
И да напишеш каква си я свършил!
Поздрави!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

Диляне, много ти благодаря, брат
Просто във всяко изречение, написано от теб, аз намирам себе си и разбирам колко заблуден съм бил от доста време насам
Днес разговарях с момичето ми, и реших, че просто не си заслужава вече
Неколкократно тя ми каза, че не ме иска, че вече изпитва нещо негативно към мен, че всичко е загубено
От този момент просто няма да се заминавам и да се унижавам, тя просто не го заслужава
Следвайки правилото "Когато режеш, режеш от корен!" ще преустанова всякакъв контакт с нея и ще се погрижа за себе си
Не успях да видя броя смс-и, но благодаря на всички, които се отзовахте и помогнахте, въпреки че каузата беше загубена
Темата е за катинар

Днес разговарях с момичето ми, и реших, че просто не си заслужава вече

Не успях да видя броя смс-и, но благодаря на всички, които се отзовахте и помогнахте, въпреки че каузата беше загубена

Темата е за катинар

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
преди да и ударите катанеца да ти кажа и аз
до 2 седмици ще се усети какво е загубила,ще отиде на места,където сте били двамата заедно и ви е било хубаво,ще се присети за чуството да заспи до любимия човек и сама ще ти прегрее телефона 99% гаранция;) въпросът е ти как ще реагираш на това,имаш време да го решиш...остани насаме със себеси и прецени

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
В моя случай помогна, явно сте били по-убедителни, но и аз го исках много силно. Аз съм на принципа, че трябва да се откажеш чак когато някой те отблъсне, иначе просто няма логика...
Не знам просто усещам какво е любовта и знам колко съм щастлив в момента, та дори и това да е станало заради вашите СМС-и...
Но сметни че решението което си взел е правилно и продължи напред...

Но сметни че решението което си взел е правилно и продължи напред...

Евалата,аз ако съм на теб всеки ден ще и се обаждам, и ще и благодаря,че се разкарала от менsmamf написа:Диляне, много ти благодаря, братПросто във всяко изречение, написано от теб, аз намирам себе си и разбирам колко заблуден съм бил от доста време насам
![]()
Днес разговарях с момичето ми, и реших, че просто не си заслужава вечеНеколкократно тя ми каза, че не ме иска, че вече изпитва нещо негативно към мен, че всичко е загубено
От този момент просто няма да се заминавам и да се унижавам, тя просто не го заслужава
Следвайки правилото "Когато режеш, режеш от корен!" ще преустанова всякакъв контакт с нея и ще се погрижа за себе си
![]()
Не успях да видя броя смс-и, но благодаря на всички, които се отзовахте и помогнахте, въпреки че каузата беше загубена![]()
Темата е за катинар

smamf написа:Диляне, много ти благодаря, братПросто във всяко изречение, написано от теб, аз намирам себе си и разбирам колко заблуден съм бил от доста време насам
![]()
Днес разговарях с момичето ми, и реших, че просто не си заслужава вечеНеколкократно тя ми каза, че не ме иска, че вече изпитва нещо негативно към мен, че всичко е загубено
![]()
Не успях да видя броя смс-и, но благодаря на всички, които се отзовахте и помогнахте, въпреки че каузата беше загубена![]()
Темата е за катинар
И аз ти казах да помислиш дали всичко това си заслужава, жени много и време пред теб, така, че споко всичко е въпрос на време да срещнеш поредната фуста

42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3