SMS Помощ за Момиче!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: SMS Помощ за Момиче!!!

Мнение от ///sasho » 27 Яну 2007, 18:47

smamf написа:.....

Аре измисли си някакъв текст и ми га напиши да го пусна , щото ми идват много неща на ъкъла да и пусна , ама после да не ти развала работата.

младши ентусиаст
Аватар

Re: SMS Помощ за Момиче!!!

Мнение от smamf » 29 Яну 2007, 8:53

smamf написа:Моля в СМСите да се споменава, че съжалявам, че съм се променил, че я моля да ми даде 2ри шанс

И само това става, колега ;)

ентусиаст
Аватар

......

Мнение от euroto » 29 Яну 2007, 9:46

До сега не ти ли даде вече отговор :) Да не и писне от тия СМС-и :) ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21
Мечтае да кара: E21
Детайли за колата: червена

Мнение от E-24 » 29 Яну 2007, 10:01

и от мен един смс, ако съм я събудил като се съберете й се извини от мое име :)
едвайсеиено

младши ентусиаст
Аватар

Re: ......

Мнение от smamf » 29 Яну 2007, 18:41

euroto написа:До сега не ти ли даде вече отговор :) Да не и писне от тия СМС-и :) ?

Утре отивам да говоря с нея и ще пиша вечерта какво е станало ;)

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 30 Яну 2007, 19:34

Тука чета много противоречиви мнения и всеки си е прав до някъде, но най-важното е че има една приказка която е по-стара от света - а именно:
- Вълка козината си мени, но нрава - НИКОГА!

Така че последното нещо което би трябвало да правиш или да се опитваш да правиш е да промениш човека който е до теб! Всякакви опити се увенчават с неуспех и рано или късно водят до непоправими обрати!
Ако има нещо в теб което приятелката ти не може да понесе, то с тази "акция" работите ще се закърпят временно но след не много време ще има: "Старата песен на нов глас"! И тогава ще е още по трудно и за теб и за нея да го преживеете - и най-вероятно ще се обърнеш назад и ще си кажеш: "За какво съм се опитвал да правя нещо което е било обречено, и се минава времето в мъки, тревоги и неволи, вместо да си започнеш на чисто и постепенно да си стъпиш на краката!"

Друго желязно правило е че никога не трябва да се връщаш назад! Гледаш само напред и не мислиш за грешките който си направил ти или човека до теб! Минало е, свършено!
Винаги има и НО, в зависимост от ситуацията, но след като един път се разделите - рядко се получава пак :idea:

Най-интересното е че колкото повече се опитваш да оправиш нещата - толкова по зле стават :mhihi:
И другото което мога да ти кажа е че всеки един човек си има достойнство - не си подронвай твойто, освен в случайте когато найстина има защо и трябва да си понесеш вината! Може в твоя случай да е точно така, но това ти в момента много трудно можеш да го прецениш по простата причина че не си безпристрастен!
Помисли въпросната жена кога/дали някога го е правила и се замисли! Всяка една такава крайна постъпка е признак на слабост и може би е причина за пораждане на съжаление в срещуположния човек, много рядко на разбиране и откровенност!
И най-накрая но не на последно по важност место - това е да усещаш слабост в човека до теб! Дали си го осъзнал или не, това те кара да се чустваш несигурен - а сигурността е най-важното в една връзка! Всичко това може да важи за теб в момента от гледна точка на причтелката ти ;)

Помисли добре - времето е пред вас! Ако държиш много на нея начини хиляди да и го покажеш и в тая работа времето е от най-малко значение! Бързите неща са кратки! Не става въпрос за дни или седмици!
Остави малко време да мине, помислете, преценете трезво и чак тогава пристъпвай към крайни методи :idea:

П.С. Може би е вече късно щото ви вече си се качил на котлона и в момента се вариш на бавен огън, но все още можеш да се отървеш леко опърлен...поне докато водата не е извряла :mhihi:

П.С.2. Туй е моето скромно мнение по въпроса :D

П.С.3. Всички приказки изказани до тук от мен а и не само, са без почти никаква стойност, поради простата причина че само ти си си наясно със положението. И все пак заслушай се във приказките на всички - може би са изпатили за да ти го казват, пък тогава тегли чертата и решавай какви ги вършиш! - Не питай старило, а патило!

И да напишеш каква си я свършил!

Поздрави!
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 31 Яну 2007, 0:05

Диляне, много ти благодаря, брат :yes: Просто във всяко изречение, написано от теб, аз намирам себе си и разбирам колко заблуден съм бил от доста време насам :roll:

Днес разговарях с момичето ми, и реших, че просто не си заслужава вече :!: Неколкократно тя ми каза, че не ме иска, че вече изпитва нещо негативно към мен, че всичко е загубено :roll: От този момент просто няма да се заминавам и да се унижавам, тя просто не го заслужава :idea: Следвайки правилото "Когато режеш, режеш от корен!" ще преустанова всякакъв контакт с нея и ще се погрижа за себе си :D

Не успях да видя броя смс-и, но благодаря на всички, които се отзовахте и помогнахте, въпреки че каузата беше загубена :roll:

Темата е за катинар :!:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 31 Яну 2007, 0:50

преди да и ударите катанеца да ти кажа и аз :mhihi: :mhihi: до 2 седмици ще се усети какво е загубила,ще отиде на места,където сте били двамата заедно и ви е било хубаво,ще се присети за чуството да заспи до любимия човек и сама ще ти прегрее телефона 99% гаранция;) въпросът е ти как ще реагираш на това,имаш време да го решиш...остани насаме със себеси и прецени
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 31 Яну 2007, 1:10

В моя случай помогна, явно сте били по-убедителни, но и аз го исках много силно. Аз съм на принципа, че трябва да се откажеш чак когато някой те отблъсне, иначе просто няма логика... ;) Не знам просто усещам какво е любовта и знам колко съм щастлив в момента, та дори и това да е станало заради вашите СМС-и...

Но сметни че решението което си взел е правилно и продължи напред... :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 31 Яну 2007, 1:11

smamf написа:Диляне, много ти благодаря, брат :yes: Просто във всяко изречение, написано от теб, аз намирам себе си и разбирам колко заблуден съм бил от доста време насам :roll:

Днес разговарях с момичето ми, и реших, че просто не си заслужава вече :!: Неколкократно тя ми каза, че не ме иска, че вече изпитва нещо негативно към мен, че всичко е загубено :roll: От този момент просто няма да се заминавам и да се унижавам, тя просто не го заслужава :idea: Следвайки правилото "Когато режеш, режеш от корен!" ще преустанова всякакъв контакт с нея и ще се погрижа за себе си :D

Не успях да видя броя смс-и, но благодаря на всички, които се отзовахте и помогнахте, въпреки че каузата беше загубена :roll:

Евалата,аз ако съм на теб всеки ден ще и се обаждам, и ще и благодаря,че се разкарала от мен ;) даже и кажи,че нещата са ти потръгнали доста добре,като например,че си намерил добре платена работа в Англия,и задай въпроса-как едно време като ходихме нещата ми вървяха наопаки,а сега като ме остави всичко е на-6.Аз направо ти се чудя откъде я намери тая,та така ще ти говори.

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 31 Яну 2007, 14:22

smamf написа:Диляне, много ти благодаря, брат :yes: Просто във всяко изречение, написано от теб, аз намирам себе си и разбирам колко заблуден съм бил от доста време насам :roll:

И аз ти казах да помислиш дали всичко това си заслужава, жени много и време пред теб, така, че споко всичко е въпрос на време да срещнеш поредната фуста ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 31 Яну 2007, 14:25

Reportera написа:абе тука стана море от любов.....пуснах преди ще пусна и сега :lol:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата