ГТП без данък? възможно ли е?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 19 Яну 2007, 22:33

Nucl3arDru1D написа::( аз като се замисля, вече четвърта година не съм го плащал :(
а лихвата не е ли само ОЛП?

ти си към 800 лв така е при нас в Х-во :mhihi: :mhihi:А забравих да кажа тва беше дао миналата година отидох в данъчно и им казвам а бе лъжа ги продадох колата ама тия идиоти не и плащали данъка дай да проверим колко данък има и тая кат взе да реди ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ 1550 лв а нали сменяха се старите номера и и се измолих та платих само 160 лв да имам бележка да си сменя номерата и така ама тая година отивам и си мисля че са останали само 1390 но мои изчисления а то тия 1390 ги олихвили всичките и станали 1900 малееееееееецял живот ще изплащам данъка на тая кола а аз я продадох преди 6 месеца за 1800лв ХЕМ колата я няма хем ще плащам още като ПОП :evil: :evil: скапани лихвари са тия общини :twisted: :twisted:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 20 Яну 2007, 9:07

---Това е истината.Жевеем в данъчна държава където данъците са много по високи отколкото трябва да бъдат.Имайки предвид средната работна заплата и стандарта на живот. :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ГТП без данък? възможно ли е?

Мнение от ataman » 20 Яну 2007, 10:58

|`oTuH написа:изтече ми годишния технически преглед...
отидох да си направя нов но ми искаха данък
не съм го платил :)
има ли няква фатка да си направя без да го плащам?

Казваш им,че си го платил в Интернет и нямаш бележка. Кажи им да отидат в данъчното да проверят :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: x5
Мечтае да кара: Камаро
Детайли за колата: x5 3,0d 2003

Мнение от dog » 20 Яну 2007, 11:23

отиваш на южен там има за гтп даваш данък за миналата година и си готов
завинаги с BMW

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 20 Яну 2007, 14:41

И аз се сблъсках със същия пробелм. Стария собственик неплаща данъци на нищо, отивам за безплатен преглед по застраховката и оня вика дай данък, викам `дай да опраиме нещата, а оня вика немвоже. Аз имам къде да си го направя без данък, ама тряа го платя, та сега съм се заинатил и трябва да разуча, как става да им пусна 10лв на общинарите по сметка и с бележката от пощата да хода си напраа прегледа. Някой знае ли как?

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 20 Яну 2007, 18:55

sonny написа:И аз се сблъсках със същия пробелм. Стария собственик неплаща данъци на нищо, отивам за безплатен преглед по застраховката и оня вика дай данък, викам `дай да опраиме нещата, а оня вика немвоже. Аз имам къде да си го направя без данък, ама тряа го платя, та сега съм се заинатил и трябва да разуча, как става да им пусна 10лв на общинарите по сметка и с бележката от пощата да хода си напраа прегледа. Някой знае ли как?
(
Сони аз го имах същия проблем ама се оправих а на оня тарикат му го начукаха :uups: :uups: никви 10лв а отиваш в данъчно с договора и с него ти плащаш такса от 20лв и отделно си плащаш данъка до края на годината от когато ти е договора 8) тъй че няма място за притеснения----а задължението на стария собственик си остават за него ако все пак нещо не ти е ясно звънни ми 0898369576-Бисер
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата