Кола за внос от Германия...
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Кола за внос от Германия...
Мисълта ми е следната...
Към 12-13 този месец най-вероятно ще ходя към Германия като ще мина и през Белгия. Ако някой си е харесал някоя кола от Мобиле.де и проблема му е само транспорта мога да я докарам. Такава и ще е целта на пътуването - ще вкарваме коли. Няма да съм сам. Около 5 човека сме като двама от тях се занимават главно с внос на коли. Цената за осъществения внос няма да е космическа...
Става дума за 150-170 евро, като в цената НЕ се включват винетки, такси, гориво и пр. Също така вие поемате таксите за регистрации и прехвърляне. Моята част е докарването. Ако някой е заинтересован да пише, като трябва това да стане до утре вечерта... 
Към 12-13 този месец най-вероятно ще ходя към Германия като ще мина и през Белгия. Ако някой си е харесал някоя кола от Мобиле.де и проблема му е само транспорта мога да я докарам. Такава и ще е целта на пътуването - ще вкарваме коли. Няма да съм сам. Около 5 човека сме като двама от тях се занимават главно с внос на коли. Цената за осъществения внос няма да е космическа...

Re: Кола за внос от Германия...
WilliamsF1Team написа:Мисълта ми е следната...
Към 12-13 този месец най-вероятно ще ходя към Германия като ще мина и през Белгия. Ако някой си е харесал някоя кола от Мобиле.де и проблема му е само транспорта мога да я докарам. Такава и ще е целта на пътуването - ще вкарваме коли. Няма да съм сам. Около 5 човека сме като двама от тях се занимават главно с внос на коли. Цената за осъществения внос няма да е космическа...Става дума за 150-170 евро, като в цената НЕ се включват винетки, такси, гориво и пр. Също така вие поемате таксите за регистрации и прехвърляне. Моята част е докарването. Ако някой е заинтересован да пише, като трябва това да стане до утре вечерта...
Офертата ти наистина е добра за сравнение едно докарване на автомобил с автовоз от Кралството Белгия или северна Германия, което е едно и също като километри е около 450 - 550 евро

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Колата ще е тук около 20-ти този месец, ако всичко върви по план...
Ако някой е заинтересован за маршрута - ще се пътува през Румъния като нататъка маршрута е ясен. 

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Ето виж тук... http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=44402
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
vld написа:Земете ме за шофер![]()
надник 50е на ден

При разрастване на бизнеса...

Може да заключите темата офертата приключи, сериозно заинтересовани няма...

7 мнения
• Страница 1 от 1