Кола за внос от Германия...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Кола за внос от Германия...

Мнение от WilliamsF1Team » 08 Яну 2007, 18:21

Мисълта ми е следната...
Към 12-13 този месец най-вероятно ще ходя към Германия като ще мина и през Белгия. Ако някой си е харесал някоя кола от Мобиле.де и проблема му е само транспорта мога да я докарам. Такава и ще е целта на пътуването - ще вкарваме коли. Няма да съм сам. Около 5 човека сме като двама от тях се занимават главно с внос на коли. Цената за осъществения внос няма да е космическа... ;) Става дума за 150-170 евро, като в цената НЕ се включват винетки, такси, гориво и пр. Също така вие поемате таксите за регистрации и прехвърляне. Моята част е докарването. Ако някой е заинтересован да пише, като трябва това да стане до утре вечерта... ;)

ентусиаст
Аватар

Re: Кола за внос от Германия...

Мнение от euroto » 08 Яну 2007, 18:50

WilliamsF1Team написа:Мисълта ми е следната...
Към 12-13 този месец най-вероятно ще ходя към Германия като ще мина и през Белгия. Ако някой си е харесал някоя кола от Мобиле.де и проблема му е само транспорта мога да я докарам. Такава и ще е целта на пътуването - ще вкарваме коли. Няма да съм сам. Около 5 човека сме като двама от тях се занимават главно с внос на коли. Цената за осъществения внос няма да е космическа... ;) Става дума за 150-170 евро, като в цената НЕ се включват винетки, такси, гориво и пр. Също така вие поемате таксите за регистрации и прехвърляне. Моята част е докарването. Ако някой е заинтересован да пише, като трябва това да стане до утре вечерта... ;)

Офертата ти наистина е добра за сравнение едно докарване на автомобил с автовоз от Кралството Белгия или северна Германия, което е едно и също като километри е около 450 - 550 евро :!: дерзайте народе
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 08 Яну 2007, 20:18

Колата ще е тук около 20-ти този месец, ако всичко върви по план... ;) Ако някой е заинтересован за маршрута - ще се пътува през Румъния като нататъка маршрута е ясен. :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 09 Яну 2007, 10:26

аз съм навит ама незнам после колко такси и дали има акциз

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 09 Яну 2007, 12:29

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 09 Яну 2007, 14:21

Земете ме за шофер :mhihi:
надник 50е на ден ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 09 Яну 2007, 22:30

vld написа:Земете ме за шофер :mhihi:
надник 50е на ден ;)

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
При разрастване на бизнеса... :mhihi:

Може да заключите темата офертата приключи, сериозно заинтересовани няма... ;)

Назад към Извън Темата