Събота - Огромни задръствания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Събота - Огромни задръствания

Мнение от Eva* » 17 Дек 2006, 16:58

iv0 написа:А уж уйкенда всички си ходили по родните места..

Психически трябва да се подготвим за напускането на 80% от населението на София в петък 22 Декември. :D :mhihi: Тогава започват 4 поредни почивни дни. Бъдни вечер и Коледа и после още 4 за Нова година. За някои отпуска чак до 2 януари догодина.

Като си спомня какво беше миналата година пак в петък преди Бъдни вечер... от сега пресмятам в колко часа да напусна офиса (Орион, Люлин), за да се прибера в Слатина у дома в човешко време, без да приплъзвам на полусъединител през половината град на първа. :D :mhihi: Или направо да остана в "Света Троица" при близките ми, докато се изнесе трафика.
Да караш Peugeot е страст!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 18 Дек 2006, 0:08

Eva* написа:
iv0 написа:А уж уйкенда всички си ходили по родните места..

Психически трябва да се подготвим за напускането на 80% от населението на София в петък 22 Декември. :D :mhihi: Тогава започват 4 поредни почивни дни. Бъдни вечер и Коледа и после още 4 за Нова година. За някои отпуска чак до 2 януари догодина.

Като си спомня какво беше миналата година пак в петък преди Бъдни вечер... от сега пресмятам в колко часа да напусна офиса (Орион, Люлин), за да се прибера в Слатина у дома в човешко време, без да приплъзвам на полусъединител през половината град на първа. :D :mhihi: Или направо да остана в "Света Троица" при близките ми, докато се изнесе трафика.

мда.. :lol:

Тая ще ми е трета година тука и точно последния работен ден преди коледа е най култовата дата за трафика в столицата :)

Първата си бях купил билет за рейса предвидливо 1седмица по-рано, ама уви - изтървах го щото тръгнах само 2:30часа по-рано от студ. град :mhihi:

втората година влака на косъм не изтървах щото имаше 300човека опашка на билетите

да видим тази година как ще е, вече съм с колата (има развитие :mhihi:) ма незнам в колко тряя се измъкна от работа (Х. Димитър) за да си ида населу на време да не изтърва веселбата :lol:

.. Така че мили Софиянци, отдъхнете си хубаво от нас нашествениците от провинцията, че на 3ти януари пак нахлуваме със страшна сила :mhihi:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 18 Дек 2006, 0:13

С бензина няма да ни уплашат. Годишният данък става 700 EURO !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 18 Дек 2006, 3:07

b2 написа:. Така че мили Софиянци, отдъхнете си хубаво от нас нашествениците от провинцията, че на 3ти януари пак нахлуваме със страшна сила :mhihi:

E, ти пък го прие буквално. Напротив... в Петък преди събота и преди празници... едни отиват при близките си за празниците, други са си направили резервации в някой хотел из страната, за да се повеселят, трети пътуват извън страната за купона и се придвижват някак си - важен е крайния резултат - народа тръгва в 16,00 ч. към изходите и в центъра става АД. :D Миналата година се поогледах в колите около мен. Имаше изнервени пътници в таксита, натоварени лични автомобили с деца и багаж, автобуси от градския транспорт изпускащи трафик и график, автобуси за международни превози, които някой, някъде ги чака, за да се качи... изнервени шофьори бързащи за в къщи, за да вземат семействата си и да заминат... от всичко по малко. :) Всичко бе придружено яко с псувни и много изгорял бензин. :mhihi:

Щом пред Исул автобусите правеха обратен през островите, надежда всяка оставете... :D
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 18 Дек 2006, 22:18

Я някой който има достъп до високите сгради да направи няколко снимки на задръстванията посока Цариградско и дригите изходни шосета. Хаха.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Indiana » 18 Дек 2006, 23:51

amd написа:бе с други думи е**м ти и скапаната София! При първа възможност - задочно :roll:

Там е истината.... не мога да я трая пуста София....
По улиците е река от кал.... До магазина ходих и приличам на свиня, а по тротоарите (ако някъде намерите такива) из студентски град са наспряли безброй коли, та ходиш по улиците...... Да не говорим за стотиците строежи..... Абе колата ми прилича на г*з на втория ден, в който дойда в СОФИЯ :censored: :censored: ..........
А задръстванията.... до факултета (4ти км) ходя все едно отивам до Ботевград :roll: :ranting:

Предишна

Назад към Извън Темата