Събота - Огромни задръствания
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Събота - Огромни задръствания
iv0 написа:А уж уйкенда всички си ходили по родните места..
Психически трябва да се подготвим за напускането на 80% от населението на София в петък 22 Декември.

Като си спомня какво беше миналата година пак в петък преди Бъдни вечер... от сега пресмятам в колко часа да напусна офиса (Орион, Люлин), за да се прибера в Слатина у дома в човешко време, без да приплъзвам на полусъединител през половината град на първа.

Да караш Peugeot е страст!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Eva* написа:iv0 написа:А уж уйкенда всички си ходили по родните места..
Психически трябва да се подготвим за напускането на 80% от населението на София в петък 22 Декември.![]()
Тогава започват 4 поредни почивни дни. Бъдни вечер и Коледа и после още 4 за Нова година. За някои отпуска чак до 2 януари догодина.
Като си спомня какво беше миналата година пак в петък преди Бъдни вечер... от сега пресмятам в колко часа да напусна офиса (Орион, Люлин), за да се прибера в Слатина у дома в човешко време, без да приплъзвам на полусъединител през половината град на първа.![]()
Или направо да остана в "Света Троица" при близките ми, докато се изнесе трафика.
мда..

Тая ще ми е трета година тука и точно последния работен ден преди коледа е най култовата дата за трафика в столицата

Първата си бях купил билет за рейса предвидливо 1седмица по-рано, ама уви - изтървах го щото тръгнах само 2:30часа по-рано от студ. град

втората година влака на косъм не изтървах щото имаше 300човека опашка на билетите
да видим тази година как ще е, вече съм с колата (има развитие

.. Така че мили Софиянци, отдъхнете си хубаво от нас нашествениците от провинцията, че на 3ти януари пак нахлуваме със страшна сила

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
b2 написа:. Така че мили Софиянци, отдъхнете си хубаво от нас нашествениците от провинцията, че на 3ти януари пак нахлуваме със страшна сила
E, ти пък го прие буквално. Напротив... в Петък преди събота и преди празници... едни отиват при близките си за празниците, други са си направили резервации в някой хотел из страната, за да се повеселят, трети пътуват извън страната за купона и се придвижват някак си - важен е крайния резултат - народа тръгва в 16,00 ч. към изходите и в центъра става АД.

Щом пред Исул автобусите правеха обратен през островите, надежда всяка оставете...

Да караш Peugeot е страст!
amd написа:бе с други думи е**м ти и скапаната София! При първа възможност - задочно
Там е истината.... не мога да я трая пуста София....
По улиците е река от кал.... До магазина ходих и приличам на свиня, а по тротоарите (ако някъде намерите такива) из студентски град са наспряли безброй коли, та ходиш по улиците...... Да не говорим за стотиците строежи..... Абе колата ми прилича на г*з на втория ден, в който дойда в СОФИЯ

А задръстванията.... до факултета (4ти км) ходя все едно отивам до Ботевград

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2