поредната анкетка
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
карам като пенсия и не са ми я взимали 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
те полиционерите бързо се надушват и минават с номера (колега съм от ....гр.)BESSNIA написа: Тук е мястото да благодаря на един пич мисля беше от Хасково Рафф му е ника във форума.
На последния събор в Пловдив бях спрял върху тротоара с м3-ката и двама Милиционери искаха да ми напшишат актче, пича се застъпи за мен и те ме пуснаха![]()

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Нито веднъж!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
1 път.
Точно си купих сегашната красавица и перках без номера до КАТ.
Лошото беше че точно предишната вечер бяха гръмнали един и колата изчезнала и е била без номера. Та, куките беха на всекъде и не прощаваха. 6 месеца лишаване от правоуправление . След спонсорство, присъдата бе смегчена на 1 месец.
Повярвайте, от тези 30 дни, нито веднъж не съм оставил колата на мира. Карах си я и ме болише фара, какво ще стане ако ме спрат, макар, че знаех
Точно си купих сегашната красавица и перках без номера до КАТ.
Лошото беше че точно предишната вечер бяха гръмнали един и колата изчезнала и е била без номера. Та, куките беха на всекъде и не прощаваха. 6 месеца лишаване от правоуправление . След спонсорство, присъдата бе смегчена на 1 месец.
Повярвайте, от тези 30 дни, нито веднъж не съм оставил колата на мира. Карах си я и ме болише фара, какво ще стане ако ме спрат, макар, че знаех

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2