Подарявам кученце
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Подарявам кученце
Здравейте, преди месец и половина ни се роди много сладко кученце - мъжко. За съжаление е само едно, а с жена ми искаме да си запазим женско. Веднага му намерихме дом, но впоследствие кандидатите се отказаха. Аз нямам време да търся други, а кученцето е минипинчер и може да живее само в апартамент, с много къса козинка е и постоянно трепери от студ, докато е навън. Не искам да го продавам, а да го подаря на свестни хора. Страшно игриво е и много любвеобилно. Бащата е изключително красив, а майката, която е наша, си пада малко мелез. Ще сложа и снимки. Страх ме е да го обявявам по сайтове, защото има слухове, че отиват за храна на змии. При всички случаи искам да поддържам връзка с новия собственик поне веднъж през първата и втората година и ако нещо не го хареса да си го взема обратно.

Бащата:

Майката:

Бащата:

Майката:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Re: Подарявам кученце
Здравейте, благодаря Ви за запитването, но вече го дадохме.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
3 мнения
• Страница 1 от 1