Съвет за .....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Re: Съвет за .....

Мнение от Nasko_ » 06 Дек 2012, 19:53

Предполагам си запознат, че за лъжесвидетелстване, ако се докаже вината ти, те грозят до 5 години затвор? Този полицай определено не ти мисли доброто :)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 06 Дек 2012, 20:51

имаше тука във форума 1 тема от преди година - година и нещо. един колега го бяха закърпили по подобна схема, човекът си беше дал ако не се лъжа Е34ката, дори на изплащане :help: . и дал и документи и всичко срещу съвсем малко пари.
този, въпросният колега тука търсеше други закърпени като него да създават синдикат за частно правосъдие. дори имам някакъв спомен, че бяха ходили да се бият у перник. а тва да ходиш да се биеш у перник, значи треа си сила. или поне бая луд :mhihi:

едит - не мога да я намеря, съжалявам.
Последна промяна kulov на 06 Дек 2012, 21:17, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320is e36
Мечтае да кара: BMW e92
Детайли за колата: Малка спретната количка с 150 магарета отпред

Мнение от ReD_z0n3 » 06 Дек 2012, 20:52

Кое ми е лъже свидетелстването ? Майка ми , малкия ми брат , баща ми , един познат беше с мен когато продадох колата. Когато чаках въпросното лице на КАТ София 1 час , имах още 2-ма приятели с мен и никой не се появи , въпросният ми приятел ( полицай ) също знаеше , че ще продавам Опела , защото с парите от Опела купих БМВ-то от него. Сега ще ме съдят , че искам просто да се прехвърли колата и , че съм проявил разбиране като човек към купувача ли ?

Edit: Нямам намерение към лична саморазправа. Мисля , че от тук натам ще се оправят нещата :)
Bayerische Motoren Werke

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 06 Дек 2012, 21:33

ReD_z0n3 написа:Кое ми е лъже свидетелстването ? Майка ми , малкия ми брат , баща ми , един познат беше с мен когато продадох колата.

Именно, как ще обявиш нещо, което си продал и предал доброволно, за откраднато?!
Никой няма да те съди за това, че искаш да си прехвърлиш колата :) Дано нещата се оправят с добро, защото в противен случай последиците ще са и за двама ви :)
Успех!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

Аватар

Мнение от F3P » 07 Дек 2012, 0:57

ReD_z0n3 написа:Кое ми е лъже свидетелстването ? ...

Nasko_ написа:Именно, как ще обявиш нещо, което си продал и предал доброволно, за откраднато?! ...

Това, че е излъгал е само единият проблем- познайте кой ще яде дебелия *** поне по 2-3 члена ;) Я да видим за какво се сещам:
Подаване на фалшив сигнал за престъпление...
Лъжесвидетелстване...
Набеждаване в престъпление...
Уронване на престиж и добро име...
Може и някой опит за измама да отнесе... Трудно, но да кажем, че може...
И това се сещам аз дето съм прост гражданин- прокурорът ще измисли поне още толкова...

И сега пак вярвайте на разни малоумници с пагони като ви казват "Няма проблем да направиш..."- като ще вършиш разни престъпления се консултираш с адвокат, не с поредният некадърник дето е станал полицай... Тея глави дето ги имате са не само да си бъркате в носа- главната им задача е да се мисли с тях...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 07 Дек 2012, 18:45

Предишна

Назад към Извън Темата