Откраднато BMW X5... ЕH7717 - видеоклип

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: Откраднато BMW X5... ЕH7717 - видеоклип

Мнение от vld » 03 Дек 2012, 12:49

barty написа:
b00st написа:А ето така се влиза под 1 минитуа.
http://www.youtube.com/watch?v=6PYxrbtoFDM
Ако искат да ви откраднат колата ще ви я откраднат тва е :yes:

Много е бавен, ония от камерите за толкова време отварят 2 коли

Всъщност тоя е доста по бърз на клипа отколкото ако се падне случайна кола на която не е пробвал преди.
Аз съм ползвал такава услуга от ключар на Е36ца и над 15 минути рови с инструмента докато уцели правиланата комбинация за отключване.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Мнение от MonsteR » 03 Дек 2012, 19:31

That's shocking... как бе .. тези са някви факири... и аз не мога да я запаля толкова бързо мойта... нещата са подготвени, това е напълно видимо.

Въпроса е опела дали е бонус или и той е бил в сметката.

Колега тъй като тези са подготвени, просто се пригответе да си вземете каското.. това е, кола се купува, застрахователите да му берат яда.
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Дек 2012, 1:48

© написа:след 16 мин. вече не се отварят, не работи и дръжката на вратата
pazokolarov написа:Automatik Power-Off
16 минути след изключване на двигтеля автоматично се прекъсва подаването на напрежение към всички консуматори (без алармената система). Същото става дори и да не сте излезли от колата.
Прозорците, шибедаха и други аксесоари, които нормално се задействат след подаване на контакт и се спират с изключване на двигателя, след изгасяне на двигателя са под напрежение и могат да се задействат (обикновенно еднократно) до отваряне на вратата.

но това не пречи да има и друг лесен начин за отваряне ... за съжаление

16 минути. Ако искам да "пазя" боята на колата, ще ми трябва около минута, за да я отворя. С щанга - около 10 сек. Пак казвам, за да я отворя, не да я запаля. Питам от любопитство, защото БМВ не съм отварял. Виж, японска и американска паплач бол :mhihi: и само в присъствието на собственика, естествено.

User
Аватар

Мнение от b00st » 05 Дек 2012, 3:25

BMW_POWER написа:
© написа:след 16 мин. вече не се отварят, не работи и дръжката на вратата
pazokolarov написа:Automatik Power-Off
16 минути след изключване на двигтеля автоматично се прекъсва подаването на напрежение към всички консуматори (без алармената система). Същото става дори и да не сте излезли от колата.
Прозорците, шибедаха и други аксесоари, които нормално се задействат след подаване на контакт и се спират с изключване на двигателя, след изгасяне на двигателя са под напрежение и могат да се задействат (обикновенно еднократно) до отваряне на вратата.

но това не пречи да има и друг лесен начин за отваряне ... за съжаление

16 минути. Ако искам да "пазя" боята на колата, ще ми трябва около минута, за да я отворя. С щанга - около 10 сек. Пак казвам, за да я отворя, не да я запаля. Питам от любопитство, защото БМВ не съм отварял. Виж, японска и американска паплач бол :mhihi: и само в присъствието на собственика, естествено.

Колега ако те заключа с ключа в мойта кола, единствения начин да излезеш отвътре е да счупиш стъклото и да се провреш през него. Няма как да отвориш по никъв начин с някви телове и закачалки отвън, пинчето потъва в кората на вратата, а дръжките не работят.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Дек 2012, 5:33

О, не ме бъркай с професионалните ключари. Частните случай си ги отварят професионалисти и съответно режат главата. Просто често ми се налага да отварям коли в бачкането на клиенти, които заключват вратата и забравят ключовете на таблото, на седалката, в багажника ... Аз преди близо 4 години се заключих (затворих вратата) на колата зимата при -18С. Бях по ризка и ме спаси един бакшиш. Той извади доста груби клинове и с тях разтвори вратата. После с една тел дръпна палчето и отключи. Това на улицата е 30-35$. Ако колата ви е с някакви суперспециални изпълнения, не е лошо да имате и аварийно решение за тях.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Дек 2012, 10:49

vanko242 написа:
Jordana написа:Чипа на ключа не се копира на Х5 поне доколкото знам.Ползва се нещо още по хитро.Тъй като гледам човек който има нужния инструмент може да го запали с произволен ключ
http://www.youtube.com/watch?v=NI58sY-l ... re=related

..на клипчето се вижда как се обучава нов чип/ключ през ОБД....само, че човека вече е в автомобила, алармата е изключена....

това е невъзможно да стане с евс2 нали ? като гледах как са направени нещата без да се докопаш до самия евс модул(или може би да направиш нещо на еку-то) не може да запалиш... освен разбира се ако не пропускам някаъв детайл...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Дек 2012, 13:14

BMW_POWER написа:...

това е ясно, просто исках да кажа, че тия методи от ютуб не работят

Предишна

Назад към Извън Темата