Кой беше тоя идиот...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Кой беше тоя идиот...

Мнение от drago_pavlov » 26 Ное 2012, 12:54

...с вишнево Е36, плевенска регистрация и табелки на форума на номера, който вчера на завоя преди Ябланица се опита да изпревари 10-12 коли и замалко да ме удари ако не бях влязъл в банкета... :ranting: :ranting: :ranting:

Аман от недорасли пишлемета!!!
После защо навсякъде ни сочат с пръст и ни мразят - еми точно заради такива идиоти... :banghead: :ranting: :banghead:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Re: Кой беше тоя идиот...

Мнение от Borymeckata » 27 Ное 2012, 14:21

Еее, не си прав, Колега. Сигурно жена му е раждала, затова е бързал човекът... ;) ;) ;)

В интерес на истината, безотговорни пишлемета има с всякакви коли и мотори по пътищата. Не виждам смисъл хората да се делят според марките МПС - все пак определящ е манталитетът на водача, а не тенекията, в която е седнал. Точно ние можем да покажем, че БМВ може да се кара културно, внимателно и с респект към всички останали участници в движението.

Преди няколко дни жена ми ме возеше с Х-са из града. По принцип колата е нейна, аз много рядко сядам да я карам. Движим се по дълга права улица, в нашата лента беше спрял камион с дълъг прицеп, а в отсрещната идваше някаква Астра. Жена ми не прецени правилно, изнесе се в ляво да заобикаля камиона и тръгна право срещу Опела. Оня човек само се сви в дясно, спря до бордюра и - ни гък, ни мък... А направо си бяхме за една яка псувня. Питам я: Маце, ти разбра ли какво направи току-що? Амиии... май трябваше да го изчакам. Викам й: Ей, вие с баварците много тежко го давате на пътя, с черните джипове сте винаги с предимство, а? И тя се засрами. Искам да кажа - не винаги тия изцепки се правят от арогантност и незачитане на правилата, понякога - и от грешна преценка. Но във всеки случай е грозно и настройва другите срещу теб.
Excellent! Steven is my name!

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 27 Ное 2012, 17:20

АКо са били наистина 12 коли,това си е еб@си грешната преценка и постъпка ри'йш ли?Пък и човечец с мижава астричка какво да каже на връхлитащ срещу него тежкарски джип,а?

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Ное 2012, 17:46

идеята не е че всички марки си имат своите проблемни шофьори- това е ясно.

идеята е че ако е някой които чете тука, да прочете и "хората в другите коли дето служат за заобикаляне докато аз бързам за някъде" да добият някакво реално измерение за този "шофьор"... и да разбере че е бил на косъм от сакатлъка/ разправията/ съда/ боя и тн.

щото днеска ще избегне удара понеже оня отсреща има кола и рефлекси да скочи на банкета, ама утре ще е някой я камион, я възрастен човек я пич дето си гледа телефона...

и така...

ние имаме един лаф че на пистата единственото нещо дето със сигурност ще те застигне е статистиката... и според мене важи не само за писта и не само за шофирането... ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 28 Ное 2012, 14:19

Borymeckata написа:Искам да кажа - не винаги тия изцепки се правят от арогантност и незачитане на правилата, понякога - и от грешна преценка

То е ясно, че не винаги е от арогантност и т.н... И на мен ми се е случвало да направя някоя глупост като на жена ти, но то няма безгрешни хора...

jordanpar написа:АКо са били наистина 12 коли,това си е еб@си грешната преценка и постъпка ри'йш ли??

Най-отпред беше камион, заради който беше колоната, след него 2-3 коли, после бус, зад него още 6-7 коли. Аз бях в колоната, втора кола след буса. Тоя бързащия едвам спря до мен (а аз в банкета) и веднага след като се размина с насрещно идващия продължи да изпреварва цялата колона в завоя... :banghead:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 28 Ное 2012, 16:01

И аз го видях тоя палячо. Точно неделя следобед беше, изпревари ме преди Луковит като нямаше никакви други коли, аз съм си пуснал Стинг, заковал 95 на темпомата и само дето не бях заспал, какъвто беше и мъгел и го гледам вишнев компакт се набрал и в последния момент тръгна да ме изпреварва и ми мина много близо, тва мигачи - забрави. Пълен селтак!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Ное 2012, 19:01

Според мен в момента чете но нещо го спира да си признае.
Към въпросният към когото е темата:
-Пич,бъди мъж,покажи се,кажи че съжаляваш и че се извиняваш,постъпи мъжки,приеми една две критики и модераторите ще заключат темата а ти ще се почустваш добре за дето си си признал и евентуално станал по-разумен!.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 28 Ное 2012, 19:08

то е вярно че в всякаква кола има идиоти... но е вярно също и че ме е дважди по-яд, ако идиотите са с бмв :no:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 28 Ное 2012, 20:15

Имам един познат, дето караше...сигурно и все още кара така, та отговора му, когато го попитах, защо го прави, беше - "те кат ме видат, че съм глупав и бегат сами".
Така, че освен да се изкефи, че е станал известен или, че някви балъци го обсъждат във форума...друго няма да постигнете :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 28 Ное 2012, 20:20

Едно е да не прецени човек, друго е да си играеш с огъня. Аз съм чувал от първа ръка разказ за това как човек навлизайки в завой брои до 3 и ако до тогава няма кола от среща тръгва да изпреварва... Има ги всякакви за съжаление.

Назад към Извън Темата