windows phone.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: windows phone.

Мнение от xpl0d » 16 Ное 2012, 13:18

drago_pavlov написа:- интернет връзката (H, каквото и да е това... аз си го знам 3G, 3.5G...) стои винаги пусната въпреки, че всички приложения ползващи нет са спряни, махнати са им опциите за update, refresh и т.н.

:mhihi: Щом не правиш разлика между N wi-fi и 3G e ясна работата. Ръгай МееGo-то и му се радвай на макс :mhihi:

Казвам аз, че не е за хора свикнали на шаренко и цък-цък-финиш, ама.... :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 16 Ное 2012, 13:23

xpl0d написа:
drago_pavlov написа:- интернет връзката (H, каквото и да е това... аз си го знам 3G, 3.5G...) стои винаги пусната въпреки, че всички приложения ползващи нет са спряни, махнати са им опциите за update, refresh и т.н.

:mhihi: Щом не правиш разлика между N wi-fi и 3G e ясна работата. Ръгай МееGo-то и му се радвай на макс :mhihi:

Не знам аз ли не правя разлика, ама ти сериозно си се заблудил...
Не говоря за N wi-fi (ен уай фай), а говоря за H (ейч, хаш или както искаш го наричай), което не е wi-fi, а е вид мобилна връзка като 2G, 3G, 3,5G и т.н...

Ей големи разбирачи...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 16 Ное 2012, 13:26

Според мен ще има някакъв успех, но няма да е голям - 10-12% пазарен дял до 4 години. Ще изместят блекбери и остатъците от симбиан телефоните. Колкото до самата ос мога да ви кажа от моите наблюдения, че сравнително добре се справя като бързина на реакция, забива малко, но интерфейса е доста неприятен особено ако си ползвал някой друг смартфон, но ако си започнал на вп8 ще ти се стори горе долу добре. Има доста неща за доизкусоряване, но с времето ще ги поизчистят. Иначе скоро няма да изместят андроид и епъл. Просто те много бързо се развиват в тая сфера, а от майкрософт доста се забавиха. Друг проблем, който срещам като девелопър е, че за вп8 се пише доста по-сложно отколкото за нормалния уин и има някакви странни рестриктнати апи-та, което води до по-трудна разработка на приложения, и оттам липсата им.
Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 16 Ное 2012, 13:31

drago_pavlov написа:- Lumia-та не може да се ползва като флашка;
- не може да се свърже към компютър без софтуера им...
- не можеш да пращаш нищо през bluetooth;

Нали за това е SkyDrive :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 16 Ное 2012, 13:37

трябва да си отключиш юсб-порта за нокиата, елементарно е :winky: ... ако толкова държиш да го ползваш като флашка :mhihi:

и снимките си се въртят, и часовник си има, нещо да не ти е бъгав телефонЯ :mhihi:

Аватар

Мнение от xpl0d » 16 Ное 2012, 13:44

drago_pavlov написа:
xpl0d написа:

Не знам аз ли не правя разлика, ама ти сериозно си се заблудил...
Не говоря за N wi-fi (ен уай фай), а говоря за H (ейч, хаш или както искаш го наричай), което не е wi-fi, а е вид мобилна връзка като 2G, 3G, 3,5G и т.н...

Kaто не поясняваш кой ти е виновен :mhihi: Факта, че не са ти ясни нещата обаче все още е налице :mhihi: Н ти е от HSDPA. Появаването му на екрана ти не означава нищо повече от индикация, че се намираш в зона с HSDPA покритие. Само за твоя информация е, а самото HSDPA е част от 3G-то, не е отделен протокол.

Ама ти нали взимайки си Лумия, станА спец, за какво ли ти ги разяснявам нещата, а, да, верно, щото всъщност нещата са ти непонятни, ама философстваш стабилно :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 16 Ное 2012, 14:38

xpl0d написа:Kaто не поясняваш кой ти е виновен :mhihi: Факта, че не са ти ясни нещата обаче все още е налице :mhihi: Н ти е от HSDPA. Появаването му на екрана ти не означава нищо повече от индикация, че се намираш в зона с HSDPA покритие. Само за твоя информация е, а самото HSDPA е част от 3G-то, не е отделен протокол.

Ама ти нали взимайки си Лумия, станА спец, за какво ли ти ги разяснявам нещата, а, да, верно, щото всъщност нещата са ти непонятни, ама философстваш стабилно :mhihi:

Я сега като си спец да ми разясниш защо на N9 не ми стои индикацията "3.5" когато съм в такава зона, а само когато ползвам нета?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 16 Ное 2012, 20:37

http://www.manager.bg/news/lyubimite-te ... -direktori
Незнам от къде са извадили статистиката и не гарантирам за достоверност!
Както останалата част на света, висшите мениджъри и управители рязко увеличават употребата на мобилни устройства. В ежедневието им навлизат технологии, приложения и джаджи, които стават неотменима част от живота им.

В тази връзка сайтът CEO.com изследва предпочитанията на корпоративните лидери в Америка, откъдето идват технологичните иновации. Проучването показва някои интересни изводи. Сред тях са:

• 84,8% от изпълнителните директори използват смартфони. 82,6% работят с лаптопи. 78% имат таблети.

• 33% употребяват клауд решения за съхранение на файлове. 33% - мобилни приложения.

• Какво искат шефовете да използват служителите? 1.) операционната система Android. 2.) Blackberry. 3.) iOS в смартфоните iPhone на Apple. 4.) Windows мобилните телефони. 5.) 20% към Symbian.

• Какво използват самите те? 1.) операционната система на Apple iOS. 2.) Blackberry; 3.) Android. 4.) Symbian. 5.) Windows.

• През 2010 г. 9% от американските мениджъри са имали таблет. Миналата година процентът е доста по-голям – над 34.

• Дори тези сред тях, които нямат iPad, са изложени на употребата на таблети по един или друг начин. 75% от всички шефове наблюдават или имат досег до работата с тези устройства.

• Кои са най-използваните от изпълнителните директори мобилни приложения?

1. Facebook.

2. LinkedIn.

3. Twitter.

4. YouTube.

• Освен това, наскоро CIO.com изследва най-полезните приложения за мениджърите с натоварен график и забързано ежедневие. Сред всички възможности бяха препоръчани следните шест:

1.Expensify. Докладва за разходите.

2. Omnifocus. За управление на проекти.

3. Camcard. Управление на дигитални бизнес карти.

4. Siri Virtual. Личен асистент.

5. Evernote. Бележки.

6. Cisco Webex. Виртуални срещи.

Аватар

Мнение от xpl0d » 17 Ное 2012, 0:31

drago_pavlov написа:
xpl0d написа:Kaто не поясняваш кой ти е виновен :mhihi: Факта, че не са ти ясни нещата обаче все още е налице :mhihi: Н ти е от HSDPA. Появаването му на екрана ти не означава нищо повече от индикация, че се намираш в зона с HSDPA покритие. Само за твоя информация е, а самото HSDPA е част от 3G-то, не е отделен протокол.

Я сега като си спец да ми разясниш защо на N9 не ми стои индикацията "3.5" когато съм в такава зона, а само когато ползвам нета?

А, не, пак ги бъркаш нещата, както обикновено :mhihi: Не съм аз "спеца", дето се тупа в гърдите, че ги чува нещата и уж всичко му е ясно и всичко разбира, а всъщност даже не си познава телефона :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Ное 2012, 0:50

vlad0 написа:http://www.manager.bg/news/lyubimite-tehnologii-na-izpalnitelnite-direktori
Незнам от къде са извадили статистиката и не гарантирам за достоверност!
• Какво искат шефовете да използват служителите? 1.) операционната система Android. 2.) Blackberry. 3.) iOS в смартфоните iPhone на Apple. 4.) Windows мобилните телефони. 5.) 20% към Symbian.

• Какво използват самите те? 1.) операционната система на Apple iOS. 2.) Blackberry; 3.) Android. 4.) Symbian. 5.) Windows.

мерси, интересна статийка с някой забавни неща.

"шефовете" са тарикати :mhihi:

п.с.
иначе сериозно тяхното мнение не е определящо за бъдещето (визирам windows)...
нормално е да са назад в технологичната крива, защото си управляват риска.

• Кои са най-използваните от изпълнителните директори мобилни приложения?

1. Facebook.

2. LinkedIn.

3. Twitter.

4. YouTube.

тука вече избухнах в смях :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 26 Ное 2012, 16:11

blacksapphire написа:и часовник си има, нещо да не ти е бъгав телефонЯ :mhihi:

Часовник си има, но няма никакъв начин да го виждаш на дисплея докато телефона е заключен - това е тъпото.

xpl0d написа:А, не, пак ги бъркаш нещата, както обикновено :mhihi: Не съм аз "спеца", дето се тупа в гърдите, че ги чува нещата и уж всичко му е ясно и всичко разбира, а всъщност даже не си познава телефона :mhihi:

Типично мнение на дървен философ (спамер в случая). Като нямаш какво да кажеш защо изобщо си правиш труда да дрънкаш глупости?

Слави
Аватар

Мнение от © » 26 Ное 2012, 17:26

Е**ти шефовете! По цял ден киснат във фейсбук :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата