Форума стана като на женския пазар
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
Форума стана като на женския пазар
Колеги много съм възмутен раздел/ купува продава/ заприлича на женски пазар .Не нормално части които нови струват(пример) по 300 400 лв рециклирането им излиза 150 лв да се продават на 80лв и от там на доло сяко мнение сваля цената с по не 5 лв а с по 10 и по 20 лв да то 10лв се стига Както и раздел купува пишеш цена и от дам се почва търсещия да ти я определя ти му казваш 100 тои ти вика 40 и на края от цялата работа се явява някои на които тази част му се седяла с години по двора или мазето и я дава за 10 лв да избие едно кафе. За това и колите почнаха да не се ценя да има стандарт на живот и тн но не може в германия примерно е36 ците тези за които си заслужава да си дадеш парите са по 4 , 5 ,6 евра а тука наточена и гледана кола и се мръщат на по 6 х.лв ама научиха са ,че от англия идва м пакет 2.8 за по 2500- 4000лв та и тука да е така хората който продават части ще ме разберат .

В крайна сметка части за лада ли продаваме или бмв

В крайна сметка части за лада ли продаваме или бмв

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Форума стана като на женския пазар
И к'во бизнеса ли не върви... Аз разбрах че те е яд че някой продава същия ръждиляк като твоя (говоря за част на старо) на нормалната и цена и тебе т'ва те дразни че не можеш да смъкнеш 2-3-кожи на някои закъсал човечец. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
На мене пък ми писна от продавачи които не знаят колко струва дадена част НОВА и си пускат малките подкалници за е39 по 20 кинта 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
deyan-enchev написа:На мене пък ми писна от продавачи които не знаят колко струва дадена част НОВА и си пускат малките подкалници за е39 по 20 кинта
Що мислиш че не знаят...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
и ти си прав, по-скоро купувача е виновен
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
deyan-enchev написа:На мене пък ми писна от продавачи които не знаят колко струва дадена част НОВА и си пускат малките подкалници за е39 по 20 кинта
Колко е нова
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Еми колега винаги ще е така
в раздела продава има доста хора които искат на някои джанти по 800 лв или даже по 1200..обаче те си им искат тия пари,и си ъпват с месеци темите и никой не купува..има 1 колега in_memoriam който искa умопомрачителните 12 000 Български лева за Е36-тица,НЕ M power...за кво говорим?

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
bmw-maximilian написа:има 1 колега in_memoriam който искa умопомрачителните 12 000 Български лева за Е36-тица,НЕ M power...за кво говорим?
А да я подари на някого за 2000 лв ли трябва? Не ти разбрах вметката. Дай да ти купя 92-ката за 10000 лв, независимо техническото й състояние и евентуалните ъпгрейди, които си й направил.

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
stambo_81dg написа:deyan-enchev написа:На мене пък ми писна от продавачи които не знаят колко струва дадена част НОВА и си пускат малките подкалници за е39 по 20 кинта
Колко е нова
Номенклатурен номер : 51718187505
Описание : КОРА ПОДКАЛНИК ЛЯВА
Ед.цена (с ДДС) : 21.23 BGN
Номенклатурен номер : 51718187506
Описание : КОРА ПОДКАЛНИК ДЯСНА
Ед.цена (с ДДС) : 21.23 BGN
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Точно това му е хубавото на раздел "Купува/Продава", че могат да се намерят части (понякога и нови) на толкова ниски цени, каквито никъде другаде не се предлагат. А и това напълно отговаря на една от основните цели на форума - взаимопомощ.
П.С. За кожодерите си има он-лайн магазини и др. подобни
П.С. За кожодерите си има он-лайн магазини и др. подобни

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
Тва нищо не е! Наскоро за бумерангите на Е36 под бронята ми искаха 40лв, а те 2та си ги купих общо за 22лв в дарукар новички

Иначе аз винаги съм се впечатлявал от тия къде разглабят на части и търгуват във форума и фейсБук и по цял ден седят в една стаичка и се клатят на 1 стол с телефона. Както вика 1 приятел няма такава паплач.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Хора и мнения - всякакви.
12 мнения
• Страница 1 от 1