Я си признайте откога не сте се смели хубаво? :)))

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Я си признайте откога не сте се смели хубаво? :)))

Мнение от Иво » 31 Юли 2003, 13:56

Един приятел ме насочи към едно доста ФЪН сайтче, което ви съветвам да посетите и най-малкото да прочетете топ 10 от просташките статии :D :D :D Аз лично ви препоръчвам тези трички:

:arrow: http://www.e-bane.net/modules.php?name= ... le&sid=146

:arrow: http://www.e-bane.net/modules.php?name= ... le&sid=179

:arrow: http://www.e-bane.net/modules.php?name= ... le&sid=340

Предупреждавам ви, че някои от тези материали не са предназначени за културни и изтънчени хора, а за обикновени люде готови да се изсмеят на глас и на последната простотия в статията :)

Ако сте прочели всичко и жадувате за още смех разгледаите целият сайт :arrow: http://www.e-bane.net :D :D :D
Изображение
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 31 Юли 2003, 14:07

:lol: :lol: е-бането рулз :lol: :lol:
Иво тази селекция е мноо яка

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 01 Авг 2003, 10:20

:-)
Яки са. Почти всичките до едно са копирани от сайтовете на братушките. Ама лошо няма де, някой си е направил труда поне да ги преведе.

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 01 Авг 2003, 11:13

То е написано, че е преведено от Руски някъде :) Имам предвид не са крали, а са си превеждали. Ама тия руснаци значи много луди глави :D :D :D
Изображение
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 02 Авг 2003, 12:53

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ludnitzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))
tia statii sa ne4oveshki:PPP
smazah se prosto:)))))))))))))))
legnah na zemiata i ritah s kraka:P
kazvam vi:)

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 02 Авг 2003, 12:59

Engi пиши на кирлице :wink:
Изображение
Изображение

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 02 Авг 2003, 20:41

Сайта си е култов, прекаръл съм доста сълзящи вечери четейки статийките :lol: :lol: :lol: Не познавам човек който да каже че ги е изчел всичките, но лично аз мога да ви препоръчам "Лабораторни хроники", потърсете ги с търсачката и ги почнете от "Лабораторни Хроники1". Гарантирам ви стабилен смях :wink:
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 03 Авг 2003, 12:38

Astor май им беше публикувал линката към страницата. На мен ми харесаха, страшно интелигентен хумор, но не можаха да ме грабнат. Ама иначе си заслужава да се прочетат.

шПерко
Аватар

Малко габровски хумор :)

Мнение от Иво » 03 Авг 2003, 13:06

Ето малко вицчета :)

Един габровец плаче неудържимо на погребение. Близък роднина на мъртвия го пита: - Какъв ви беше покойникът? - Длъжник!
---
Едно габровче се похвалило на баща си: - Тате, тате, днес не се качих в автобуса, а бягах след него от училище до вкъщи и така спестих 40 ст. Баща му вместо да се зарадва му теглил един бой, като нареждал: - Цял живот ли ще те уча! Другият път да бягаш след някое такси да спестиш повече!
---
На пазара, близо един до друг, трима търговци разположили сергиите си. Първият продавал краставици, вторият - домати, а третият - дини. На първата сергия се спрял клиент и попитал: - Ти какво продаваш? - Краставици, не виждаш ли? - Това краставици ли са? Да знаеш в нашето село какви краставици има... Отминал и спрял на следващата сергия: - Какво продавате тук? - Домати. - Това домати ли са? Да знаете в нашето село какви домати има... Когато клиентът наближил до третата сергия, където дини продавал бил стар габровец, продавачът се провикнал: - Грах продавам, грах!
---
Събрали се хора от различни градове на България и всеки донесъл нещо за ядене от неговия край. Бургазлията донесъл паламуд. Горнооряховецът донесъл суджук. Софиянецът донесъл печено пиле. Троянецът донесъл сливова. Разградчанинът донесъл кисело мляко. Габровецът довел брат си.
---
Габровец занесъл телевизора си на ремонт,който бил без звук. След седмица отишъл да си го вземе,но техникът не намерил повреда. -Господине, как точно се повреди телевизора ви?-пита техника -Ами, гледам си мача и си бъркам с един пирон в ухото и изведнъж звука изчезна...
---
Веднъж двама габровци се скарали и си определили дуел с шпаги. Мястото било извън града.Двамата отишли на мястото и единият казал на другия: -Правилно си направил,че си дошъл с билет само за отиване. Знаеш,че ще те победя,и няма да се върнеш. А другият отговорил: -Не, просто като те победя ще взема твоя на връщане.Така ще спестя пари.
---
На едни габровци им дошли гости, обаче им сервирали само хляб и домакина казал. - Яжте хляба, че да донесм кокошката после. Така ги подканял няколко пъти. Яли гостите хляба и когато го изяли домакинът се провикнал. - Жена, донеси кокошката да изкълве трохите.
---
- Иванчо, отиди до съседа да вземеш теслата че ми трябва. Връща се след малко Иванчо : - Тате, съседа каза че няма да я даде. - Остави го, скръндза, ходи донеси нашата.
---
Един габровец пътувал с влак от София към Габрово, но на всяка гара слизал да си купи билет. Попитали го: - Защо слизате на всяка гара и си купувате билети, a не си купите билет направо эа Габрово? Той отвърнал: - Ами, докторът ми каза, че съм тежко болен и сигурно няма да оживея до там, заради това реших да спестя малко пари.
---
Едно габровче отишло с баща си на гости у леля си. Като пристигнали тя му казала: "Дай си моето момче шепите да ти сложи леля малко орешки". То казало: " А-а сложи в на тате шепите". Тя го попитала:"Защо?", а момчето казало:"Неговите са по големи".
---
Смех :D
Изображение
Изображение

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 03 Авг 2003, 14:26

е-баси и сайта :D Отдавна не бях се смял от сърце :D
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

Назад към Извън Темата