Автомоделизъм...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Автомоделизъм...

Мнение от Един » 07 Юли 2003, 8:43

Този уикенд в Козлодуй се проведе 3-кръг от националния шампионат по автомоделизъм. Лично аз бях скептично настроен и не мислех да ходя да гледам. Но един приятел ме замъкна в събота и да си призная въобще не съжалявам - в неделя отидох без него.
За състезанията - пистата беше около 150-200 метра със 8 завоя, най-дългата права около 40-50 метра. Квалификациите се провеждаха в стартове с продължителност 5 минути а финалите бяха по 30 минути. Най-мощните модели - тези от клас "Формула 2" постигаха скорост около 95 км/ч, но заради шума на двигателите не можах да чуя за средна или за максимална ставаше дума.
Кои станаха победители не мога да кажа, тъй като имената не ми говореха нищо. Накрая ще ви препоръчам ако някъде близо до вас се провежда такова състезание - отидете да гледате, ЗАСЛУЖАВА СИ!
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 07 Юли 2003, 11:05

Гледал съм ги по сателита. На правит правят над 100 км/ч. Доста сериозен спорт си е.

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 07 Юли 2003, 11:53

Какъв е този спорт? Да не са малки колички? :)
Изображение
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 07 Юли 2003, 16:57

Ахум мънички колички със двутактови моторчета и обороти към 10 000 и нагоре :arrow: поне аз с такова инфо разполагам а колко е достоверно незнам :arrow: нали знаете източници много :arrow: истината е само една :wink:

Назад към Извън Темата