Камерата на Лукойл при Ботевград. Посока на снимане?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: Камерата на Лукойл при Ботевград. Посока на снимане?

Мнение от deyan-enchev » 18 Окт 2011, 21:27

Средностатистическо натискане на съединител при DOWNSHIFT на трениран Софийски рейсър отнема точно толкова време колкото 2 размаха на колибри !
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 19 Окт 2011, 15:14

Не че нещо, но на въпросната камера има значително количество спрей и не само на нея, а може би на 90% от тези камери.
Съмнявам се да снима нещо вообще, през последния месец 5,6 пъти минавам покрай нея и всеки път я оглеждам дали са менили стъклото, no до колкото виждам още слуша fade 2 black на Металика :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 19 Окт 2011, 15:37

^ Много кофти е това със спрея колега, може ли да кажеш на кои камери са мацали да ги мина с разредителче малко стъклата, то бива бива ама ...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 19 Окт 2011, 20:22

Сигурен ли си за Старо Оряхово, в смисъл видя ли е с очите си, защото и на мен ми казаха, че има и съм карал през цялото село с очи на 100 и пак не видях камера?

Да. Има камера. От Бургас посока Варна, малко след отбивката за Долни чифлик се пада в ляво и между два бора - мисля, че там е кметството на селото. Ако се кара по-бавно се вижда.
Селото се оказа точно във града

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 e53 3.0d 218ps
Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
Детайли за колата: Зла печка :D

Мнение от An4oOo » 19 Окт 2011, 20:54

Дам точно там е. Един комшия лятото получи по пощата честитка и глобата по спомени му беше трицифрена :mhihi: Оттогава оттам минавам като стара баба :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 20 Окт 2011, 15:56

Аз да добавя една скорошна, или не чак толкова, аз вчера късно я видях и минах с 80+/-2 покрай нея по скоростомер :banghead: :banghead: :banghead:

София, бул. Ботевградско шосе, светофара на магазин "Джъмбо". Снима движещите се в посока София.
Ограничението там е с пътен знак - 50км/ч

Потребител
Аватар
Кара: E46 330d Touring
Мечтае да кара: i8

Мнение от wishbone » 20 Окт 2011, 16:15

VesoPesa написа:Аз да добавя една скорошна, или не чак толкова, аз вчера късно я видях и минах с 80+/-2 покрай нея по скоростомер :banghead: :banghead: :banghead:

София, бул. Ботевградско шосе, светофара на магазин "Джъмбо". Снима движещите се в посока София.
Ограничението там е с пътен знак - 50км/ч

Тази на мен ми се струва, че е менте. Като съм минавал близо ми прави впечатление, че ламарината е със доста груби заварки, вътре зад стъклото не се вижда никакво снимащо и светкащо устройство. Та това ме навежда на мисълта, че това е само плашило. Дано съм прав. :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 21 Окт 2011, 12:03

По едно време имаше камера вътре. После я стреляха, палиха и в последно като минавах изглеждаше празна
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Предишна

Назад към Извън Темата