Брандиране на автомобил?
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Брандиране на автомобил?
Здравейте колеги, някой да знае как седи въпроса с брандиране на автомобила? До колкото разбрах са премахнали пререгистрацията стига да няма лепенки по стъклата,фаровете и стоповете?
На телефоните посочени в сайта на КАТ никой не ебава да вдигне?
Знаете ли как седи въпроса или трябва да намеря време да ходя до там?
Благодаря
На телефоните посочени в сайта на КАТ никой не ебава да вдигне?
Знаете ли как седи въпроса или трябва да намеря време да ходя до там?
Благодаря
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Брандиране на автомобил?
Не гарантирам за достоверност, но доста често карам една брандирана баничарка дето цвета и се вижда само на тавана- налепена е по цялата друга повърхност (без стъклата) и в талона си пише, че е бяла и нищо друго... Спирали са ме куки няколко пъти и са ме тормозили за всичко друго, но никога за лепенките- извода за мен е, че няма грижи, но как седи положението по закон идея нямам 

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Вече няма проблем за брандиране, стига да не използваш запазени марки. Тогава пак трябва снимки и разрешително, примерно Кока кола, Нескафе и тн.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Ходих лично в КАТ. Отговорът бе:
Няма проблеми, само да не се лепи по стъкла ,фарове и стопове!
А ако рекламата е на друга фирма - да има договор за реклама с нея!

Няма проблеми, само да не се лепи по стъкла ,фарове и стопове!
А ако рекламата е на друга фирма - да има договор за реклама с нея!

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
В такъв случай как седи въпроса с черни/карбонови капаци,тавани и т.н.?

8.32
- blackrider
- младши ентусиаст
-
PIONEER написа:В такъв случай как седи въпроса с черни/карбонови капаци,тавани и т.н.?
Ами би трябвало да няма проблем и за тях! Защото на въпроса ми за брандиране на автомобил ? Отговорът бе : Няма проблеми ,вече го махнаха регистрирането,стига да не лепиш по стълка и фарове!
Така,че мисля че няма проблем! Това е равносилно да си облепиш цялата кола с фолио.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
blackrider написа:PIONEER написа:В такъв случай как седи въпроса с черни/карбонови капаци,тавани и т.н.?
Ами би трябвало да няма проблем и за тях!....
Май има проблем обаче- спираха ни наскоро с една кола дето тавана и задният капак са с карбоново фолио и се заяждаха що не пише в талона допълнителен цвят... Не ме питай къде е логиката да нашаря цялата кола с реклама без грижи и да се заяждат за 2 детайла в друг цвят, но сигурно има разлика според закона

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
ms написа:Май има проблем обаче- спираха ни наскоро с една кола дето тавана и задният капак са с карбоново фолио и се заяждаха що не пише в талона допълнителен цвят... Не ме питай къде е логиката да нашаря цялата кола с реклама без грижи и да се заяждат за 2 детайла в друг цвят, но сигурно има разлика според закона
обясни им че си рекламна на 3М

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ако е налепена с реклами, на фирмата няма пробле, но ако сменяш цвета на колата с фолио ще имаш
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Само за преден капак имах идея и то не за гъзария.Просто се повреди след едно безчетково миене и ми мина като няколко пъти по-евтина алтернатива от пребоядисването,защото става дума за на родителите ми автомобила.Нито бучи,нито върви,нито има вид на бегачка,така че може като ги спрат въобще даже да не им направи впечатление "карбоновия" капак.
И все пак се чудя тоя карбон какъв допълнителен цвят го вписват? Сиво-черен? То това е малко абсурдно чак
И все пак се чудя тоя карбон какъв допълнителен цвят го вписват? Сиво-черен? То това е малко абсурдно чак

8.32
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Добре де, първо в закона пише, че щом цвета под фолиото си е твоя уж нямало проблем
, а пък правят проблем за карбоново фолио
.
Как стоят нещата за допълнителен цвят ? В смисъл трябва ли да виждат колата? Или може да си ида пеша и да кажа че искам допълнителен цвят черен (тоест ще снимат ли нещо къде е черна къде е бяла) ?
Също така тези който рисуват по колите (забравих им името
) узаконяват ли се техните рисунки ???

Как стоят нещата за допълнителен цвят ? В смисъл трябва ли да виждат колата? Или може да си ида пеша и да кажа че искам допълнителен цвят черен (тоест ще снимат ли нещо къде е черна къде е бяла) ?
Също така тези който рисуват по колите (забравих им името

11 мнения
• Страница 1 от 1