Нещо голямо!
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Нещо голямо!
Онзи ден отивам с бащата да ядем в Арената. Паркираме на булеварда, а до нас на тротоара спрял еди джип. Слязох, поразгледах го - бял шевролет със ебати гумите! Бяха малко по-ниско от оная ми работа
а аз съм висок 1.84.
Наядохме се, излизаме после и гледам джипа го запушили от сички страни. Аз си мисля "Добре че тоз човечец не му се е наложило да излиза с колата си, щото щеше да стане мазало!"
За сравнение БМВ-то на платното беше 2 пъти по-ниско от джипа дето беше на тротоара!

Наядохме се, излизаме после и гледам джипа го запушили от сички страни. Аз си мисля "Добре че тоз човечец не му се е наложило да излиза с колата си, щото щеше да стане мазало!"
За сравнение БМВ-то на платното беше 2 пъти по-ниско от джипа дето беше на тротоара!

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
до края или началото на оная ти работа,щот и аз сам 183см.ама за питона няма да говоря 

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Re: Нещо голямо!
err0r написа:Онзи ден отивам с бащата да ядем в Арената. Паркираме на булеварда, а до нас на тротоара спрял еди джип. Слязох, поразгледах го - бял шевролет със ебати гумите! Бяха малко по-ниско от оная ми работаа аз съм висок 1.84.
Изглежда тука също са на мода големите джанти и гуми на SUVtata, най ме кефи като вида 22" incha хромирани dжанти да се вруткат като огледала на някое SUV по магистралата .....

7 мнения
• Страница 1 от 1