Някой да има Playstation 2?
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Re: Някой да има Playstation 2?
KGB написа:Някой да има Playstation 2....daite da obmenin опит....
Az ia vзех осхте когато иа пуснаха за пуржи пут tuka .. anyway kakvo искаsh да каjеsh с обмианата на опит ?
пс: Ако ниакои иска цхистак ножа игра 007 никога не е използжана сресхту малко stotinki ili vозене из Софиа хехе..... та кжо стана утижам да купа аз миналата седмица 007 за PS2 но куде сум гледал незнам и когато иа отжорих гледам цхе ти била за Нинтендо а не за ПС2 та жместо $50 ми излезе $100 анъваъ ако ниаклои иска за Нинтендо да кайе

ето една снимка схтракнах по долу
Ми, аз моя си го взех преди 2 месеца някаде...и имам намерение да мо слоза мод-чипа....и после по 5лв. на игра (диск) били в БГ....то ако някои има инфо да сподели....
иначе аз за софтваре не давам и един лв. е верно че си взех Grand Tutirsmoto i F1-2002 i само чакам от някаде да доиде Collin McRea 3...но в момента нямам тв
пък и изпитите идват 
иначе аз за софтваре не давам и един лв. е верно че си взех Grand Tutirsmoto i F1-2002 i само чакам от някаде да доиде Collin McRea 3...но в момента нямам тв

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Някои продава ли на старо.Щото ново 600лв,пак аз несъм банка в нащо семеиство и все още небачкам нищо 

Не съм съгласен, че е все едно да джиткаш на газ!!! Защото в краина сметка нищо не се променя в качеството на игрите!!!
Единствената разлика е че играта не търси лоши сектори на диска или двд-то което и вкараш, защото това им е защитата на Сони...
Да не говорим че 125лв. за няква игра дето ще я правартя за 4 дена няма да дам....
Ти да не би да си си купил оргинален Windows????
Единствената разлика е че играта не търси лоши сектори на диска или двд-то което и вкараш, защото това им е защитата на Сони...
Да не говорим че 125лв. за няква игра дето ще я правартя за 4 дена няма да дам....

KGB написа:Да не говорим че 125лв. за няква игра дето ще я правартя за 4 дена няма да дам....
С тая разлика че си купувам само платинени заглавия които са се доказали пред света и са малко по-евтинки -70 лева

с което пак казвам ограничавам си престоя в къщи щото тва си е краста

70лева...абре тия са луди в БГ...таво досъщ като с радар-детектори (което ме подсеща че трябва да завърша наричника)....В Сащ са по
20$ а тука са по 34$кан с тахите.....аз само такива си взимам за сега...
но пак като го сравниш с 5лв. на диск .....
Идеята с windowsa ми беше че няма разлика дали ти е "пирадски" записан диска или не....все по един и същи начин работи.
все тя свеки си знае неговото...ако имаш ГТ-3 може да ти правя некои и-линк в БГ.....
20$ а тука са по 34$кан с тахите.....аз само такива си взимам за сега...
но пак като го сравниш с 5лв. на диск .....
Идеята с windowsa ми беше че няма разлика дали ти е "пирадски" записан диска или не....все по един и същи начин работи.
все тя свеки си знае неговото...ако имаш ГТ-3 може да ти правя некои и-линк в БГ.....

11 мнения
• Страница 1 от 1