Надомна работа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 28 Авг 2009, 14:59

ти знаеш ли какво е да правиш торбички за подаръци трябва да сгъваш листове да мажеш страници да лепиш после с трупчета да слагаш дъно и т.н. :roll:
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 28 Авг 2009, 15:20

p0wEr написа:ти знаеш ли какво е да правиш торбички за подаръци трябва да сгъваш листове да мажеш страници да лепиш после с трупчета да слагаш дъно и т.н. :roll:

Ти научен ли се роди :?:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 28 Авг 2009, 16:20

Виж в някоя почистваща фирма - почистване на офиси, домове и тн.
Можеш и сам да чистиш витрини на магазините - 50 лв. плащам (по спомен) за витрина 6 на 3 за два пъти в седмицата.
Селото се оказа точно във града

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 30 Авг 2009, 18:04

paxaH написа:Виж в някоя почистваща фирма - почистване на офиси, домове и тн.
Можеш и сам да чистиш витрини на магазините - 50 лв. плащам (по спомен) за витрина 6 на 3 за два пъти в седмицата.

и внимавай,като лискаш с кофата вода по витрините некое цигане да не ти сложи тугла (камък\ в кофата с вода и да не видиш,че... :twisted: :idea:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: E38

Мнение от boywalking » 01 Сеп 2009, 15:59

аз го пробвах това преди няколко години, и аз бях ученик.... тогава колата беше доста далечна мечта и зарад години и зарад акъл... тогава исках мега як телефон...
Значи отивам аз във фирмата и закупувам пробен пакет от тях на цената от.... да речеме 20лв - вътре има ножица, макетно ножче, телбод, лепило, линийка няколко големи цветни листа, картон и връзчици..... и ти казват да ги почовъркаш вкъщи (то си има и опътване как точно се режат тези торбички или панделки или коледна окраса) като видях каква е пипкава работа и какви дреболийка са и се отказах защото се заплащаше нещо от типа на 6 стотинки на подаръчна торбичка или 3 стотинки на панделка или нещо от тоя сорт.... та за да изкараш пари (не много, защото от това - абсурд) трябва да го работиш сигурно поне една година всеки ден за да можеш след това да речеме за 2 часа да направиш 100 торбички х 6 стотинки за да докараш да речеме 10 или 15 лева... това е работа за момичета....
аз лично преди 2 години почнах ей така за лев отгоре в Билла-та на мотописта нощни смени да зареждам стока... значи петък и събота нощно време по 10часа на нощ и накрая на месец 400лв чиста пара + 40-50лв ваучери за пазаруване от там...
беше повече от перфектно, обаче работя и на друго място и ми идваше нанагорно.... скапвах се и се забравих и с приятели и гаджета.... нямах време да си харча парите.... а пара бол и заема си покривах без проблем..... а ти като си ученик - ми това е твоята работа
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 01 Сеп 2009, 16:53

boywalking написа:аз го пробвах това преди няколко години, и аз бях ученик.... тогава колата беше доста далечна мечта и зарад години и зарад акъл... тогава исках мега як телефон...
Значи отивам аз във фирмата и закупувам пробен пакет от тях на цената от.... да речеме 20лв - вътре има ножица, макетно ножче, телбод, лепило, линийка няколко големи цветни листа, картон и връзчици..... и ти казват да ги почовъркаш вкъщи (то си има и опътване как точно се режат тези торбички или панделки или коледна окраса) като видях каква е пипкава работа и какви дреболийка са и се отказах защото се заплащаше нещо от типа на 6 стотинки на подаръчна торбичка или 3 стотинки на панделка или нещо от тоя сорт.... та за да изкараш пари (не много, защото от това - абсурд) трябва да го работиш сигурно поне една година всеки ден за да можеш след това да речеме за 2 часа да направиш 100 торбички х 6 стотинки за да докараш да речеме 10 или 15 лева... това е работа за момичета....
аз лично преди 2 години почнах ей така за лев отгоре в Билла-та на мотописта нощни смени да зареждам стока... значи петък и събота нощно време по 10часа на нощ и накрая на месец 400лв чиста пара + 40-50лв ваучери за пазаруване от там...
беше повече от перфектно, обаче работя и на друго място и ми идваше нанагорно.... скапвах се и се забравих и с приятели и гаджета.... нямах време да си харча парите.... а пара бол и заема си покривах без проблем..... а ти като си ученик - ми това е твоята работа

Кефя се на хора като теб :) :bowdown:

За останалите без един - двама :1: друго няма ;)
Работа вече е намерена пари се изкарват доволно като за начало може да се слага ключ :)
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 01 Сеп 2009, 18:33

Е кажи какво намери де колега

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 01 Сеп 2009, 18:42

Пилев написа:Е кажи какво намери де колега

Известна верига магазини за хранителни стоки няма да споменавам коя ;) Вечер от 23.00 до 02.00 почистам ;) :uups: Паричките ми стигат на тоя етап :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 01 Сеп 2009, 18:57

bivola написа:Вечер от 23.00 до 02.00 почистам ;) :uups:

e няма кво да се спичаш хората са го казали "срамна работа няма", всеки е почнал отнякъде, и аз бях като тебе, само че с миене на коли
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 01 Сеп 2009, 19:03

:clap: Е това е то :arrow: Който търси, намира :clap:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: E38

Мнение от boywalking » 01 Сеп 2009, 19:20

бих почнал веднага при него ако има такъв магазин до нас близко, че съм го закъсал.... верига на двиг. треа се сменя
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW M? :)

Мнение от 320i_coupe » 01 Сеп 2009, 19:26

Наблегни на уроците ;) после ще си бачкаш цял живот :)
Изображение Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 01 Сеп 2009, 22:21

320i_coupe написа:Наблегни на уроците ;) после ще си бачкаш цял живот :)

В тоя диапазон от време уроците не ми влизат във плановете :)

Предишна

Назад към Извън Темата