ФИШ... от новите
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Илко К.Д. написа:Колеги утре ще пиша какво става ако не го платиш до 7 дни щото моя ве4е изте4е
Та така колеги платих си фиша с закаснение 18 дни и нищо но искам да подчертая че фиша ми беше за забравени документи и го платих в пощата чрез платежно нареждане.
Ако си глупав, очаквай бой
гър-р-р
По-добре в село чорбаджия, отколкото в град кюмюрджия.
http://vbox7.com/play:04c3934f

гър-р-р

Малко да се отклоним от темата някои имали имформация за поставените камери на пътя Кулата-София / едната в посока Благоевград преди сервиза Монца и другата точно срещо езерото като подминеш Дупница посока София/ та мисълта ми е някои имали имформация засичат ли превишенат скорост или само наблудават движенито ......... 

Ако си глупав, очаквай бой
гър-р-р

гър-р-р

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
© написа:да използвам тази стара тема да попитам нещо
може ли да ми пишат фиш/акт ако ме няма в колата?
гледам, че слагат някакви "покани" на паркирани неправилно коли да се явят в полицията?
ами ако някой го изхвърли преди да съм дошъл до колата дори няма да разбера, че е имало такава покана?
каква е системата?
Системата е, че аз моята такава лепенка я скъсах на хиляди парченца и я метнах зад гърба ми. Ще ме извиняват тия глупаци, ама после от общината ми пратиха и писмо кога и къде да го платя в 7 дневен срок, иначе държавна агенция бля бля, що за наглост бе, ми ако нямам пари до края на месеца ?! Минаха 2 месеца от тогава. Никой не ме е потърсил. Тези пари, ако не си ги искат с данъка, ще имат да ги вземат, а аз ще имам да им ги давам дълги години. Не че ще обеднея с 20 лева, ама защо да им ги давам - ае много им здраве

Междо другото - и аз имам фишче от новите, пенделите не искаха да взимат пари и с 1000 уговорки след като ме гониха 200 метра - фиш за 20 лева. Без коментар. Цитирам кво ми каза там господина: "плати го до седмица, ама иди след 2-3 дена, че тогава ще излезе чак в системата, иначе ще ти влезе вече като глоба" или нещо такова изтърси, демек ако го платиш до седмица - не ти го пишат даже като нарушение никъде. Още не съм го платил, нема и да го платя ако не го искат с данъка, ама и тогава не се знае дали ще го платя. Много поздрави на КАТ, оправете дупките и ще си купя и винетка и актовете и фишовете ще платя, ае със здраве

Think. Believe. Dream. Dare...
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Имам такъв фиш може би от 3месеца вече, първо го изхвърлих, второ не съм го плащал. За сега нямам нищо в пощата и дано да нямам де
Иначе аз на държавата пари давам най-трудно, просто защото съм на принципа Държавата е*е мен и аз нея ще я е*а до колкото мога.

Иначе аз на държавата пари давам най-трудно, просто защото съм на принципа Държавата е*е мен и аз нея ще я е*а до колкото мога.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- bmw_power2706
- Потребител
-
Ще измислят нещо ново, четох че катаджията Алекси Стратиев се похвали, че събрали над 50млн. от глоби и търсели софтуер, така че пътните камери като те засекат, да те глобяват автоматично, изпращайки глобата директно в кат 

Преди няколко дни ми написаха фиш за превишена скорост вместо акт и ми обясниха , че ако не го плата в 7 дневен срок става акт, и ще получа писмо , за да си взема наказателното постановление , чрез което взимат и точки.
Днес ме спряха и на мен ми писаха фиш за 30лв и ми каза същото, че след 7-мия ден фиша става постановление, взимат ти точки и си мисля че и 30-те лв вече няма да са само 30. То това е и идеята за тия фишове ако го платиш навреме глобата е една и след това ако се ослушваш я плащаш двойно. Май мина времето дето ти пишат акт ти отиваш взимаш си талона и им теглиш една ... без да плащаш нищо

bmw_power2706 написа:Ще измислят нещо ново, четох че катаджията Алекси Стратиев се похвали, че събрали над 50млн. от глоби и търсели софтуер, така че пътните камери като те засекат, да те глобяват автоматично, изпращайки глобата директно в кат
В днешния брой на Стандарт на 2-3 страница има изписано бая по въпроса. Новомонтираните камери ще заработят до края на месеца ...
Нека сме толерантни един към друг на пътя, независимо кой какъв автомобил кара!
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
tomentoza написа:Преди няколко дни ми написаха фиш за превишена скорост вместо акт и ми обясниха , че ако не го плата в 7 дневен срок става акт, и ще получа писмо , за да си взема наказателното постановление , чрез което взимат и точки.
Днес ме спряха и на мен ми писаха фиш за 30лв и ми каза същото, че след 7-мия ден фиша става постановление, взимат ти точки и си мисля че и 30-те лв вече няма да са само 30. То това е и идеята за тия фишове ако го платиш навреме глобата е една и след това ако се ослушваш я плащаш двойно. Май мина времето дето ти пишат акт ти отиваш взимаш си талона и им теглиш една ... без да плащаш нищо
И на мен ми писаха фиш за 30 лв, полицая ми каза че ако не го платя до 7 дневен срок в Сибанк, ми вземали една точка от талона

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Да питам, какво става, ако не платиш акт пратен по пощата? Като вземах книжката обясняваха, че ако не си платиш акта моторетките те спират и те карат да ги придрожиш до КАТ.

- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
Хайде и мойто съпруг се уреди ............. 50 лв. фиш към Си Банк
На ОМВ Бояна неделя вечер излизайки пилна гумите и опсссс палка и да му е Честита Лятната промоцийка - несъобразена скорост - 30 км/ч.
Ще замълча, че .............

На ОМВ Бояна неделя вечер излизайки пилна гумите и опсссс палка и да му е Честита Лятната промоцийка - несъобразена скорост - 30 км/ч.
Ще замълча, че .............

Последна промяна divna_ на 29 Юли 2009, 13:37, променена общо 1 път
Нещо не схващам как ще ме принудят да им платя...
те няма как да те принудят да си платиш фиша, просто той ще се превърне в наказателно постановление и освен глобата която вече може да е на по голяма стойност ще ти взимат и точки. И ако ти вземат талона некой слънчев ден ще се окаже че имаш да плащаш 2 глоби за да ти го върнат или ако имаш да плащаш данъци ще ти искат и парите за акта.
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4