ФИШ... от новите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Илко К.Д. » 22 Юни 2009, 22:49

Илко К.Д. написа:Колеги утре ще пиша какво става ако не го платиш до 7 дни щото моя ве4е изте4е :confused:

Та така колеги платих си фиша с закаснение 18 дни и нищо но искам да подчертая че фиша ми беше за забравени документи и го платих в пощата чрез платежно нареждане.
Ако си глупав, очаквай бой :maad:
гър-р-р
По-добре в село чорбаджия, отколкото в град кюмюрджия.;)

http://vbox7.com/play:04c3934f

Потребител
Аватар

Мнение от Илко К.Д. » 22 Юни 2009, 22:57

Малко да се отклоним от темата някои имали имформация за поставените камери на пътя Кулата-София / едната в посока Благоевград преди сервиза Монца и другата точно срещо езерото като подминеш Дупница посока София/ та мисълта ми е някои имали имформация засичат ли превишенат скорост или само наблудават движенито ......... :roll:
Ако си глупав, очаквай бой :maad:
гър-р-р
По-добре в село чорбаджия, отколкото в град кюмюрджия.;)

http://vbox7.com/play:04c3934f

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 23 Юни 2009, 3:01

© написа:да използвам тази стара тема да попитам нещо
може ли да ми пишат фиш/акт ако ме няма в колата?
гледам, че слагат някакви "покани" на паркирани неправилно коли да се явят в полицията?
ами ако някой го изхвърли преди да съм дошъл до колата дори няма да разбера, че е имало такава покана?
каква е системата?

Системата е, че аз моята такава лепенка я скъсах на хиляди парченца и я метнах зад гърба ми. Ще ме извиняват тия глупаци, ама после от общината ми пратиха и писмо кога и къде да го платя в 7 дневен срок, иначе държавна агенция бля бля, що за наглост бе, ми ако нямам пари до края на месеца ?! Минаха 2 месеца от тогава. Никой не ме е потърсил. Тези пари, ако не си ги искат с данъка, ще имат да ги вземат, а аз ще имам да им ги давам дълги години. Не че ще обеднея с 20 лева, ама защо да им ги давам - ае много им здраве :roll:

Междо другото - и аз имам фишче от новите, пенделите не искаха да взимат пари и с 1000 уговорки след като ме гониха 200 метра - фиш за 20 лева. Без коментар. Цитирам кво ми каза там господина: "плати го до седмица, ама иди след 2-3 дена, че тогава ще излезе чак в системата, иначе ще ти влезе вече като глоба" или нещо такова изтърси, демек ако го платиш до седмица - не ти го пишат даже като нарушение никъде. Още не съм го платил, нема и да го платя ако не го искат с данъка, ама и тогава не се знае дали ще го платя. Много поздрави на КАТ, оправете дупките и ще си купя и винетка и актовете и фишовете ще платя, ае със здраве :)
Think. Believe. Dream. Dare...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 23 Юни 2009, 10:19

Имам такъв фиш може би от 3месеца вече, първо го изхвърлих, второ не съм го плащал. За сега нямам нищо в пощата и дано да нямам де :mhihi:
Иначе аз на държавата пари давам най-трудно, просто защото съм на принципа Държавата е*е мен и аз нея ще я е*а до колкото мога.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_power2706 » 23 Юни 2009, 11:23

Ще измислят нещо ново, четох че катаджията Алекси Стратиев се похвали, че събрали над 50млн. от глоби и търсели софтуер, така че пътните камери като те засекат, да те глобяват автоматично, изпращайки глобата директно в кат :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от tomentoza » 12 Юли 2009, 23:23

Преди няколко дни ми написаха фиш за превишена скорост вместо акт и ми обясниха , че ако не го плата в 7 дневен срок става акт, и ще получа писмо , за да си взема наказателното постановление , чрез което взимат и точки.

Днес ме спряха и на мен ми писаха фиш за 30лв и ми каза същото, че след 7-мия ден фиша става постановление, взимат ти точки и си мисля че и 30-те лв вече няма да са само 30. То това е и идеята за тия фишове ако го платиш навреме глобата е една и след това ако се ослушваш я плащаш двойно. Май мина времето дето ти пишат акт ти отиваш взимаш си талона и им теглиш една ... без да плащаш нищо :confused:
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetlix » 16 Юли 2009, 17:47

bmw_power2706 написа:Ще измислят нещо ново, четох че катаджията Алекси Стратиев се похвали, че събрали над 50млн. от глоби и търсели софтуер, така че пътните камери като те засекат, да те глобяват автоматично, изпращайки глобата директно в кат :shock:

В днешния брой на Стандарт на 2-3 страница има изписано бая по въпроса. Новомонтираните камери ще заработят до края на месеца ...
Нека сме толерантни един към друг на пътя, независимо кой какъв автомобил кара!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 21 Юли 2009, 13:38

tomentoza написа:
Преди няколко дни ми написаха фиш за превишена скорост вместо акт и ми обясниха , че ако не го плата в 7 дневен срок става акт, и ще получа писмо , за да си взема наказателното постановление , чрез което взимат и точки.

Днес ме спряха и на мен ми писаха фиш за 30лв и ми каза същото, че след 7-мия ден фиша става постановление, взимат ти точки и си мисля че и 30-те лв вече няма да са само 30. То това е и идеята за тия фишове ако го платиш навреме глобата е една и след това ако се ослушваш я плащаш двойно. Май мина времето дето ти пишат акт ти отиваш взимаш си талона и им теглиш една ... без да плащаш нищо :confused:

И на мен ми писаха фиш за 30 лв, полицая ми каза че ако не го платя до 7 дневен срок в Сибанк, ми вземали една точка от талона :shock: Колеги, кажете някой ако знае конкретно ако не си платя фиша какво ще стане? Талона и книжката са си в мен? Ще пишат акт и ще пращат покана ли? Нещо не схващам как ще ме принудят да им платя...
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 21 Юли 2009, 14:47

Да питам, какво става, ако не платиш акт пратен по пощата? Като вземах книжката обясняваха, че ако не си платиш акта моторетките те спират и те карат да ги придрожиш до КАТ.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 28 Юли 2009, 20:11

вчера и на мен ми писаха за 50 кинта и като чета тука май ще си го платя мерси за инфото пичове

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID

Мнение от divna_ » 29 Юли 2009, 1:41

Хайде и мойто съпруг се уреди ............. 50 лв. фиш към Си Банк :evil:
На ОМВ Бояна неделя вечер излизайки пилна гумите и опсссс палка и да му е Честита Лятната промоцийка - несъобразена скорост - 30 км/ч.
Ще замълча, че ............. :uups: ;) ;)
Последна промяна divna_ на 29 Юли 2009, 13:37, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от tomentoza » 29 Юли 2009, 12:39

Нещо не схващам как ще ме принудят да им платя...

те няма как да те принудят да си платиш фиша, просто той ще се превърне в наказателно постановление и освен глобата която вече може да е на по голяма стойност ще ти взимат и точки. И ако ти вземат талона некой слънчев ден ще се окаже че имаш да плащаш 2 глоби за да ти го върнат или ако имаш да плащаш данъци ще ти искат и парите за акта.
ИзображениеИзображениеИзображение

Предишна

Назад към Извън Темата