Питане относно фиш
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Питане относно фиш
Колеги, каква е хавата сега с фишовете? Плащаме ли ги или ги хвърляме, както едно време?
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Новите фишове се плащат в 7 дневен срок.Ако не го платиш,автоматично става наказателно постановление/акт/.Тогава не само ще плащаш х2,но ще се разделиш и с някакъв брой точки.Всеки сам си предценява обаче.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- ventostz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече не кара такива талиги
това сигурно ли е че плащаш x2? и по важното, точките, на какво основание ще ти вземат точки и как ще решат точно колко точки да вземат? на мен ми писаха фиш преди месец и аз го хвърлих, ако вярно автоматично става на акт след седмица, означава че ще ми вземат и книжката :Ю
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: Питане относно фиш
Mitaka85 написа:Колеги, каква е хавата сега с фишовете? Плащаме ли ги или ги хвърляме, както едно време?
Не се притеснявай, вече е още по-лабаво, ако искаш и книжката можеш да си изхвърлиш, вече никой не се интересува дали имаш или нямаш.
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Както казаха колегите - ако го платиш в 7 дневен срок няма последици (освен че се разделяш с парите). Ако не го платиш следват други наказания. Иначе - и аз имам, но не съм ходил да го видя, стана 3-4 месеца откакто ми е написан. Няма и да ида докато не ме потърси някой. Пък ако не - ще имат да взимат, много им здраве 

Think. Believe. Dream. Dare...
5 мнения
• Страница 1 от 1