Мародери в "Красна поляна"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мародери в "Красна поляна"

Мнение от valeri » 27 Юли 2009, 14:33

Здравейте,пиша това за да ви кажа-отново има мародери,които крадат огледала,чистачки капачки от джанти и т.н.Тази тема е разисквана доста пъти,но.............резултат никакъв.Спрете да копувате "евтини части"колеги!По този начин можем да спрем мародерите,които ограбват колите ни.На мен тази вечер са откраднали огледалата-да им е честито.Рано или късно ще попаднат в полезрението ми и тогава........................................ще си поговорим както трябва!Дано колегата коийто е поръчал или купил тези огледала да ги ползва често.....................да се оглежда :twisted: :twisted: :twisted: .....може и да ме види :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ,а относно педерастчетата които са ограбили колата ми и те да се оглеждат-София е малка :twisted: :twisted: :twisted: .ПОЗДРАВИ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 27 Юли 2009, 15:33

Колега аз съм от Западен парк с една 4ерна тройка ,която поастоянно е спирана от полицаите от 3-то . Мои познати полицаи ми казаха, 4е имало някаква група от сердика , която тараши колите в нашия кв. Аз ако знаех кои са щях други мерки да приложа.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 27 Юли 2009, 17:10

няма спасение от тия боклуци,то вече всеки е пострадал с някаква кражба

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valeri » 27 Юли 2009, 18:13

Поех нещата и както казах скоро ще ме видят :twisted: ,а който ме познава знае че не хвърлям думите си напразно!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 27 Юли 2009, 18:23

Това винаги го е имало и ще го има.. докато не почнеме само да си въвеждаме ред... само бой и то до кръв иначе не става ... лошото е, че не винаги се хващат... последния път пред блока ми едни такива "хора" ядоха доста бой и сигурно и до днес ги държи.И пак им е малко ... :puke:
Аре нема нужда...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 27 Юли 2009, 19:14

Колега, недей така! Вярно е , че те крадат, за да ги продадат евтино и да си купят наркотици/храна за чейветата. Но когато си се наложи да си купиш някоя част, ще купиш "оригинална" от дилъра на твоята марка, или ще потърсиш на пазара и ще купиш 5x по-евтина? Не всички имаме възможост да даваме по 200+ лева за колата, освен тези за нафта.

Назад към Извън Темата