Акцизен автомобил?
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
bmwfena написа:току що вкарвам представи си и не съм спрял да вкарвам от 1993гМишу написа:bmwfena написа:Вкарваш я през Русе или Видин и немаш дерт.Иначе ако я вкараш през Калотина си вкарваш автогол![]()
Като мине нова година ако падне акциза попълвате един договор от тия простите дето в момента се попълват на место
![]()
и бегаш в КАТ.Вкрарваш я през европейска граница и немаш дерт.Иначе през сръбско гориш.
ти някога вкарвал ли си кола ? или просто така си представяш нещата![]()
На 40 години съм приличам ли ти на клавиатурен боец.Избери си една кола само че да е в австриийско понеже само такива празни kaufentrag-имам ако ще и 500кс да е и да видиш че колата идва до тук без да е записана на която и граница е...А и сега нема смисъл в нет пространството да се показват начините на работа
ми аз съм на 14г ма ми казаха ,че това което записват на калотина е че просто такава кола е влязла и записаното неотива в митницата или някъде другаде НЕ бъркаи граница и митница как може от 93 да вкарваш и да не си разпитал

щом постоянно вкарваш отиваш на Границата и съвсем нормално питаш и ще ти обяснът ,и стига с тези години 1 на твоите години продтлжава да повтаря че на всеки 6 месеца треа да се излиза с колата щото е на немски номера РАЗБЕРЕТЕ ХОРА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЛИЗА все пак човек се учи докато е жив и на 40 и на 50г пак има какво да научиш аз понеже съм близо до калотина и като имам въпроси питам директно граничарите които са ми комшии стига с тези излизания европеииски граници и т.н

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Акцизна кола през Калотина не съм вкарвал-винаги Русе-щото не съм смятал да плащам акциз.Не мисля че акцизен автомобил ако го вкараш от Русе или Видин нема да можеш да го регистрираш и да си му платиш акциза.От 2004 год не съм минавал калотина тъй като не пътувам в чужбина а купувам по снимки и т.н.Камиончетата ми ги карат а те НЕ минават през сръбско.Мишу написа:bmwfena написа:току що вкарвам представи си и не съм спрял да вкарвам от 1993гМишу написа:bmwfena написа:Вкарваш я през Русе или Видин и немаш дерт.Иначе ако я вкараш през Калотина си вкарваш автогол![]()
Като мине нова година ако падне акциза попълвате един договор от тия простите дето в момента се попълват на место
![]()
и бегаш в КАТ.Вкрарваш я през европейска граница и немаш дерт.Иначе през сръбско гориш.
ти някога вкарвал ли си кола ? или просто така си представяш нещата![]()
На 40 години съм приличам ли ти на клавиатурен боец.Избери си една кола само че да е в австриийско понеже само такива празни kaufentrag-имам ако ще и 500кс да е и да видиш че колата идва до тук без да е записана на която и граница е...А и сега нема смисъл в нет пространството да се показват начините на работа
ми аз съм на 14г ма ми казаха ,че това което записват на калотина е че просто такава кола е влязла и записаното неотива в митницата или някъде другаде НЕ бъркаи граница и митница как може от 93 да вкарваш и да не си разпитал![]()
аз мисля съм вкарал доста акцизни коли и то само през калотина
![]()
![]()
ако искаш колата да се обмити или да иа се плати акциза се изисква на границата специален документ ако не си минаваш говоря за калотина

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Мир да има....не обичам да се карам с никой..отеглям си от спора.Нека постовете ми да бъдат отчетени като грешка и да бъдат изтритиМишу написа:защото през сърбия им искат спедиторски документ когато колата е на платформата моите коли винаги минават на ход през калотина и нямам кола под 280 коня ,иначе досега да дължа 150к лв акциз![]()
![]()
с радост помагам хората кито имат въпроси
![]()
и джет на платформа неможе през сърбия може ма е скъпо

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
То хубаво колеги ги мислите,че ще паднати акцизите ама ще скочат таксите за пререгистрации и данъците и тогава няма голяма полза. Ще си говорим след Нова Година 2010 .Дано не съм прав,ама ме съмнява..
ми вместо 17к акциз ще е примерно 4-5к такса държавата няма да изпусне голямото лапане и пак повечето ще изберат немски табели и всичко по старо му които е карал до 2009 12 акцизна кола ще продължи да си кара които само ги е гледал и сънувал ще си продължи с гледането и надеждата истината е че ако искаш ще караш мощна кола ако нямаш възможност или си стиснат ще си останеш само с гледането
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Мишу написа:ми вместо 17к акциз ще е примерно 4-5к такса държавата няма да изпусне голямото лапане и пак повечето ще изберат немски табели и всичко по старо му които е карал до 2009 12 акцизна кола ще продължи да си кара които само ги е гледал и сънувал ще си продължи с гледането и надеждата истината е че ако искаш ще караш мощна кола ако нямаш възможност или си стиснат ще си останеш само с гледането
Това се каня да го напиша от доста време,евала много изчерпателно и правилно!!!Много се дразня на лаладжиите които си мислят че като падне акциза М-ките ще се подарявати и няма да се плаща нищо и всички се засилили да си купуват.
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
(bubsa) написа:Мишу написа:ми вместо 17к акциз ще е примерно 4-5к такса държавата няма да изпусне голямото лапане и пак повечето ще изберат немски табели и всичко по старо му които е карал до 2009 12 акцизна кола ще продължи да си кара които само ги е гледал и сънувал ще си продължи с гледането и надеждата истината е че ако искаш ще караш мощна кола ако нямаш възможност или си стиснат ще си останеш само с гледането
Това се каня да го напиша от доста време,евала много изчерпателно и правилно!!!Много се дразня на лаладжиите които си мислят че като падне акциза М-ките ще се подарявати и няма да се плаща нищо и всички се засилили да си купуват.
Прави сте, ама не съвсем. И преди падането на ДДС-то се говореше, че държавата ще си вземе своето- да ама не, цените на колите си паднаха с 20% и това беше. Колите станаха много по- достъпни и мисля се забелязва по улиците. Същото ще е и с акциза- акзицните коли ще станат много по- достъпни.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
според мен няма да има голям бум на внос на акцизни коли .. като гледам как умря ( ама буквално умря ) пазара на коли ,търсенето няма да е кой знае какво ,все пак по мощните коли си харчат повече ,имат по голям данък и т.н. ..
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2