10 най-любими автомобила.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 21 Дек 2008, 12:39

Ford Mustang Shelby ,Dodge Challenger това за мен са уникални коли

ентусиаст
Аватар
Кара: Entwicklung 38
Мечтае да кара: B12

Мнение от 7BREYTON » 26 Юли 2009, 23:08

B12

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 26 Юли 2009, 23:15

Penchev написа:10.БМВ Е9 - безпределна красота , двувратото купе е олдтаймер, за който особенно в спортната версия ЦСЛ се плащат луди пари :D
Легендата ЦСЛ ,която фактически е първият проект на М моторшпорт - донесла безкрайно много победи по пистовите шампионати на Европа, победила безапелационно изключително силната конкуренция от страна на Порше, Джагуар,Лотус и т.н.
Изображение

9.Мерцедес 300 СЛ - поклон пред гения създал това бижу, с чийто гени до ден днешен се движат спортните Мерцедеси :bowdown:
В Женева преди 2 години в лудия възторг ,че видях този красавец в отсрещното платно замалко да сляза в движение от комбито :help:
Изображение

8.БМВ 2002 - това за мен е автомобила в който няма абсолютно нищо излишно, всичко е свръх пропорционално и изчистено ,лека и къса каросерия която в комбинация с два легена,колани,волан и мощен мотор става "болест" :twisted:
Изображение

7. Мак Ларън Ф1 - Нямам какво да кажа :twisted:
Изображение

6.През 1984 година се ражда една легенда :bowdown: "Отроче" на Ферари и Пинифарина до ден днешен този автомобил ,показва докъде може да стигне фантазията на човешкия гении изваял женско тяло в автомобилна каросерия :bowdown: 12 цилиндовия боксер :!: с къси биели и леки бутала е нещо с което Ферари се гордеят до ден днешен :!:
Изображение

5.БМВ Е30 ///М3 - култ към техническия гении на тези които конструираха и пуснаха автомобила легенда в продажба през 1986 година, който пък донесе безброй много победи по пистите и ралита на Европейските шампионати и го превърна по всеобщо мнение в най-добрия пистов автомобил създаден някога :bowdown: :bowdown:
Култ към Джон Бош , Патрик Снайерс , Джони Чекото , Роберто Раваля и мнозината останали състезатели донесли безкрайно многото победи ,титли и слава на този автомобил и марка ...
Изображение

4.БМВ Е38 & Алпина В12 - лично за мен последната уникална по себе си баварска лимузина , красота , агресия ,линия от които трябва да се учат останалите :!: :!: :!:
Изображение
Изображение

3.БМВ Е31 850 ЦСИ :twisted: - този автомобил за мен означава страшно много , един от мечтаните автомобили в гаража ми 8)
Изображение

2.БМВ Е32 - модела който донесе новите времена в БМВ преди 22 години :bowdown: Първият Немски 12 цилиндров двигател след 49 години , първата електронно командвана автоматична предавателна кутия , много още запетайки мога да сложа и "първия" след тях ... излишно е просто ;) Този автомобил е освен всичко и основата на Е34 3 генерация пета серия.
Най-скъпият проект в историята на автомобилостроенето до излизането му а и доста след това - 1 Млрд. Дойче Марки вложени в него с единствената идея да се създаде най-добрата лимузина на всички времена :bowdown:
Изображение

1.БМВ Е34 ///М5 :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Последният изцяло ръчно сглобяван автомобил носещ синьо-белия пропелер на предния капак :twisted: Последният автомобил на БМВ ,който е имал пълен краен контрол и индивидуални тестове от фирмените тест пилоти преди да попадне в ръцете на щастливия собственик :!: След финално одобрение и готовност за продажба един от главните инжинери на Моторшпорт е слагал подписа си ,с което е удостоверявано ,че този автомобил е не просто сглобен перфектно а създаден с истинска любов продукт ,който много години до ден днешен се слави като един от най-добрите модели на БМВ произведени някога ... До слизането от конвейрите през 1995 година - най-бързата серийно произвеждана лимузина на Нюрбургринг.Лично за мен няма друг автомобил който да носи толкова удобство, емоции , сигурност на всички възли и агрегати , динамика и излъчване както Е34 ///М5 :bowdown:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Георги Пенчев
a ве колега,да не си падаш по момченца с очила Изображение
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км