ИЗБОР НА КОЛА, МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: e39 520i
Мечтае да кара: М5

ИЗБОР НА КОЛА, МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

Мнение от Sasha_Beliq » 23 Юли 2009, 22:54

Здравейте бъдещи колеги.Исакам да ви помоля за съвет и да ми дадете някое мнение по въпроса какъв автомобил да си взема от марката BMW. Спрял сам се ня няколко модела но ми е трудно да реша какво да бъде.Значи за сега сам се спрял на моделите 725tds, 520i(е39), и 320coupe(e36).Ще имам възмойнаста да си взема някои от моделите кам октомври месец, но за всеки един модел някой ме разколебава примерно за 725 мн хора ми казват, че е дизел и трябва да улуча сполочлив автомобил, че барзо се прецаквал и тн на татък. За 320ката пак ми казват че вече била стара и др нешта, апък за 5цата чух и мн добри мения и мн лоши, лично на мен ми допадат и трите модела мн заален сам по марката мн от давна, брат ми иам е39 и имам мн добри впечетления от нея.Моля ви да ми дадете някое мнения или пак да ми кажете плусовете и минусите на ня моделите заштото не исма накрая да се прецакам с нещо гадно. Благодаря ви предварително. P.S. Незнам дали мястото на темата ми е точно в този расдел, извинявам се ако не е, просто сам новобранец все още:)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Macros » 24 Юли 2009, 1:19

Колега, според мен всеки би ти препоръчал това което му харесва на него :!: А ти трябва да прецениш за какво ти е колата-дали ще се кара предимно в града или на извънградско,за возене или за каране е, тъй като концепцията на 3 и 7 серия е коренно различна-3 е за каране ,7 за возене. А иначе поне според мен 725тдс ще да е определено мудна кола, но нека тук се изкажат колегите които са я карали,тъй като аз не съм :uups: Относно надеждност-просто екземпляра трябва да е читав- има и бмвта на по 5-6 години които са гроб, както и стари но читави :idea: Така че трябва да си избереш какъв тип кола ти се кара и оттам да търсиш читав екземпляр ;)

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 24 Юли 2009, 7:36

Колега ,ако си млад бих ти препоръчал едно купе 320 Е36 или дай боже Е46,супер подхожда на младо момче.Да не те притеснява ,че са старички ,читав екземпляр толкова кеф може да ти донесе ,колкото ново рено няма да успее :D. Ако си семен вече може да се орентираш към Е39 или Е38(не че и иначе неможе),препоръчвам ти тройката защото е хубаво да свикнеш на нея и после да се хвърляш на тежката артилерия.Говоря ти за подръжка ,разходи начин на каране и т..н.От трите модела ,които си изброил гледай кой е в най свежа кондиция и въпреки това мисля ,че като за първо БМВ е хубаво една тройка да си вземеш.Останалите пари да си ги налееш вътре за разни шукарий отколкото по голям клас ,който да ти е трудно да подържаш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 24 Юли 2009, 10:29

много просто, разглеждаш обявите в мобиле, и преглеждаш колите от собственици, отиваш разглеждаш, "може ли да покарам", и накрая преценяваш коя ти допада най-много, после си избираш подходящата за теб и я купуваш, като не е казано да е една от тези които си карал.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 24 Юли 2009, 11:29

3-ката е младежка кола, 5-цата е за по-улегнали хора, 7-цата е гъзария но иска поддръжка а пък и тдс-а като чели не е много надежден / отличен мотор но трудно се намира читав /

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Юли 2009, 11:46

_65536_kb_sec_ написа:много просто, разглеждаш обявите в мобиле, и преглеждаш колите от собственици, отиваш разглеждаш, "може ли да покарам", и накрая преценяваш коя ти допада най-много, после си избираш подходящата за теб и я купуваш, като не е казано да е една от тези които си карал.

Именно,много правилно мнение!!!
Искай "тест драйф" и си преценяваш

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Re: ИЗБОР НА КОЛА, МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

Мнение от miroslav4ev » 24 Юли 2009, 11:46

Sasha_Beliq написа:Здравейте бъдещи колеги.Исакам да ви помоля за съвет и да ми дадете някое мнение по въпроса какъв автомобил да си взема от марката BMW.....

Той ще те избере - ходи гледай и като ти хване нещо окото, качвай се и покарай, ако ти допада го вземай, 3-ка, 5-ца, 7-ца - няма значение. Като видиш бъдещата си кола ще разбереш. Иначе правилно си се насочил. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46
Мечтае да кара: ///M Power

Мнение от coupe » 24 Юли 2009, 11:48

колега според мен наи добре ще е купе...но аз съм си пристрастен към купетата и може ми за тва....ти си занеш наи добре
Ако след каране на BMW не ти е замаяна главата значи само си се возил!

Назад към Извън Темата