Загина навигатор на Рали България/състезанието бе прекратено

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от jorko123 » 20 Юли 2009, 12:19

:cry: Лека му пръст на човека

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 20 Юли 2009, 17:08

Joro_Paveto написа: въпреки това 30!!! минути да идва линейка, .

То в града колко бързо идва, ти по някакъв планински път искаш по-бързо да дойде... Преди 1-2 години чаках рейс на една спирка. Едно скейтърче си падна на коляното, докато се правеше на майстор. Не можеше да стане. Приятелчетата му викнаха линейка. 5 минути. 10 минути. Рейса ми дойде и се качих, линейка нямаше. При положение, че на ~20мин пеша има болница, тази линейка не знам какво правеше. Да не ти се налага :help: Лека му пръст на загиналия.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 21 Юли 2009, 10:38

TNT написа:
Joro_Paveto написа: въпреки това 30!!! минути да идва линейка, .

То в града колко бързо идва, ти по някакъв планински път искаш по-бързо да дойде... Преди 1-2 години чаках рейс на една спирка. Едно скейтърче си падна на коляното, докато се правеше на майстор. Не можеше да стане. Приятелчетата му викнаха линейка. 5 минути. 10 минути. Рейса ми дойде и се качих, линейка нямаше. При положение, че на ~20мин пеша има болница, тази линейка не знам какво правеше. Да не ти се налага :help: Лека му пръст на загиналия.

на никой не му пука колко и какъв рейс си чакал, ясно че на рали не си бил, както и грам не се в час по темата, но си на приинципа "аре и аз да си кажа тъпия спам"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 21 Юли 2009, 11:00

недопустимо е да няма поне 1 хеликоптер на разположение при такива случаи .. сега може да е загинал на място човека но това не променя факта че линейката е дошла след 30 минути ,жалко и смехотворно ! другия път може да умре след 25 минути човека ,макар че би могло да бъде спасен .. първите минути са най важни в такива ситуации

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 21 Юли 2009, 15:25

twin spark написа:на никой не му пука колко и какъв рейс си чакал, ясно че на рали не си бил, както и грам не се в час по темата, но си на приинципа "аре и аз да си кажа тъпия спам"

А ти като нахраниш някой и си най-големия? Да, на това рали специално не съм бил, но преди бях доста редовен зрител и знам какво е. Просто давам пример, че в града не можеш да разчиташ на линейка, а навигатора в гората... За организацията... в колкото са обявени етапите, поне 30мин. отгоре слагай.

П.П. В тоя форум просто човек вече не може да напише нещо... все ще се намери някое ***** да изцепи нещо.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 21 Юли 2009, 15:35

проблемът е в организацията и в нищо друго, не се опитвай да защитаваш 'организацията' ;) и примера с автобуса ти наистина е тъп :uups: :winky:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Юли 2009, 15:37

twin spark написа:на никой не му пука колко и какъв рейс си чакал, ясно че на рали не си бил, както и грам не се в час по темата, но си на приинципа "аре и аз да си кажа тъпия спам"
Аз бях там колега, и с очите си видях кога мина линейката.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 21 Юли 2009, 15:40

Bogat-Beden написа:
Кога мина?

http://bnt.bg/bg/productions/78/edition ... 9_uli_2009

00:29:00 гледайте клипа :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 21 Юли 2009, 16:52

Да почива в мир момчето :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Юли 2009, 17:19

porostorm написа:
Bogat-Beden написа:
Кога мина?:
Минимум 25-30 мин.след като се разбра ,че има катастрофа... състезателните коли,които минаваха след инцидента,бяха с включени аварийни ..
Маршалите по сигурността нямаха радиостанции,само куките имаха такива.Аз съм далеч от мисълта,че само и единствено организацията е виновна за катастрофата,НО просто беше зле :idea: :!: Това е...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 22 Юли 2009, 9:52

Е никой не твърди, че организацията е виновна за катастрофата, а за отреагирането при същата...

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 22 Юли 2009, 18:04

Линейката отишла на 30-тата минута от инцидента :shock: и те искат одобрение за кръг от WRC :confused: Май май откакто го откраднаха от Златните/Албена това рали е пълна пародия,язък само за човека :( Лека му пръст
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e60 & ML320CDI

Мнение от Transporter.e60 » 22 Юли 2009, 21:20

Лека му пръст !
burnout

Предишна

Назад към Извън Темата