Кой има връзки във ФИРМА 'КОНКОРДИЯ'.
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
прочети в бгхелп.ко.ук за тези конкордия даже май имаше две такива фирми, общо взето много ги плюят хората и най общо казано всички такива фирми по мое мнение са направени да оберат парите на кандидатите и после да ги оставят сами да се оправят, изгорелите много лошо хора са стотици
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Гледайте сега. Конкордия е англииска фирма попринцип! Тя работи с български агенти, в случая фирмата в софия ''Младежки и студентски програми'' и фирма Аилънд с офиси в Троян и Търново, и маи имаше и още една ама не съм сигурен. Има друга фирма в София която се е кръстила Конкордия с цел да се подведеш и да я помислиш за англииската! Аз и в момента съм в Англия и то за 4 година и съм супер доволен. Всичко е до късмет в каква ферма ще попаднеш и до желание за работа.
ПС. И ако има как не ходете на ягоди

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
R_Lakov написа:Гледайте сега. Конкордия е англииска фирма попринцип! Тя работи с български агенти, в случая фирмата в софия ''Младежки и студентски програми'' и фирма Аилънд с офиси в Троян и Търново, и маи имаше и още една ама не съм сигурен. Има друга фирма в София която се е кръстила Конкордия с цел да се подведеш и да я помислиш за англииската! Аз и в момента съм в Англия и то за 4 година и съм супер доволен. Всичко е до късмет в каква ферма ще попаднеш и до желание за работа.
Тази в Троян и в Търново е на Мирослав Тончев и затова питах къде са подадени документите... за мен лично е крайно некоректен човек,но това си е мое мнение.Аз исках да заминавам с Конкордия Варна миналата година с един колега и брат му.От него знам,че там са доста коректни,винаги са им намирали работа ако се е случило нещо непредвидено и т.н.
п.п Кевин пусни лично na Momcho ако не се лъжа беше 2 или 3 години точно в Конкордия и може да те насочи накъде да действаш
п.п.2 Ако има как не ходете и на салати

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
RSxRacer написа:R_Lakov написа:Гледайте сега. Конкордия е англииска фирма попринцип! Тя работи с български агенти, в случая фирмата в софия ''Младежки и студентски програми'' и фирма Аилънд с офиси в Троян и Търново, и маи имаше и още една ама не съм сигурен. Има друга фирма в София която се е кръстила Конкордия с цел да се подведеш и да я помислиш за англииската! Аз и в момента съм в Англия и то за 4 година и съм супер доволен. Всичко е до късмет в каква ферма ще попаднеш и до желание за работа.
Тази в Троян и в Търново е на Мирослав Тончев и затова питах къде са подадени документите... за мен лично е крайно некоректен човек,но това си е мое мнение.Аз исках да заминавам с Конкордия Варна миналата година с един колега и брат му.От него знам,че там са доста коректни,винаги са им намирали работа ако се е случило нещо непредвидено и т.н.
п.п Кевин пусни лично na Momcho ако не се лъжа беше 2 или 3 години точно в Конкордия и може да те насочи накъде да действаш
п.п.2 Ако има как не ходете и на салати
С Миро заминах първата и втората година и бях точно на салати първия път и си изкарах доста добри парички

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2