Защо не България?
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
sineok_pi4_ написа:До сега изтъквате все неща,заради които не трябва да останем да живеем в България. Ами аз пък ще контрирам автора и ще го попитам ''а защо трябва да останем '' -поне той да напише нещо хубаво заради което си струва да останем тук..
В общи линии ,ако си търговец на наркотици или престъпник...или ако си ахмед доган,тогава в сегашният момент си заслужава да останеш в страната,искам да кажа на "философите" по-горе че моите роднини почти сички са в чужбина,но ще дам пример с братовчет ми,който живее в щатите от 20 години,той е по Българин от повечето тук,построи си къща,знамето се вее на покрива,събра и направи сбор от Българи живеещи там,когато дойде Българин,брат'чеда му помага всячески безрезервно,но...няма да се върне тук заради гадостта ,безличието ,мръсотията и лошият начин на живот на който го обричат политиците в страната,въпреки това,всяка година се прибира и ходи на нашето черноморие,не за друго,а да усети спомените,и 3 те му деца знаят Български!!!
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
то па в БГ е една чистота и идилия на всякъде.па черноморието ни хич не е кенеф.И на мен ми се иска в БГ да е всичко уредено ама е факт че сме след Гърция и след всички в евро съюза,кво се убеждаваме незнам. 

Вуйчо Ваньо написа:Добре, ако не сме на 22 място а на 21 примерно, това променя ли същественно нещо?![]()
Естествено, че не! Аз за това и написах, че няма особено значение дали си последен или предпоследен.

Вуйчо Ваньо написа:В какво всъщност се опитваш да ни убедиш, че всичко е на ред?![]()
![]()
Няма държава, в която всичко да е наред - дори в най-развитите. Във всяка държава има хора, които успяват и хора, които не прокопсват - ето това ми беше идеята

Вуйчо Ваньо написа:същата тази държава, която толкова самоотвержено защитаваш, в качеството си на регулаторен орган и дреме на шапката. А като те порежат после може да ги съдиш ако не ти харесва![]()
![]()
.
А, добро утро! Че кой дава пари доброволно (най-вече зстрахователите)?! Застрахования ли има интерес да осъди застрахователя или държавата?! Че то и по комунизма, когато държавата се месеше във всичко, хората понякога съдеха ДЗИ, за да вземат обезщетения! Бах тая държава - всичко чакаме вместо нас да направи - остава само да чакаме и жените ни да забремени вместо нас!