Защо не България?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Юли 2009, 14:49

sineok_pi4_ написа:До сега изтъквате все неща,заради които не трябва да останем да живеем в България. Ами аз пък ще контрирам автора и ще го попитам ''а защо трябва да останем '' -поне той да напише нещо хубаво заради което си струва да останем тук..

В общи линии ,ако си търговец на наркотици или престъпник...или ако си ахмед доган,тогава в сегашният момент си заслужава да останеш в страната,искам да кажа на "философите" по-горе че моите роднини почти сички са в чужбина,но ще дам пример с братовчет ми,който живее в щатите от 20 години,той е по Българин от повечето тук,построи си къща,знамето се вее на покрива,събра и направи сбор от Българи живеещи там,когато дойде Българин,брат'чеда му помага всячески безрезервно,но...няма да се върне тук заради гадостта ,безличието ,мръсотията и лошият начин на живот на който го обричат политиците в страната,въпреки това,всяка година се прибира и ходи на нашето черноморие,не за друго,а да усети спомените,и 3 те му деца знаят Български!!!

Брррръм!
Аватар
Кара: на стъклопласт ...

Мнение от NeedHead » 18 Юли 2009, 20:01

НЕ! ;)
Life is Better SIDEWAYS!
Изображение
bigmurzi написа:малко танкче :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 18 Юли 2009, 20:32

От десетина дена съм в Атина :| , е вярвайте никой не може да ме убеди че е по-хубаво от България освен от гледна точка на заплатите...Мизерията е абсолютна по улиците, по плажовете , във водата ....

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 18 Юли 2009, 21:14

да да заплатите ти да не мислиш ,че им стигат ,гледам много скъпи коли карат в атина :mhihi: :mhihi: :mhihi: там е скъпо не гледаи 2000 евро тотал виж с тези пари какво можеш да си купиш там и какаъв стандарт ти позволяват 2000евро в атина не е = 4000в бг

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 18 Юли 2009, 22:45

то па в БГ е една чистота и идилия на всякъде.па черноморието ни хич не е кенеф.И на мен ми се иска в БГ да е всичко уредено ама е факт че сме след Гърция и след всички в евро съюза,кво се убеждаваме незнам. :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 19 Юли 2009, 15:59

Вуйчо Ваньо написа:Добре, ако не сме на 22 място а на 21 примерно, това променя ли същественно нещо? :mhihi:

Естествено, че не! Аз за това и написах, че няма особено значение дали си последен или предпоследен. ;)

Вуйчо Ваньо написа:В какво всъщност се опитваш да ни убедиш, че всичко е на ред? :mhihi: :mhihi:

Няма държава, в която всичко да е наред - дори в най-развитите. Във всяка държава има хора, които успяват и хора, които не прокопсват - ето това ми беше идеята ;)

Вуйчо Ваньо написа:същата тази държава, която толкова самоотвержено защитаваш, в качеството си на регулаторен орган и дреме на шапката. А като те порежат после може да ги съдиш ако не ти харесва :mhihi: :mhihi: :mhihi: .

А, добро утро! Че кой дава пари доброволно (най-вече зстрахователите)?! Застрахования ли има интерес да осъди застрахователя или държавата?! Че то и по комунизма, когато държавата се месеше във всичко, хората понякога съдеха ДЗИ, за да вземат обезщетения! Бах тая държава - всичко чакаме вместо нас да направи - остава само да чакаме и жените ни да забремени вместо нас!

Предишна

Назад към Извън Темата