Авто-мивка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 14 Юли 2009, 9:32

Може да ми е стара информацията но за София допреди няколко месеца имаше мораториум за автомивките така че тръгнете от там и после мислете .... иначе един съвет.... купувайте качествено оборудване поддръжката е малко и амартизацията е поносима...
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Re: Авто-мивка

Мнение от Vasko » 14 Юли 2009, 11:20

Bmw_is123 написа:решил съм да си отварям авто-мивка ,ако някой от колегите се занимава с такъв бизнес да пише ,интересуват ме колко излиза всичко, без мястото него съм го уредил.

Колега, само да добавя към предишният си пост още инфо ако ти трябва .
http://www.ermang.com/index_files/Page3389.htm

http://www.ermang.com/index_files/Page994.htm

Мисля, че тук ще намериш всичко,което те интересува както и цените на оборудването. Ако имаш въпроси - питай. Относно тази фирма ''Ерманг'', тя е официален вносител на ''Истобал'' за България. Всички ОМВ-та са с нейно оборудване, а също така и Еко-то. Доставя както четкови автоматични машини, така и джетове и препарати за тях.
Иначе цените,които са посочени в офертата, наистина са точно такива.
Имаше миналият месец два джета втора употреба- бяхме ги изкупили от Петрол и ги рециклирахме следгаранционно и веднага заминаха за 17 000 лв.
Ако има нещо ново ще ти се обадя.И пак си помисли - наистина има много бумаги и бюрокращина относно отварянето на автомивката...
Най-малкият проблем ще ти е сондирането и добива на вода....
Поздрави от мен .

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 14 Юли 2009, 11:39

Айде колега успех в начинанието! :D

А за тия, които искаха намаляване на аватара - увеличаване на цената на измиването! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Юли 2009, 11:40

Leon написа:Аз също бях задвижил нещата с автомивка на самообслужване, но ме завъртяха други задачи и не я направих. Иначе бях намерил доста изгодни варианти за оборудване - част втора употрба, част ново. Ползвай гугъл и мисля,че може да намериш варианти. Иначе хубавите тунел-четки почват от около 40 000 лв, без халето. Аз лично не бих направил ръчна мивка, защото има много променливи там, а и са на всеки ъгъл, освен това качеството ти зависи от текучеството и настроението на персонала. Единствената ниша в автомивките за мен в момента е да предложиш качествено измиване и подсушаване на цена не повече от 4 лв. Може да се видим да поговорим дали не можем да сме си полезни, ако искаш пиши лс.

Ето това е идеята,автомивка на самообслужване,аз искам сам да си мия колата,правя го често на ОМВ обаче се е лудница и няма място да си я разтриеш като хората,ако пича дето иска да отваря автомивка му се ще още място да отдели за такива като мен дето си мият колите сами и им доставя удоволствие

Успех

Потребител
Аватар

а

Мнение от Bmw_is123 » 14 Юли 2009, 11:43

като гледам колко пари са нещата които ми трябват,ше трябва да се зима заем или да продавам колите :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 14 Юли 2009, 19:21

Незнам колко ще излезне ,но ме взимай да работя :mhihi: Че няма работа за ученици нещо а не искам да ми е сухо морето тая година :mhihi: :mhihi:
Live it like you Love it

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 14 Юли 2009, 22:15

blqsu4ko написа:Незнам колко ще излезне ,но ме взимай да работя :mhihi: Че няма работа за ученици нещо а не искам да ми е сухо морето тая година :mhihi: :mhihi:

+1 ;)
ако ти трябват работници и аз ще се предложа барабар с колегата ама не щот ми се ходи толкова на море а щото искам да разгранича колкото се може от капитала на нашите
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 14 Юли 2009, 22:21

ineedmoney написа:
blqsu4ko написа:Незнам колко ще излезне ,но ме взимай да работя :mhihi: Че няма работа за ученици нещо а не искам да ми е сухо морето тая година :mhihi: :mhihi:

+1 ;)
ако ти трябват работници и аз ще се предложа барабар с колегата ама не щот ми се ходи толкова на море а щото искам да разгранича колкото се може от капитала на нашите

И аз съм навит за работа колега,вземи и мен лятото да изкарам некой лев. :mhihi:
;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: а

Мнение от blackrider » 14 Юли 2009, 22:22

Bmw_is123 написа:мислех да е в слатина или Гео Милев ,щото с кметицата сме приятели ама вече в слатина има 3-4 авто мивки ,сега на Ботевградско съм си харесал място ама ше видиме как ше се развият нещатата

Колега пожелавам ти успех,но не си мисли че е лесно да отвориш автомивка! Точно преди година се бях засилил и аз при това с доста солидна сума.Относно община ПОДУЯНЕ където си харесал място на Ботевградско.....откажи се! Аз се пробвах при това с дебела пачка за под масата + хора в общината! Нищо не излезна! В един момент се получава ,че дори пари да имаш те спира системата! Изисквания 1 000 0000....... подкупи,човек на човека....и докато се обърнеш...ти още не си отворил ,а вече си фалирал! Не разчитай на място под наем !!! Ще ядеш голям к**. Мястото трябва да е твое. Има си определени изисквания спрямо европейските закони! Все едно блок ще сториш. Зелени площи.....място за изчакване на колите,резервоар за мръсната вода....подпочвена вода НЕ ПИТЕЙНА! ... Не е хайде хоп ....вадиш 5-10 бона :) Но място+разрешителни+сонда+изграждане под земята+ над земята+ ......ала бала оборудване = около една 6 цифрена сумичка :shock: да речем 300 000 поне! :shock:

пп. аз съм маняк на миене на автомобилите си. Често ходя да си ги мия на 5 минутките ,сам защото ми е кеф. Замислям да си купя една водостойка и когато ходя на вилата да си я ползвам.

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 15 Юли 2009, 0:00

Автора на темата е със забрана за писане във форумите на BMWPower-bg.net заради тази тема. Регистрирането му на нови никове не го прави незабележим.
Сам си изкара бан-а по ай пи.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата