Въпрос към колегите с камери
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Въпрос към колегите с камери
Значи,тъй като сутринта устанавох,че са ми откраднали предната емблема,а в последствие че и на всички коли намираще се на улицата,стана ми доста неприятно не,че ми е за една емблема ама чувам,че пак са се активизирали местните апаши,а те точат бензин,крадат акумулатори и т.н
Както се сещата се притеснявам,и реших да монтирам 1-2 камерки да следят какво се случва
Помна,че имаше такива теми (потърсих ама не намерих ) как се монтират камери,какво е необходимо и т.н
Аз живея на 2-рия етаж,
Да питам който знае да препоръча камери софт и каквото е необходимо.
Както се сещата се притеснявам,и реших да монтирам 1-2 камерки да следят какво се случва
Помна,че имаше такива теми (потърсих ама не намерих ) как се монтират камери,какво е необходимо и т.н
Аз живея на 2-рия етаж,
Да питам който знае да препоръча камери софт и каквото е необходимо.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- IvanIlkovMinev
-
-
ми то по прицип вече си има и саитове за тези неща ... просто напиши камери за наблюдение и ще ти изкочат доста саитове
пък за цении....само пари да имаш има и за 20 и за 200 и за 2000 така че качеството както винаги е скъпо но не се надяваи да направиш нещо с камерка за 20-50 лева.трябва наи малко към 300 да дадеш защото ти трябва и отделен хард за да ти записва какво е ставало .. така че е дълга и широка 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Филма с видеонаблюдението е голям. Работил съм с Рейтекс и Майнинг. Ако искаш, влез с търсачката в сайтовете им и ако си харесаш нещо, ще издействам добра цена.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Мерси колеги,аз искам само да снима там нещо да се вижда,кой какво прави нищо повече,ще потърса из Гугъла 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
Кпуваш си един не много силен компютър с по голям хард диск за да може да пише пове4е време и на него се инсталва един windows и на него се качва една програма Webdvr.Може чрез тази програма да си гледаш отдалеч какво става ако я пуснеш кам нета и така.Камерите както каза един колега какви пари имаш такова качество ще получиш.На този компютър се слага една платка с 4 входа мисля 4е беше наи-малката карта и може да закачиш 4-тири камери като иа пускаш по един коаксиален кабел и захранване
- крив кюнец
-
Тази аларма не е ли по-удачна за оповестяване и някой ползвал ли е?
http://constructor.bg/shop/product_info.php?cPath=189&products_id=11901 Звънка ти алармата нощеска слизаш и бой. Ако някой знае нещо за този тип аларма да сподели мнения
http://constructor.bg/shop/product_info.php?cPath=189&products_id=11901 Звънка ти алармата нощеска слизаш и бой. Ако някой знае нещо за този тип аларма да сподели мнения

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Ще звънна.speedmaster написа:бате, звънни утре и ще светна-елементарно е
само да е след 14h

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Същото еDonals написа:Icko70 написа:Един мой съсед си е направил така че някой като се приближи на 1 метър от колата и лампата на терасата му светва , и понеже е на първия етаж , си го е монтирал.Ама и действа , вече не му барат "колата" *(Ford Escord Combi)
хаха да не е прожектор, при които ако се доближиш - светва![]()

12 мнения
• Страница 1 от 1