Препоръчайте хотел на Златни Пясъци

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Belchilov » 12 Юли 2009, 22:31

x-ekutor написа:
ZARAZA написа:АЗАЛИЯ страхотен хотел... горещо препоръчвам на 1 линия море е страхотен е!!!!

Само дето не е на Златните,а в Св. Константин и Елена ;) Но иначе хотела и плажа му са извънземни.

Голям смях :bowdown:

:lol: :lol: :lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 оригинал
Мечтае да кара: недокосната Е30

Мнение от x-ekutor » 12 Юли 2009, 22:56

Belchilov написа:Голям смях :bowdown:

Смешно,ама ако идеш там друго ще запееш.Хотелът е на ТИМ и плажа е охраняем,няма и грам цигани.А морето... на около 30 метра навътре започва една плитчина и водата ти стига малко над кокалчетата.От сушата изглежда все едно че хората ходят по морето ;) Трябва да се види,не да се описва.

П.С. Не правя реклама на хотела,просто са ми бивши работодатели и мястото е невероятно.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х5 3.0D, E53, 2006
Мечтае да кара: колело

Мнение от Extravaganza » 12 Юли 2009, 23:39

Азалия е прекрасен хотел... Който търси спокойствие, лукс и прекрасен плаж - там трябва да отиде, аз лично много често ходя там!

Потребител
Аватар

Мнение от Belchilov » 13 Юли 2009, 8:24

x-ekutor написа:
Belchilov написа:Голям смях :bowdown:

Смешно,ама ако идеш там друго ще запееш.Хотелът е на ТИМ и плажа е охраняем,няма и грам цигани.А морето... на около 30 метра навътре започва една плитчина и водата ти стига малко над кокалчетата.От сушата изглежда все едно че хората ходят по морето ;) Трябва да се види,не да се описва.

П.С. Не правя реклама на хотела,просто са ми бивши работодатели и мястото е невероятно.

Колега ,

не споря ,4е хотела е добър (виждал съм го) ,не съм отсядал изглежда доста добре .

Май говорихме за златните :zzz:

Предишна

Назад към Извън Темата