Връщане седалки на "товарен" автомобил?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Връщане седалки на "товарен" автомобил?

Мнение от blackrider » 10 Юли 2009, 19:53

Колеги интересува ме следното нещо: колата е с 4 врати ,но задните седлаки бяха свалени ,поставени спец.железни винкели и регистрирана като товарна.Знаете защо! В последствие винкелите демонтирани и задната седалка е поставена отново! Колата по талон се води ТОВАРНА ! Т.Е. не пише 1+1 ,а само ТОВАРНА! Дочух ,че ако се постави малка решетка или мрежа на облегалката на задната седалка и разграничи така товарният отсек при проверка от полицията ,няма да има проблем? Защото товарният отсек пак е защитен и е самият багажник? Колата е хечбек.
И къде се продават такива мрежи? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 10 Юли 2009, 20:12

И аз го знам това за мрежата колега.Така колата си остава товарна и не би трябвало да имаш проблеми.Още повече че не пише колко места е.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 10 Юли 2009, 20:14

При евентуално ПТП, ако пострада човек на задната седалка, такъв х*й ще ядеш, че не моиш си представиш.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 10 Юли 2009, 20:16

...
Последна промяна krystal на 11 Юли 2009, 0:53, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 10 Юли 2009, 21:43

Воденичаров написа:При евентуално ПТП, ако пострада човек на задната седалка, такъв х*й ще ядеш, че не моиш си представиш.

Колега ,моля да се придържаш към темата и запитването ми!
Хора на задните седалки няма да се возят,но ти благодаря за съвета все пак.
Интересува ме мрежа от къде да си намеря?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 10 Юли 2009, 22:23

Колега колко местна се води колата?Ако се води примерно 4+1 няма за какво да се притесняваш.Има товарни коли и 5+1 ;) А ако не и все пак ще возиш хора мини технотест,около 100-на лева някъде и си я регистрирай със седалките пак товарна ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 10 Юли 2009, 22:53

blackrider написа:
Воденичаров написа:При евентуално ПТП, ако пострада човек на задната седалка, такъв х*й ще ядеш, че не моиш си представиш.

Колега ,моля да се придържаш към темата и запитването ми!
Хора на задните седалки няма да се возят,но ти благодаря за съвета все пак.
Интересува ме мрежа от къде да си намеря?

Ако колата е била с решетка вместо задната седалка, а сега си сложил задна седалка, мнението ми е доста по темата. От значение в полицата ти за застраховката като колко местна е писана колата. Иначе решетка сигурно ще трябва да си направиш, едва ли продават.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 11 Юли 2009, 8:08

Колата не е моя,а служебна. Случва се аз да я карам и то често. За това питам какви са вариянтите ако ме спре полиция ,к'во праИм :roll: Приятел ми каза ,че имат същата кола по същият начин регистрирана и после са и върнати седалките,но са си сложили някаква малка решетка само за багажното и нямат никакви проблеми!
За това питам дали някой знае нещо за тази дяволия! Защото цялата тази работа е шмекерия с държавата и закона! Работодателя печели ,като си прибира ДДСто и колата му излиза без пари,а после този който я кара -яде попарата. :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 12 Юли 2009, 0:18

виж си застраховката-там пише колко места са застраховани-и както каза колегата ако е 1+1 ше си го ядеш и при проверка

ентусиаст
Аватар

Re: Връщане седалки на "товарен" автомобил?

Мнение от Eva* » 12 Юли 2009, 0:48

blackrider написа:И къде се продават такива мрежи? :roll:

http://www.bulsport.com/products.html

Изработват по поръчка на клиента и според необходимите размери. Има приблизителни цени.
Да караш Peugeot е страст!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: Връщане седалки на "товарен" автомобил?

Мнение от plradev » 12 Юли 2009, 1:36

Eva* написа:
blackrider написа:И къде се продават такива мрежи? :roll:

http://www.bulsport.com/products.html

Изработват по поръчка на клиента и според необходимите размери. Има приблизителни цени.

Мрежата трябва да е метална :winky:

Колега ,отиди в някоя железарска работилница и си поръчай по размер на колата според случая ;) ..Аз поне не знам да се произвеждат фабрично мрежи за всякакви марки и модели коли,за да си купиш на готово..
Изображение

Назад към Извън Темата