турците се прибират и по тракия е АД

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 05 Юли 2009, 22:30

Бързали, закъде бързат тия чалми беее, закъде бе? Да хапнат тайно свинско ли? Аре у лево!
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 05 Юли 2009, 22:42

тая тема няма ли да я заключвате :idea:
при този трафик ,тези пътища ще има и рисковани изпреварвания.

по пътя за морето съм се нагледал от малоумни изпреварвания не от турци а от нас българите :!: - българските шофери може би са наи безотговорните в цяла европа.
темата е безмислена. трафика е доста голям и тези неща с а нормални
ако имахме магистрали като белите хора нямаше да е така.

и мене не ме кефят много много чалмите ама това е за друга тема.
не че и от тях няма хубави хора ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 05 Юли 2009, 22:51

беден народ-до вчера с жигулатора,днес с нещо по-силно и се набира като ненормален по скапаните пътища!
няма култура,която да е изградена с годините!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 06 Юли 2009, 0:03

speeder88 написа:
ferdy написа: Само днес на два пъти ми се наложи да навлизам в банкета на пътя (отсечката Пловдив-Свиленград) заради малоумни изпреварвания на турски коли. МАЛОУМНИ. Не съм расист, но това трябва да се прекрати. Ако искат да се избиват - да се избиват, но всяка седмица съм по два пъти в хасковско и тези кервани вече не се търпят, нещо страшно е вече.

аз знаеш ли как ги лекувам малоумниците?
карат зад мен двама, втория поска мигач и тръгва да ни изпреварва другия не го отразява и той прави същото, а отсреща идва тир, няма как и двамата да ме изпреварят, една предавка надолу, оборотомера в лютеницата и мигачите от леви станаха десни, да ги и в простаците, щяха да станат на ваденки ама и мен щяха да завлекат, не могат да карат и тва си е

относно един по-горен пост...спазват правилата за ограничение на скоростта защото там разправиите са вече големи и директно могат да им вземат книжката, а иначе другите закони хич не ги бръснат.

луда работа е ей

а колега относно керваните ... няма как да се прекрати и аз на две седмици съм в хасково, ще трябва да ги изтърпим още два месеца

Не става, аз в голямото натоварване съм им срещу посоката на движение, керванът е срещу мен, защото тръгвам от София в 5 сутринта, когато няма движение, но на връщане си е цял мазохизъм. :roll:

А ограниченията на скоростта не ги спазват, онзи ден карах на отиване към Хасково след един турски антирадар със средна скорост 130 след Садово. Верно, че си бяхме само ние на пътя, ама аз го познавам в пълни подробности, с всяка една пукнатина на пътя, а онзи сигурно минаваше само веднъж годишно от там и си позволяваше такива волности.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 06 Юли 2009, 10:07

ferdy написа:
speeder88 написа:
ferdy написа: Само днес на два пъти ми се наложи да навлизам в банкета на пътя (отсечката Пловдив-Свиленград) заради малоумни изпреварвания на турски коли. МАЛОУМНИ. Не съм расист, но това трябва да се прекрати. Ако искат да се избиват - да се избиват, но всяка седмица съм по два пъти в хасковско и тези кервани вече не се търпят, нещо страшно е вече.

аз знаеш ли как ги лекувам малоумниците?
карат зад мен двама, втория поска мигач и тръгва да ни изпреварва другия не го отразява и той прави същото, а отсреща идва тир, няма как и двамата да ме изпреварят, една предавка надолу, оборотомера в лютеницата и мигачите от леви станаха десни, да ги и в простаците, щяха да станат на ваденки ама и мен щяха да завлекат, не могат да карат и тва си е

относно един по-горен пост...спазват правилата за ограничение на скоростта защото там разправиите са вече големи и директно могат да им вземат книжката, а иначе другите закони хич не ги бръснат.

луда работа е ей

а колега относно керваните ... няма как да се прекрати и аз на две седмици съм в хасково, ще трябва да ги изтърпим още два месеца

Не става, аз в голямото натоварване съм им срещу посоката на движение, керванът е срещу мен, защото тръгвам от София в 5 сутринта, когато няма движение, но на връщане си е цял мазохизъм. :roll:

А ограниченията на скоростта не ги спазват, онзи ден карах на отиване към Хасково след един турски антирадар със средна скорост 130 след Садово. Верно, че си бяхме само ние на пътя, ама аз го познавам в пълни подробности, с всяка една пукнатина на пътя, а онзи сигурно минаваше само веднъж годишно от там и си позволяваше такива волности.

явно аз съм попаднал на по-цивилозавани муджихидини, да видиш ти как С500 кара слад ксара 1,6 на газ.
ама иначе вътър ги вее на бял кон, изобщо не са в час какво се случва на пътя, водят се в редици по 5-10 коли и като застигнат 1-2 тира да видиш какво става, не че не си го виждал на живо щом го караш нон стоп този маршрут, но да споделя на колегите за какво ства въпрос, особено след Пловдив
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 06 Юли 2009, 11:10

По Тракия наистина е ад. А от Пловдив надолу към Димитровград и по-нататък настъпва истинския ужас. Ако пътувате до някоя от тея дестинации тръгвайте рано сутрин, защото те още спят по паркингите на бензиностанциите..
Ина4е масово карат бмв-та и как ги карат само те си знаят... в натоварени у4астъци без никаква видимост се хващат групово по 3-4-5 коли да изпреварват колоните и докато не видят отсрещната кола на по-малко от 0,5м. не се прибират...
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: ...

Мнение от Bogat-Beden » 06 Юли 2009, 11:43

flame написа:
Bogat-Beden написа:
flame написа: карат неразумно, защото бързат.
е.ем ти оправданието,честно... :shock: :help:

Черпя те колкото бири можеш да изпиеш без мезе ако ми кажеш, че никога през живота си не си карал неразумно щото си бързал ;) :winky:
ами наистина е така,ама няма как да ти го докажа...А и съм минавал точно същия път като гастарбайтерите 4-5 пъти и повече от 120 не вдигам..тя и кочинката ми без тфа на 140 вече издиша :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 06 Юли 2009, 19:39

Отклонихте се много от темата.
Заключвам.
MORE BEER!

Предишна

Назад към Извън Темата