После защо се разваляли съвременните дизели
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
acho.rs написа:А аз се смеех на един приятел , който си купи нова Инсигния 1,8и защото каза че нафтата била боклук и 2 годишния му бус , бил сменил звука вече - човека си е бил прав ...
Още нещо - ако си спомянте зимата , правеха тест на нафтата от 14 големи бензиностанции и в 13 случая тя замръзна напълно при -13 градуса![]()
![]()
![]()
В такива моменти донякъде се радвам , че съм на бензин
все един ден трее се прогледне нема начин

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
аз също съм на бензин и съм уверен че бензина ни е даже по лош от нафтата... колата ми дойде с 15 литра инталиански бензин, всичко беше супер, налях от БГ и...

- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
Колеги по мои лични впечатления вав саседна Сарбия е на хубавата нафта даже и от Италянската (за бензина не помня ) там като зареда колата направо лети и не съда само по моита кола

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Напълно съм съгласен за ОМВArchangel написа:Alexi написа: особено при ОМВ доста се стараят откъм качество на горивото ,но и при Шел има старание доколкото е възможно ..
Да ти кажа честно на 18ката само карера 100 сипвам и нямам оплаквания. На Шел се бях излъгал с уж "най-добрия" им дизел и се разочаровах(става дума за служебното Х5), и оттогава само ОМВ премиум. Уж от Австрия го карат, но определено е по-добре от сярата, смесена с дизел на Шел.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2