Запитване
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Запитване
Пичаги.Да ви питам как мога да забраня достъпа до некой сайтове от компа ? Програми или настройки какъф е начина ?
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Я да се възползвам от темата на колегата и да попитам за обратното нещо
Имам доста забранени саитове от служебния комп www.vbox7.com , www.abv.bg , www.data.bg и тн. (да не говорим че не виждам 90% от снимките във форума)..... та има ли начин да си ги разблокирам тез сайтове?

Имам доста забранени саитове от служебния комп www.vbox7.com , www.abv.bg , www.data.bg и тн. (да не говорим че не виждам 90% от снимките във форума)..... та има ли начин да си ги разблокирам тез сайтове?
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Hito написа:Я да се възползвам от темата на колегата и да попитам за обратното нещо![]()
освен да ги налазваш през proxy...

- Hito
- Е46 Fanatic
-
Projektzwo написа:Hito написа:Я да се възползвам от темата на колегата и да попитам за обратното нещо![]()
освен да ги налазваш през proxy...
Може ли малко по подробно....

Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
klisky написа:IE
Даваш Tools

Hito написа:Може ли малко по подробно....![]()
Еми ако не искаш да бараш настройките.. влизай тука:
http://www.proxeasy.com/ там дето пише 'Web address', слагаш http://vbox7.com даваш Go и воала.

- Hito
- Е46 Fanatic
-
kiro_320 написа:Hito написа:Може ли малко по подробно....![]()
Еми ако не искаш да бараш настройките.. влизай тука:
http://www.proxeasy.com/ там дето пише 'Web address', слагаш http://vbox7.com даваш Go и воала.
Тц...

http://www.proxeasy.com/ го отваря и до там...... тоест Vbox7.com го отваря но клипчетата не щът да вървят

Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

Hito написа:Тц...пак не става
http://www.proxeasy.com/ го отваря и до там...... тоест Vbox7.com го отваря но клипчетата не щът да вървят![]()
Мишел написа:Като гледам кои сайтове не отваряш, по всяка вероятност и Флаш нямаш инсталиран...започни от там и ще отваряш клипчетата..евентуално
Права е Мишел
Щом отваряш сайта значи не ти е забранен (Restricted) a за това, че не ти вървят клипчетата причината е в липсващ Add-on - в случая Adobe Shockwave Flash Object Add-on или пък е инсталиран и забранен (Disable)
Провери какво е положението в Tools -> Manage Add-ons ако въобще имаш административни права на тази машина ....
Мишел написа:Като гледам кои сайтове не отваряш, по всяка вероятност и Флаш нямаш инсталиран...започни от там и ще отваряш клипчетата..евентуално
стрийминг видео (което се използва за видео) е обособен протокол. този протокол често е блокиран в офисините мрежи.
каквото се опитвам да кажа е че... много е вероятно да не може да тръгне дори и да си намери младежа подходящо прокси.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Hito
- Е46 Fanatic
-
Уффф....как да ви го обясня......
Преди време имахме парола на компа с която вършеехме на всякъде и всичко си беше О.К. ,но от около месец ни смениха паролата и с нея нямаме достъп до горе упоменатите сайтове
Иначе на компа си има инсталирано всичко.... защото със старата парола всичко си вървеше....

Преди време имахме парола на компа с която вършеехме на всякъде и всичко си беше О.К. ,но от около месец ни смениха паролата и с нея нямаме достъп до горе упоменатите сайтове

Иначе на компа си има инсталирано всичко.... защото със старата парола всичко си вървеше....

Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
klisky написа:Колега мерси ,че ме светна ама има проблем.. отново влизам в сайта след като направих всичко което ми обесни ..
Мен ми отваря също сайта, който съм блокирал, но не ми дава да отварям каквото и да е

Избираш Restricted Sites, цъкаш отдолу на Sites, пишеш адреса на сайта и даваш Add. Като свършиш даваш Close и си готов
Ако искаш да блокираш например www.microsoft.com, като дадеш на Sites пишеш *.microsoft.com и даваш Add и Close. След това избираш отдолу Custom Level и на ".NET Framework-reliant Components" задаваш Disable

15 мнения
• Страница 1 от 1