Спира ли се нощем на полицай? Ако не-какво се прави
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
GVT написа:WALL написа:Отварям сантим, сантим и половина джамчето и им показвам картата.......![]()
![]()
Ти се прееби да спреш па докато се осетиш картата ще я глътнеш.Колегите ясно казаха,бяла астра ,надписи "полиция"5 цифрен номер,бели капи и задължително буркан тип пура.Единствения вариант да спират на неосветено място е когато има ПТП или при операция,но буркана трябва да е включен и да се вижда от далече.
Дрън дрън ярина. Откъде си черпите информацията не ми е ясно

"Бели капи"

Изискването да се спират коли на осветено място е с оглед на вашата безопасност; всеки решава дали да спре, но си носи и последствията после-най- малкото акт.
Никой не мое ма връне на селу!
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Значи вариантите при бягство са няколко:
Лош: Не спираш- догонват те, хращат те или ти правят блокада, надяваш се да са печени и да минеш с : Е сори, аз не ви видях мислех ,че тоз сад мене искахте да спрете + някой лев.
Най-лош: снимат те как бягаш с тая новата камера, или на друга снимка на която се вижда ясно как полицая те спира или гони. Отиваш в кат надяваш се да имаш познати там.
Добър вариант. Бягаш си, след няколко дена те спират, искат да ти пишат докладна записка за колата, преравят те. Казваш им, че астрите са им да те гонят, и да те блокират и освен ако нямат ясен запис или снимка как бягаш, или са те гонили пред свидетели да не ти губят времето.
Най-добър: караш мотор с номер под опашката или без номер вобще, или минаваш и се скриваш толкова бързо ,че не ти виждат номера. И си караш без да се безпокоиш.
Последните два варянта ги знам от "един приятел"
Самите куки са ми казвали, че за такова нещо се взима книжката за 6 месеца, а може и по зле.
Лош: Не спираш- догонват те, хращат те или ти правят блокада, надяваш се да са печени и да минеш с : Е сори, аз не ви видях мислех ,че тоз сад мене искахте да спрете + някой лев.
Най-лош: снимат те как бягаш с тая новата камера, или на друга снимка на която се вижда ясно как полицая те спира или гони. Отиваш в кат надяваш се да имаш познати там.
Добър вариант. Бягаш си, след няколко дена те спират, искат да ти пишат докладна записка за колата, преравят те. Казваш им, че астрите са им да те гонят, и да те блокират и освен ако нямат ясен запис или снимка как бягаш, или са те гонили пред свидетели да не ти губят времето.
Най-добър: караш мотор с номер под опашката или без номер вобще, или минаваш и се скриваш толкова бързо ,че не ти виждат номера. И си караш без да се безпокоиш.
Последните два варянта ги знам от "един приятел"

Самите куки са ми казвали, че за такова нещо се взима книжката за 6 месеца, а може и по зле.
saleen написа:GVT написа:WALL написа:Отварям сантим, сантим и половина джамчето и им показвам картата.......![]()
![]()
Ти се прееби да спреш па докато се осетиш картата ще я глътнеш.Колегите ясно казаха,бяла астра ,надписи "полиция"5 цифрен номер,бели капи и задължително буркан тип пура.Единствения вариант да спират на неосветено място е когато има ПТП или при операция,но буркана трябва да е включен и да се вижда от далече.
Дрън дрън ярина. Откъде си черпите информацията не ми е ясноАми ако не са с Опел Астра, ами са със Лада Нива, Пежо или Ситроен? Много автомобили на криминална полиция нямат "буркани" отгоре, това значи ли, че нямат право да спират коли?
"Бели капи"-носят ги катаджиите, но всеки полицай с бойна униформа има право да те спре, а тези които са изкарали курс за районни инспектори могат да пишат и актове по ЗДвП, макар да не са катаджии.
Изискването да се спират коли на осветено място е с оглед на вашата безопасност; всеки решава дали да спре, но си носи и последствията после-най- малкото акт.
Ами ако ти кажат,че нямат право да спират коли на магистралата освен при операция?На всяко ГКПП като влизаш в България има брошури на които ясно е написано на няколко езика на какви полицейски автомобили и мотори трябва да се спира.Дори всяко РДВР отдел магистрална полиция имаха отпечатени такива брошури даже и с номерата на колите и моторите.Ако имаш желание мога да ти осигоря една такава .

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
ако не се лъжа полицай има право да те спре и да те помоли да го закараш до кадето требвало некаде го бех чел в закона
а иначе ще ми е интересно да трагнат да ме спират с нещо такова да сам непокорно като те тая голф 1-чка
http://www.youtube.com/watch?v=iEt0LBMjs9g
сиг че си помислят че сънуват
ако не се лъжа полицай има право да те спре и да те помоли да го закараш до кадето требвало некаде го бех чел в закона
а иначе ще ми е интересно да трагнат да ме спират с нещо такова да сам непокорно като те тая голф 1-чка
http://www.youtube.com/watch?v=iEt0LBMjs9g
сиг че си помислят че сънуват

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Нямах предвид за магистралите, а за рутинна полицейска проверка в града примерно-не съм догледал поста на колегата, пуснал темата за което се извинявам. Ако имаш някакви материали ще ми е интересно да ги видя.
Никой не мое ма връне на селу!
- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
Re: Спира ли се нощем на полицай? Ако не-какво се прави
vesko06 написа:Интересно ми е, примерно вечер патуваш сам по магистралата, и те спират куките. Понеже не знаеш дали са наистина куки, или някакви, които искат да те ограбят-какво правиш тогава според закона? И кои какво прави
По магистралата не ми се е случвало, но в София два пъти са ме гонили през нощ-а.
Първия път ме беше страх и ги разходих няколко преки , докато стигна едно осветено място с работещо заведение - костваше ми да надувам балона .
Втория път бях толкова бясна, че като съм тръгвала от нас ме подгонили (помислили, че се краде кола), но въобще и не съм ги забелязала. Чак , когато ми пуснаха бурканите до мен с излезнал полицай с палка през прозореца ги забелязах и спрях (въобще не ми пукаше истински ли са или ...). Докато му подавах документите от яд така се разревах така, че той горкия започна да ме успокоява, да ми се извинява и да ми предлага цигарка и ...
Третия път незнам как ще реагирам ............

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3