Молба за съдействие-ремарке за превоз на мотор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 01 Юли 2009, 23:20

то вече се гледа кисело от водата и от въздуха

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SHVEDA » 02 Юли 2009, 0:00

Тоо Cool написа:Еееее момчета ЖЕЛЕЗНИ сте! Толкова много съвети и желание за помощ-радвам се че ви познавам и че ви има!!!!! ;) ;) ;)
Значи, няма да го карам до там на ход защото не съм толкова опитен байкър по мое мнение, а и няма с кой да пътувам-ходих до Трявна преди около месец и на връщане накрая вече се молех по-скоро да стигна София-кофти си е да караш на дълъг път без компания.....
Друга по-скоро мърцинярска причина е, че нямам никаква задна гума...знам, че нова струва около 300 лева, които не са чак много, но нали събирам за спирачки, за кисело хотелче на морето и за още сто неща и все не остават банкноти за задна гума.....срам ме е, но си е факт....
Скиса мерси за предложението, но няма кой да го поеме мотора в Бяла за съжаление..... :roll:
Любо, давам ти го брат веднага, но при условие, че останеш с нас на моренце да си купонясваме заедно!!!! 8) 8) 8)
Май така като гледам с влака ще е най-изгодно..
Иначе няма спор, че щеше да изглежда маняшко-май ту прешъсис на пътя заедно в посока Съни бич..... 8) 8) 8) 8) 8) 8) :mhihi:

Кажи кога ще ходиш.Мога да се разходя с теб-лека полека с моторите,кеф си е както и да го погледнеш.Ако гумата ти е много към края-за 60-90 лева имам познати гумаджии ще намерят нещо много добро,карам вече с пета гума от тях,купувал съм и нова-е повече ме боли сърцето за новата,а разликата не е толкова голяма.

Предишна

Назад към Извън Темата