Рут

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 30 Юни 2009, 14:24

Тоя Рут не съм го гледал, но задължително ще го гледам.
Шивачки - супер филм.
Дзифт - хора не си губете времето с този филм. за никакъв *** не става, по утрепан филм от този няма. По добре си гледайте някой стара българска класика вместо 90 минути да си пречукате.
ай със здраве :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 30 Юни 2009, 17:37

Doberman_vas написа:..............
............Дзифт - хора не си губете времето с този филм. за никакъв *** не става, по утрепан филм от този няма. По добре си гледайте някой стара българска класика вместо 90 минути да си пречукате.
ай със здраве :mhihi: :mhihi:

Oпределено не си струваше, пак някой избива комплекси, поредната тъпотия, нищо реално еле па за онова време...
Не че съм живял тогава, но съм сигурен че на хора които са живели тогава ще им е смешен.
Поредната изтория за това колко гадни били рабираш ли жените и как цял свят страда заради тях...........
Много много тъпо....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 30 Юни 2009, 22:34

"Рут"- Ей сега го гледах-малко тъжен, добра игра, музика, а качеството(силата на звука) е по-добро от на предходните БГ филми!Артистите си играят със собствените имена, главната героиня(момиченцето Рут)е голяма сладурана!
П.П. Убиецът е Попа! Приятно гледане!:winky:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 01 Юли 2009, 3:13

_65536_kb_sec_ написа:Българските филми които споменахте по горе, можете да ги проверите в по-малките кино салони, света не се върти около тъпата Арена само... :evil: . Просто трябва да се погледне някой по пълен справочних за тези кина, защото до колкото знам "Светът е голям..." се излъчваше и до миналата седмица по някой такива кина.

Да, излъчваше се, от 3 следобяд. И къде останаха малки киносалони, като Александра ги съсипа всичките наведнъж?

Предишна

Назад към Извън Темата