Рут
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Тоя Рут не съм го гледал, но задължително ще го гледам.
Шивачки - супер филм.
Дзифт - хора не си губете времето с този филм. за никакъв *** не става, по утрепан филм от този няма. По добре си гледайте някой стара българска класика вместо 90 минути да си пречукате.
ай със здраве

Шивачки - супер филм.
Дзифт - хора не си губете времето с този филм. за никакъв *** не става, по утрепан филм от този няма. По добре си гледайте някой стара българска класика вместо 90 минути да си пречукате.
ай със здраве

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Doberman_vas написа:..............
............Дзифт - хора не си губете времето с този филм. за никакъв *** не става, по утрепан филм от този няма. По добре си гледайте някой стара българска класика вместо 90 минути да си пречукате.
ай със здраве![]()
Oпределено не си струваше, пак някой избива комплекси, поредната тъпотия, нищо реално еле па за онова време...
Не че съм живял тогава, но съм сигурен че на хора които са живели тогава ще им е смешен.
Поредната изтория за това колко гадни били рабираш ли жените и как цял свят страда заради тях...........
Много много тъпо....

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
"Рут"- Ей сега го гледах-малко тъжен, добра игра, музика, а качеството(силата на звука) е по-добро от на предходните БГ филми!Артистите си играят със собствените имена, главната героиня(момиченцето Рут)е голяма сладурана!
П.П. Убиецът е Попа! Приятно гледане!:winky:
П.П. Убиецът е Попа! Приятно гледане!:winky:

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
_65536_kb_sec_ написа:Българските филми които споменахте по горе, можете да ги проверите в по-малките кино салони, света не се върти около тъпата Арена само.... Просто трябва да се погледне някой по пълен справочних за тези кина, защото до колкото знам "Светът е голям..." се излъчваше и до миналата седмица по някой такива кина.
Да, излъчваше се, от 3 следобяд. И къде останаха малки киносалони, като Александра ги съсипа всичките наведнъж?
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2