ВАЖНО! SMS съобщения за измамни лотарий!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Без таван !
Мечтае да кара: E9

Мнение от best_buy » 28 Юни 2009, 5:02

LizarD написа:
_BmW_™ написа:Получих някакъв Мейл който много ме съмнява колеги пазете се

той изглежда така

COOL STREET
PAUL GREENVULLE Ax34587,
Австралия.
Ref: 435062725
Партида: 7050490902/189
Спечелване No: G B8101/LPRC

ЧЕСТИТО!

Уважа
Вашият имейл адрес е прикрепен към билета номер; 4700172507056490102 сериен номер 7741134002 тази партида привлича късмет номера, както следва 5-13-33-37-42 бонус number17, който впоследствие спечели Тото във втората категория.

Внамерите вашия файл лесно. От съображения за сигурност, ние съвети д всички победители да пазят тази информация поверителна от публичния и до вашия иск е обработено и вашата награда пуснати за вас.

Това е част от нашата сигурност п отокол за избягваD0е на двойното претендиии.
Честито още веднъж на Вашите печалби!

С ай-добри пожелания
Керъл Сладки (съ координатор)

Изображение

:D И аз съм същия :D Тряя си делим наградата. Ся кво мислиш да си взимаш? Аз за момента съм решил набързо една М3 Е92 и Е34 М5 пък нататъка ще му мисля

Хаахххахаха , няма да ти стигнат $$$ щото се оказа че и аз съм спечелил от същата лотария :D Тай че кво излиза 500 000 / 3 = 166 666 £ , бе не е лошо пак ще стигнат за една М5-ца :mhihi:

Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: си бмв
Мечтае да кара: на празен резервоар

Мнение от speedfreak__ » 28 Юни 2009, 6:55

При мене подобно ама не със ваучери.
Преди година към 12 по обяд се чува шум блъск на вратата и шумно разклащане на бравата ,
Ба аз пък съм във ваната домързя ме да отворя, помислих си че някои се мести и носят материали и лашкат без да искат бравата :uups:
След 5 мин пак почнаха...Уфф изнервих се фкарах се в халата и отварям вратата :twisted: 2 ма типа седят пред вратата ми единя с някъф фирмен тефтер (ужким) и химикал пише нещо, другия до него седи и гледа кът офца със някаква ученическа чанта :confused:
Казвам добър ден нещо желаете ли :?: Оня с тефтера :shock: Добър ден проверяваме всичките брави във блока за вашата сигурност дали са ок, понеже имаме договор след 1 месец да инсталираме алармени системи на всеки живеещ във блока, поради разрастващите всекидневни кражби.
НИЕ сме от охранителна фирма и ми показва някви листи със договор, и КАЗА някфа безизвестна фирма.
Веднага се усъмних че нещо ме будалкат, и аз ок не благодаря и затворих вратата .
След това запалих цигара излязох на балкона гледам ония бързат да отпрашат с някъф лилав голф 3 ка без реклами на ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА по колата .
Аз живея на 3 тия етаж има още 2 етажа над мене, как така не отидоха на другите да предлагат тия услуги а веднага отпрашиха :mhihi:
Баси наглите типове върнаха се и 2 ри път да блъскат вратата а представете си не отворя вратата щяха да влязат 100%
Не звъннах на куките щтот нямаше смисъл :!:

Бтв мина 1 година и никакви аларми не инсталираха :mhihi:

Поздрави

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 28 Юни 2009, 11:04

Боже, боже... прибери си вересиите....

Вчера попаднах на нещо още по-налудничаво, та направо изтерясах от нерви! На 5 минути съм от нас и пак еврейски СМС. Звъня, някакъв тих диалектен, женски глас...
- ало... и се мълчи...
- да, Ало, търсили сте ме /номера е 0893 96 58 52/
- къде си? /баси въпроса/
- защо?
- а, да, аз съм комшийката от горе
- от къде ми имаш телефона?
- ами, нали току що ми звъня
- да де, но първо ти ми звъня, защо, какво има? В същност, как се казваш и от къде ми имаш номера?
- ама, къде си?
- ми прибирам се към къщи, къде съм...
- идвай си бързо, че стана нещо много лошо.
- какво е станало?
- айде, прибирай се, че стана нещо наистина много лошо...

Сещайте те се, в първия момент, това от "горе" почва да ме налазва. Викам, или са ме наводнили, или са счупили нещо, я остъкляването, я някой прозорец. Аз съм на ПЖИ, а живея в Слатина на 100 метра.

Тръгвам, пак се звъни.

- идваш ли?
- ами пътувам.
- кога ще си в къщи
- след 5 минути.

Затварям и след 10 секунди, отново звъни кратко.
Набирам...
- Идваш ли, че наистина стана нещо много лошо?" Побърках се тотално, но пак си повтарям въпроса "абе, тая от къде ми има телефона?, а и не иска да каже ни как се казва, нито пък от къде ми има номера" Сетих се, че новите, над мен са кумци на предишните, може от там да ми имат телефона. Тръгвам да ровя за номера на предишната съседка, при това шофирам и тъкмо да го набера, се звъни пак и се затваря. Набирам тая муцуна за пореден път...
- къде си?
- Тамън паркирам пред входа, което бе вярно де.
Влитам във входа, и направо у нас. Влизам, вече в истерия и обиколих за по-малко от минута целия апартамент, стаи, баня, хол... Няма нищо.
Звъннах на предишната съседка, сверихме номера. Няма нищо общо с действителния, да не говорим, че никой дори не и го е поискал. А и наистина, не исках да се качвам лично при съседката над мен, че имат малко бебе на няма и месец, сигурно спеше.

Така ли? Номер? Е, са ще види... тая. Срещам се след минути с мой френд на паркинга. Давам му телефона си и той звънна:
- ало, съседке, аз съм съпруга на съседката от "долу" какъв е проблема, да се кача?
- ама, аз на никого не съм звъняла, ама, аз не съм звъняла... и така до безкрай.

Е*и, му м***та... вече не знам в къв свят живеем, бе. Ами, ако идвах от морето?

Пак, че съм с по-стабилна нервна система, ами ако е някой по-куку от мен. Може направо да изтрещи. За миг ми мина през главата, че може да е проверка дали съм си в къщи или нещо подобно.

Това вече е за втори път за последните десет дни, дали пък просто ми е по-интересен номера на мобилния, та толкова често почнаха да ме налазват с простотии?
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 28 Юни 2009, 20:43

pioneeraudio написа:незнам ,ама много зелен трябва да си да отговаряш на такива Е-маили ,или пък смс-и :mhihi:

А ти трябва да си изключително интелигентен за да няма какво да кажеш и да спамиш :evil:

Пуснал съм това за да предпазя някои по-наивни хора от това да се вържат на тази глупост. Това че съм му изпратил mail не означава че му вярвам, а че исках да проверя съмненията си, за да може после да пусна тема тук, както и направих с цел предпазване. За какво ни е този форум, трябва ли само автомобилни части да се обсъждат или може и да си помагаме за всичко останало, различно от коли?

Следващия път си спести излишните коментари за това кой е зелен и кой не е!!!

Лека вечер!
Изображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 28 Юни 2009, 21:19

best_buy написа:
LizarD написа:
_BmW_™ написа:Получих някакъв Мейл който много ме съмнява колеги пазете се

той изглежда така

COOL STREET
PAUL GREENVULLE Ax34587,
Австралия.
Ref: 435062725
Партида: 7050490902/189
Спечелване No: G B8101/LPRC

ЧЕСТИТО!

Уважа
Вашият имейл адрес е прикрепен към билета номер; 4700172507056490102 сериен номер 7741134002 тази партида привлича късмет номера, както следва 5-13-33-37-42 бонус number17, който впоследствие спечели Тото във втората категория.

Внамерите вашия файл лесно. От съображения за сигурност, ние съвети д всички победители да пазят тази информация поверителна от публичния и до вашия иск е обработено и вашата награда пуснати за вас.

Това е част от нашата сигурност п отокол за избягваD0е на двойното претендиии.
Честито още веднъж на Вашите печалби!

С ай-добри пожелания
Керъл Сладки (съ координатор)

Изображение

:D И аз съм същия :D Тряя си делим наградата. Ся кво мислиш да си взимаш? Аз за момента съм решил набързо една М3 Е92 и Е34 М5 пък нататъка ще му мисля

Хаахххахаха , няма да ти стигнат $$$ щото се оказа че и аз съм спечелил от същата лотария :D Тай че кво излиза 500 000 / 3 = 166 666 £ , бе не е лошо пак ще стигнат за една М5-ца :mhihi:

Изображение

ХАьхахх (честито колеги)

колеги дайте да си купим по една Е92-ка и да си ги караме заедно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
///M
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от best_buy » 29 Юни 2009, 3:19

_BmW_™ написа: колеги дайте да си купим по една Е92-ка и да си ги караме заедно :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: Ще купим , току що им изпратих обратен имейл с фалшифи данни :D Та да видя от любопитсто кво ше искат , сигурно пак е стария номер с банковата сметка ........
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от best_buy » 29 Юни 2009, 18:13

best_buy написа:
_BmW_™ написа: колеги дайте да си купим по една Е92-ка и да си ги караме заедно :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: Ще купим , току що им изпратих обратен имейл с фалшифи данни :D Та да видя от любопитсто кво ше искат , сигурно пак е стария номер с банковата сметка ........

И така , след като на пук им изпратих фалшивите данни , получавам това : ......... Ех няма ли кой да им тегли един бой на тея

На вниманието на:Martin Martinov,

Попълнете необходимата информация, необходима за правилното
документация и архивиране веднага да обработим вашата печалба.

Също така, да ни изпратите сканирано копие на вашия паспорт или
шофьорска книжка

WINNER НА ЛИЧНИ ДАННИ
Име.: *

Презиме.:
Фамилия.: *

Пол.:

Месец на раждане.:

Ден:

Година:

Семейно положение.:
Националност.:
Религия.:
Професия.:

Адрес 1.:
Адрес 2.:
Сити.: *
Щат / Провинция.: *
Пощенски код.:
Б
Мобилен телефон №:
Къща Телефон:
Факс:
E-mail адрес.: * Например. username@domainname.com

Спечелване ИНФОРМАЦИЯ
Партиден номер.:
Сериен номер.:
Refrence номер.:

Целта е да се провери дали информацията, попълнена тази форма е
валидна данни за мен. Да: X No:

Плащане.
1.BANK банков превод 209273819 / 0300
(I) банкова сметка.
(II) Адрес на банката.

VIA 2.DELIVERY Check .............................................
.............................

ДЪРЖАВНА

СТРАНАТА

Забележка: Вие трябва да попълнят и да се върнете тези форми, или в
края на този месец, че трансферът е започнато незабавно ..

Можете също така посъветвани, че тази поверителна, така че да се
избегне дублирането с никого, защото сме имали подобни случаи в
миналото.

Тази форма е за да ви пълна информация за себе си и начина, по който
спечели наградата стане с теб. След като получим тази форма от вас,
ние ще информираме нашите ръководител Службата за вашата печеливша
удостоверение, което ще бъде изпратено до вас като bonafide победител.

Ако имате някакви проблеми с процедурата, се чувстват много свободни
да се свържете с мен отново. В очакване на Вашето спешно отговор на
това!

С най-добри пожелания,

REGAN CHYER,
(Регионални ВЗЕМАНИЯ АГЕНТ)
:roll:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата