разочарован от opelclub-bg.com
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bavarcheto.su11
- кандидат ентусиаст
-
ами може и той да изгние ама може би по скоро мозаците са им изгнили на опелджацитеblacksapphire написа:3 страници, кво е станало е?
Сървърът ли им е изгнил

- Azrail
- UFO Pilot
-
Такива теми мисля, че нямат място по други форуми.
Моят личен съвет е да се обърнеш следващият път на лично съобщение към някой админ или модератор от форума на Опел, за да разрешите "спора" цивилизовано. Или пък продължете разговора с peshokn на лични съобщения.
Моят личен съвет е да се обърнеш следващият път на лично съобщение към някой админ или модератор от форума на Опел, за да разрешите "спора" цивилизовано. Или пък продължете разговора с peshokn на лични съобщения.
MORE BEER!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
bavarcheto.su11 написа:ами може и той да изгние ама може би по скоро мозаците са им изгнили на опелджацитеblacksapphire написа:3 страници, кво е станало е?
Сървърът ли им е изгнил
Ще ви помоля да спазвате добрия тон и да не насаждате излишно напрежение между автомобилните форуми. Всеки има право на избор каква кола да кара, каква музика да слуша или какви дрехи да облича. Както виждате колегата от Опел форума ви отговаря съвсем културно и сдържано, нека не бъдем невъзпитани домакини.

48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4