Българските пътища,и после къде ни отиват парите!
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
а кефи ли ви стратегията на фирмите които прекарват кабели, траби или какво то и да е под асфалта в градовете... ? а именно изрязват, слагат си кабелите или там каквото им трябва, посипват с чакъл и после една седмица колите да трамбоват чакъла и чак тогава асфалт! а междувременно чакъла който е излязъл от дупката се разнася по цялото пътно платно. след това бива забиван в пътната настилка от камиони автобуси и т.н .... а познайте какво се получава след два проливни валежа!
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
terziev написа:а кефи ли ви стратегията на фирмите които прекарват кабели, траби или какво то и да е под асфалта в градовете... ? а именно изрязват, слагат си кабелите или там каквото им трябва, посипват с чакъл и после една седмица колите да трамбоват чакъла и чак тогава асфалт! а междувременно чакъла който е излязъл от дупката се разнася по цялото пътно платно. след това бива забиван в пътната настилка от камиони автобуси и т.н .... а познайте какво се получава след два проливни валежа!
Следва като при мен две джанти и две гуми леш

- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Знаете ли за абсолютно всичко сме си виновни ние.Никой никога и за нищо не протестира само се оплаква.Много ясно че както им позволяваме да ни е.....т и не правиме нищо те ще продължават.Живял съм една година в Германия хората имат гражданска позиция и за най малкото вдигат олелия до небето.След това всеки който е отговорен се насира.Тука всеки се сврял в черупката си и не смее да погледне на вън.Според мен колега трябваше да ги съдиш до дупка.Миналата година заради подобен инцидент загина детенце на 7 години возещо се в колата.Баща му плачеше като куче и всичко приключи.Това е никога няма да се оправим ако продължаваме да не усещаме че неспирно ни е....т от зад от 20 години насам и ние нищо не правим.
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3