Българските пътища,и после къде ни отиват парите!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: mega10B18

Мнение от terziev » 25 Юни 2009, 2:26

а кефи ли ви стратегията на фирмите които прекарват кабели, траби или какво то и да е под асфалта в градовете... ? а именно изрязват, слагат си кабелите или там каквото им трябва, посипват с чакъл и после една седмица колите да трамбоват чакъла и чак тогава асфалт! а междувременно чакъла който е излязъл от дупката се разнася по цялото пътно платно. след това бива забиван в пътната настилка от камиони автобуси и т.н .... а познайте какво се получава след два проливни валежа!
Изображение
Явор написа:всеки който прави нещо,дори и безмислено по е30 си е един вид МАНЯК ;) тоест всички са маняци под общ знаменател :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 25 Юни 2009, 15:31

terziev написа:а кефи ли ви стратегията на фирмите които прекарват кабели, траби или какво то и да е под асфалта в градовете... ? а именно изрязват, слагат си кабелите или там каквото им трябва, посипват с чакъл и после една седмица колите да трамбоват чакъла и чак тогава асфалт! а междувременно чакъла който е излязъл от дупката се разнася по цялото пътно платно. след това бива забиван в пътната настилка от камиони автобуси и т.н .... а познайте какво се получава след два проливни валежа!

Следва като при мен две джанти и две гуми леш
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от smart_one » 26 Юни 2009, 14:53

Ми тва ще продължава докато не дойде някой на който му пука кво става с народа и аз преди 2 седмици спуках гума поизкривих джантата предния ми капак е се едно е стрелян с въздушна пушка. Военните му е майката, здрав контрол и тва е

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalanak » 26 Юни 2009, 17:09

Знаете ли за абсолютно всичко сме си виновни ние.Никой никога и за нищо не протестира само се оплаква.Много ясно че както им позволяваме да ни е.....т и не правиме нищо те ще продължават.Живял съм една година в Германия хората имат гражданска позиция и за най малкото вдигат олелия до небето.След това всеки който е отговорен се насира.Тука всеки се сврял в черупката си и не смее да погледне на вън.Според мен колега трябваше да ги съдиш до дупка.Миналата година заради подобен инцидент загина детенце на 7 години возещо се в колата.Баща му плачеше като куче и всичко приключи.Това е никога няма да се оправим ако продължаваме да не усещаме че неспирно ни е....т от зад от 20 години насам и ние нищо не правим.

Предишна

Назад към Извън Темата