Закон за затъмнено задно стъкло 2009

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 26 Юни 2009, 2:11

И аз искам да си затъмня всичи прозорци,но нямам нерви да се занимавам с излипни глупости само ми е странно,как дават да се кара със слънчеви очила,а с фолио не,като разлика поне за мен няма? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 26 Юни 2009, 9:25

BMW_RIDER написа:
ferdy написа:За какво ти е да затъмняваш предното стъкло? Сложи си слънчеви очила и гледай да не трепеш много хора.

Ferdy, не знам ти ли си тя ли си, но вече сериозно почваш да дразниш с моралистичното ти дуднене на всяка тема и на всеки коментар, сипваш като някоя с извинение незадоволена лелка и бабичка от седянката как трябвало да се кара, кво трябвало да се прави, да сме внимавали да не вдигнеме 15км/ч, да гледаме да не трепеме много хора, кви имало ненормалници, рейсъри и как трябвало да се постъпва с тях, да караме тука екологични коли и някакви глупости даже беше писал в една друга тема, мощните коли били грях абе въобще вече някакви такива поучения тип - поне друго немога да правя давам акъл.
Аз все пак си мисля ,че този форум е за хора обединени от не коя да е марка ми БМВ, която се свързва с моторните спортове, удоволствието от рисковото шофиране, умението за контрол на колата на ръба и адреналина от всичкото това, пиленето на гуми и харченето и миризмата на бензин иначе, нямамше да прави легендарни 6 цилиндрови мотори с задно предаване и LSD, нямаше нейн двигател да седи в най-великата спортна кола.
А ти по скоро си за форум на Тойота Приус или Greenpece или Pensioner.Blog.com/retard

Сериозно всеки има право на мнение и твойто е правилно донякъде, ама нестава на всяка тема да си слагаш поученията и вижданията за доброто. Да има хора които карат бързо и на моменти безрасъдно, да има такива и от форума, да не спазват закона, да НЕ е правилно, но
НЕ едва ли ще се променят, щом досега от действията и бездействията(съзалявам такава ни е системата) на полицията и санкцийте не са едва ли ще се променят от твойте морални съвети къде нужни къде ненужни, къде смислени къде не толкова.

Всичко казано от теб по-горе е вярно, НО трябва да се прави на ПИСТА, а не по улиците на Ляу-Лин или Надежда или някъде др. където минават хора и има др. автомобили. Това, че ти си мислиш, че можеш да караш на ръба е др. въпрос. Ако искаш имам достъп до спешното на Пирогов, може да ти направя един тур някоя вечер и да видиш какви са последствията от шофирането на ръба.

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Предишна

Назад към Извън Темата