Откаде имат пари за тия Джипове незнам
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Това за битието е мисъл на Макаренко. Някои се опитват да изкарат, че "парите определят съзнанието" ама безуспешно, уви.
Никой не мое ма връне на селу!
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
ktv написа:t060 написа:Значи ако съм 190см висок, 100+ кила, обичам да се бръсна през ден-два примерно и карам джип автоматично ставам най-големия мошенник а окръга, така ли?
Хора осъзнайте се, точно в България на всеки може да му се случи да му дойде кьоравото и колкото и да го бие, то да не тръгва. Обикновенно става баш от там дето най-не си очаквал. Вярно, радко става и когато се случи, човека си трае, защото колкото повече обесняваш на някой, че не си нарушил нито един закон, а си постигнал нещо, той толкова повече си мисли, че го лъжеш и е много по-лесно да не се занимаваш просто. Отделно, че не си струва.
Поздрави на всички.
П.С. Отивам да си направя застраховка живот, защото в тоя форум навсякъде само нинджи и командоси, ще вземе да ме отнесе някой било то нарочно или по погрешка.
Тоше, ти си дал за пример градския ли? Славчо, бе.Иначе пак ще кажа, че не е важно кой какво кара или колко пари има, а как мисли. И приказки за "битието" и "съзнанието" не важат, щото който си има интелект и култура, обикновено не ги губи при наличието на повече финикийски знаци. Е, освен око не му доскучае, и не тръгне по дългия бял път от "прашец".
Забелязал съм по много "работодатели" с които съм работил, че дългия бял път действително те зове много силно, ако имаш пари и свободно време. Но не. Дадох за пример кой да е от моите колеги най-обикновенни студенти. Почти през ден идва някоя голяма международна компания, занимават се с какво ли не и си тръсят млади, не задължително завършили специалисти. Ако те изберат, предлагат такива условия и договори, че лизинг от 5000€ на месец не е нещо което да те стресне. И не ходят само в тоя университет, разговарял съм с тия, които избират хората - навсякъде обикалят и който си струва "оп, за назе" и ако се справи след 2-3 месеца се появява поредния млад гъзар или мацка с кола за 100000+лв.
А това, че у нас ако си към 100 кила и си небръснат или с малко по-злобна физиономия и те мислят за бияч или поне успешен бивш такъв е ясно на всички. Както е ясно и че не е вярно, но все още се забелязва навсякъде. Едва ли точно аз трябва да ти го казвам това. Предполагам ти се е случвало.
От тогава русото не е на мода.
- nik4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м я някак си.

hemicharger написа:nik4o написа:...Но и на мене ми е интересно от къде некви момиченца на по 20 години карат Х6,Кайени,и най различни женски модификаций на Мерцедесобозначени с (нещо си)63.Да не би и те да са давали идеи по Перник и Радомир във фабриките или да са продавали хапчета?Стига помислете сериозно повечето хора който карат такива супер скъпи возила са си мутри,измамници и тем подобни.Аз примерно не сам видял да слиза от Г класа някой който да прилича на Бил Гейтс с очила и костюм
.Повечето са ебати глиганите.
Това е "рийл лайф" - комплексирания дебел и дърт чичка с пари си купува "нежно създание" с което да се перчи наляво-надясно, а момиченцата които веднъж свикнат да карат "мерцедес с всички екстри" и да ходят на почивки в Тайланд едва ли после ще се качат в опел калибра на път за Ахтопол! В последствие като разберат че имат конкуренция от други по-млади жени изведнъж "забременяват"![]()
В БЪЛГАРИЯ ПРЕД ТОЯ С ПАРИТЕ И ГОСПОД МЪЛЧИ!MatriX_Fucked написа:Абе мама ми говореше навремето: "Синко, наркотици продавай, банда си направи, рекетирай", а аз глупака тръгнах английски да уча...![]()
![]()
![]()
...инжинери дипломата взели нямат раОта!
- nik4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м я някак си.
t060 написа:ktv написа:t060 написа:Значи ако съм 190см висок, 100+ кила, обичам да се бръсна през ден-два примерно и карам джип автоматично ставам най-големия мошенник а окръга, така ли?
Хора осъзнайте се, точно в България на всеки може да му се случи да му дойде кьоравото и колкото и да го бие, то да не тръгва. Обикновенно става баш от там дето най-не си очаквал. Вярно, радко става и когато се случи, човека си трае, защото колкото повече обесняваш на някой, че не си нарушил нито един закон, а си постигнал нещо, той толкова повече си мисли, че го лъжеш и е много по-лесно да не се занимаваш просто. Отделно, че не си струва.
Поздрави на всички.
П.С. Отивам да си направя застраховка живот, защото в тоя форум навсякъде само нинджи и командоси, ще вземе да ме отнесе някой било то нарочно или по погрешка.
Тоше, ти си дал за пример градския ли? Славчо, бе.Иначе пак ще кажа, че не е важно кой какво кара или колко пари има, а как мисли. И приказки за "битието" и "съзнанието" не важат, щото който си има интелект и култура, обикновено не ги губи при наличието на повече финикийски знаци. Е, освен око не му доскучае, и не тръгне по дългия бял път от "прашец".
Забелязал съм по много "работодатели" с които съм работил, че дългия бял път действително те зове много силно, ако имаш пари и свободно време. Но не. Дадох за пример кой да е от моите колеги най-обикновенни студенти. Почти през ден идва някоя голяма международна компания, занимават се с какво ли не и си тръсят млади, не задължително завършили специалисти. Ако те изберат, предлагат такива условия и договори, че лизинг от 5000€ на месец не е нещо което да те стресне. И не ходят само в тоя университет, разговарял съм с тия, които избират хората - навсякъде обикалят и който си струва "оп, за назе" и ако се справи след 2-3 месеца се появява поредния млад гъзар или мацка с кола за 100000+лв.
А това, че у нас ако си към 100 кила и си небръснат или с малко по-злобна физиономия и те мислят за бияч или поне успешен бивш такъв е ясно на всички. Както е ясно и че не е вярно, но все още се забелязва навсякъде. Едва ли точно аз трябва да ти го казвам това. Предполагам ти се е случвало.
Е човече какъв тоя лизинг 10000лв дето да си позволяваш само за колатати?Стига това не е сериозно ами колко трябва да ти е заплатата за да може и жилище да изплащаш,и храна,и сметки и някво ниво на живот да държиш.А нали се сещаш,че ще е тъпо да караш кола за 150000 лева и да живееш в Люлин и да ядеш салам за 2 лева и хляб.Така че смятай колко пара ти е нужна на месец за да караш такава кола и еквивалента и в останалите неща които имаш като разход през тоя един месец.И само като пример ще ти дам че шефът на клон на Булбанк (средно голям клон) взима заплата от 2500лв.Това пак ти е голяма международна фирма за каквито говориш ти.В Австрия примерно имам приятел футболисти и президента на клуба който е адвокат(милионер за там) си кара не друго ами WV вярно файтон,но все пак WV така че тея неща с чуждестранните фирми и яко скъпите возила и неземните заплати ги няма вярвай ми.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Ае верно откъде пари за тия джипове бе?
или па за БМВ-та модел 1999г. насам????? Бах го само аз ли съм спал ве

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе може ли и на мене некой да ми напраи бюджет за месеца,че иначе счетоводителите искат пари....!?
ше дам данни по-късно ,ма ако може да ми сметнете ,че на мен ми е трудно и секи месец нещо бъркам....
ше почерпа....
ше дам данни по-късно ,ма ако може да ми сметнете ,че на мен ми е трудно и секи месец нещо бъркам....

ше почерпа....
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Айде стига толкова с тази тема.
Съжалявам, че държавата ни е толкова изклатена и окрадена, че няма накъде повече
... и че има хора, който не могат да си напишат името правилно... ама това "интернетът" дава трибуна на всички
Съжалявам, че държавата ни е толкова изклатена и окрадена, че няма накъде повече

... и че има хора, който не могат да си напишат името правилно... ама това "интернетът" дава трибуна на всички

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!